Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted (edited)

Na boljoj slici se vidi da je cist ofsajd

yyyyyyyyyy.jpg

Ono sa arene je delic sekunde pre pasa

:ajde::rolf:  kakvo crtanje paralelnih linija

Edited by Timmi
  • Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

svejedno, ofsajd je. noge su u liniji (paralelnoj ovima sa kojima se seku u nekoj perspektivi) ali polozaj gornjeg dela tela otkriva ofsajd. uostalom spojte linijom glave dva igraca ili levo rame jednog i drugog pa vidite koliko je ta linija van svake perspektive. 

doduse, ne bih krivio sudije za ovo. na planeti ima 5 pomocnih koji ovo mogu tacno da presude u toj brzini.

Posted

Vojvodina je nikakva ekipa,nisu oni krivi,imaju dosta mlad tim,ali hoću da kažem da celo prvenstvo igraju iznad očekivanja,ko god je pratio,to je znao.

Posted

realno, i imi igramo iznad očekivanja (barem mojih)....odnosno igrali smo do jagodine i ofk

Posted

svejedno, ofsajd je. noge su u liniji (paralelnoj ovima sa kojima se seku u nekoj perspektivi)

zar ne postoji intencija da se prednost u ovakvim situacijama daje napadaču, ili je to promenjeno u međuvremenu

sve jedno, žali bobe što nisu fasovali još par komada u prvom. oni sem one "šanse" posle kornera ni blizu gola. mi bolji, pa skoro za klasu večeras

tri boda, po tri boda do titule.

:)

Posted

Igramo po jedno poluvreme, protiv ofke drugo, juce prvo. Za toliko valjda imamo snage. Pri tom i kada igramo dobro, agresivno i kada deluje da znamo sta radimo, promasujemo mnogo izglednih prilika. Evropa i kratak roster uzimaju danak. 

Posted

PARTIZANOV BISER: Tačno je da me Zvezda zvala, a ja sanjam da im dam gol u derbiju

Bez obzira što je direktor omladinske škole Crvene zvezde Srđan Vasiljević demantovao priču da je klub iz Ljutice Bogdana zainteresovan za talentovanog napadača Partizana Ivana Šaponjića, mladi fudbaler crno-belih je u razgovaoru za Mondo otkrio da je kontakata ipak bilo.

SERBIA-IRELAND_68.jpg

FOTO: STARSPORT

- Sve je tačno. Direktor Zvezdine omladinske škole Srđan Vasiljević me je zvao pre dva, tri meseca, želeli su na da pređem kod njih… Plan je bio da me upare sa Lukom Jovićem, pa da nas dvojica budemo tandem kao u omladinskoj reprezentaciji, gde se stvarno odlično slažemo i dopunjujemo, otkrio je Šaponjić.

Cela priča je još čudnija ako se zna da je omladinski reprzentativacproletos potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom. Šaponjić je otkrio i šta mu je profesionalna želja.

- Ne bih mogao ja to. Znate kako, pa ceo život sam u Partizanu! Drugo, volim ovaj klub i uz svo poštovanje crveno-belima ne bi bilo u redu da pređem tamo. I treće: ja imam želju da im dam gol u derbiju, tako da… Sve je jasno, rekao je između ostalog Šaponjić, koji čeka priliku u prvom timu kluba iz Humske dodavši da ima dovoljno strpljenja.

hotsport.rs

Posted

Mladi Šaponjić će derbi gledati na strimu, iz Holandije ili Portugala.

Posted

Mladi Šaponjić će derbi gledati na strimu, iz Holandije ili Portugala.

Vec prodat ili predpostavljas ? Ja se sve nadam da ce nas reprezentativac napustiti ove zime i da ce mali i Fofana dobiti pravu sansu ...

p.s. Zaboraih da i muceni Marinkovic treba da se uvali   :isuse:

Posted

hoće li šaponjaru prodati đuroni, bodiroga, baja plavi, branko ružić ili neko peti?

Posted (edited)

Tumbaković ili Bjeković?

IZVOR. B92, SPORT

Partizan će do kraja godine da dobije novog predsednika, a kako prenosi Sport, glavni kandidati su bivši sportski direktori Nenad Bjeković i Ljubiša Tumbaković.

19559795605458be5fe8756582515244_orig.jp

Kakav izbor , majko mila ... :isuse:  Ako vec ne moze neki Moca Vukotic (nije mi jasno zasto taj covek nema ozbiljne ambicije a tu je) , onda bolje neki konkretni Tole hostapler, koji barem ume da namakne nekog sponzora(pare)...

Edited by Geo
Posted

U paketu sa Tumbom dolaze Ranko Stojić i Rajo Božović.

Posted (edited)

U paketu sa Tumbom dolaze Ranko Stojić i Rajo Božović.

nadam se da tumbakovic nikad nece doc.taj ulicar me je nervirao od prvoga dana.i igra i kako prica i ono sa kovinjalom.ondak bolje bjekovic.i on je zlo al manje a nismo u bambilendu.eto

Edited by bradilko
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...