theanswer Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 (edited) Ako su lagali mene i ja lažem vas :) Elem,to oko Bjeke nema trika da se dogodi. Edited November 4, 2014 by theanswer
kud u maglu Simoviću Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 http://www.naslovi.net/2011-05-24/emportal/pocelo-sudjenje-za-zloupotrebe-u-nabavci-citostatika/2560746 ovaj trolonkomšinica sa kojom sam na ratnoj nozi je takodje ležala zbog ovoga troloff
Dr Arslanagić Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 no dobro, jebo to nego ''Ako i po čemu mogu da cenim Partizanovu publiku to je odanost omiljenom klubu i kad ovaj najgore igra. To se desilo i nedavno u utakmici protiv Bešiktaša. Partizan je izgubio s 4 prema nula, a navijači su ostali na stadionu da aplaudiraju. Zvezdini navijači 'odriču' se svog tima ako se protivničkom timu dosudi i udarac iz kornera. Tu je možda neka razlika u karakteru navijača i dokaz da klub bira navijačku dušu, a ne obrnuto.''Vule Žurić, pisac
Lezilebovich Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 glupo je uopšte govoriti o nekoj publici kada navijanje vode potplaćeni kriminalci. kako se njima digne, tako će se i navijati, uz sporadične ispade
Dr Arslanagić Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 jbg, neke publike ipak ima, štaviše ima je više nego potplaćenih kriminalaca. često budu i glasniji
bradilko Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 (edited) sve istina.. secam se zvezda keln.svi cute.nije krenulo kako treba.pizdi shuca..i tako uvek.e svasta.ko da je to neka sramota ee to odgovaram samo na shipka ekipu sa foruma Edited November 4, 2014 by bradilko
Geo Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 zeka i milija su valjda zajedno u kombi, djura gura tumbu. bice zanimljivo i neizvesnog do samog kraja™ Ovo je definitivno najgora kombinacija ...
katamaran Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 (edited) Ja sam Djuru uvek kapirao kao marionetu tako da Tumbu verovatno gura neko drugi a ne on. Uopste ga ne dozivljavam, kao nekog ko se za bilo sta pita u Partizanu. Edited November 4, 2014 by katamaran
Ryan Franco Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 (edited) sve istina.. secam se zvezda keln.svi cute.nije krenulo kako treba.pizdi shuca..i tako uvek.e svasta.ko da je to neka sramota ee to odgovaram samo na shipka ekipu sa foruma A otkud ti protiv Kelna na stadionu? I to na severu? Edited November 4, 2014 by McCabe
kud u maglu Simoviću Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 (edited) … Edited November 4, 2014 by kud u maglu Simoviću
Mark Rothko Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Jedan domaći renomirani portal kaže da je Vučela glavni kandidat za predsednika. Djurina linija.
twisted Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 srećom smarković nije krenuo na put! U avionu se našlo mesta za 19 igrača. Golmani – Lukač i Kljajić Odbrana – Stevanović, Volkov, Petrović Nemanja, Stanković, Ćirković Vezni red – Ilić Saša, Grbić, Živković Andrija, Pantić, Ninković, Marković, Luka, Marinković Napad – Lazović, Fofana, Škuletić. Sa ekipom je krenuo i Ostojić, ali samo da bi obavio kontrolne preglede u Acibademu.
April Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Jedan domaći renomirani portal kaže da je Vučela glavni kandidat za predsednika. Djurina linija. Onda treba da nestanemo.
Recommended Posts