Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

On bar ne bi priznao neresenu sa OFK-om

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

U 96min je svirao kraj no nebitno.

Hvala na čašćavanju danas!

Faul napravljen oko 94:00, izveden oko 94:30, golman ispucao loptu u 95:01 to je to, 96. minut  :thumbsup:

Posted

Ne sporim! :)

Kao što napisah na našem topiku vi imate igru za razliku od nas.

Posted

Krenuo si kojotovim putem, pozdravljam :)

Posted

Biće ovo 1 kvalitetan potop do kraja jeseni. Evropu će igrati trećepozivci jer će tololiga biti prioritet, tako da tu idu još tri teška nakantavanja uz najmanje 10 primljenih golova. Strategija će naravno biti neuspešna jer u ligi svejedno ide nakantavanje od slaninara i možda još ponekog. Ne bi bilo loše da se polusezona završi na trećem mestu pa da Ješa ponovo dobije šansu da bude Partizanov vojnik.

Просто је невероватно колико су он и Лалатовић слични.

Posted

Krenuo si kojotovim putem, pozdravljam :)

Mali je ovo forum koliki je on izdajnik! :D

Posted (edited)

Ovo nije prvi put da Partizan meč počinje od 46. minuta. Šta je razlog?

- Ne znam razlog. U današnjem fudbalu je mnogo važno dati gol na vreme, jer da smo to učinili preko Škuletića meč bi verovatno imao drugi tok. Ali bili smo prazni na terenu, puni nervoze, za koju ne znam razlog. Ima i objektivnih razloga, ima i do toga što su se pominjale te rotacije. Evo, reći ću sada, nikakvih rotacija nema. Oni najiskusniji će ciklus ispred nas morati da iznesu na svojim leđima – zaključio je Nikolić.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:517082-Nikolic-Sramno-prvo-poluvreme-Djurdjevic-Konacno-smo-uzeli-bod

o čemu se ovde radi? iskusni se bune što moraju sve tekme da igraju ili obrnuto? bune se što će neki rezervisti poput smarkovića, ninkovića, luke,...igrati neke utakmice od početka?

Edited by BlackGeorge
Posted

Ma pucali ga po novinama kako neki glavni igraci igraju uzasno i da su u padu forme (pre svih Lazovic, pa Grbic...) pa je Nikolic izjavio posle tekme sa Jagodinom kako ce da odmori neke igrace koji su do sada izgurali sezonu. Verovatno je to pokusao protiv OFKe, pa se sad pokajao...

Posted

meni i dalje ne ide u glavu kako su mogli da iz utakmica sa jagodinom i ofkom izvuku ukupno 1 i slovima jedan bod.

Posted

meni i dalje ne ide u glavu kako su mogli da iz utakmica sa jagodinom i ofkom izvuku ukupno 1 i slovima jedan bod.

Можда што нису били бољи за више?

Posted (edited)

Protiv Vose vam sudi Nenad Djokic, za one koji ne znaju, to je glavni sudija koji je ponistio gol Sremu protiv Zvezde pre par nedelja i sudio vam je protiv OFK Beograda pre nekoliko dana.

Mazic ima povredu™ pa ne moze da sudi, igra se na JNA u nedelju u 19h. Trebalo bi da je prenos na Areni1.

Edited by Milosh76
Posted

grobari čokot

<_<

jel ima interesenata za smrzavanje

:huh:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...