yolo Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Bas sam krenuo da pitam jel istina ovo sto pise Mondo http://mondo.rs/a738918/Sport/Fudbal/Miro-Slaven-ti-dobio-aplauz.html Svaka vam cast braćo, i ovako a posebno zbog Bilića.
copkillah Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Slaven Bilic je na kraju meca ispao najveci car ikad. Uvek sam al veceras je pobedio za sva vremena. Prvo se pozdravio sa bukvalno svim nasim igracima, neke je i vijao posto su tumarali po terenu skenjani zbog poraza, a onda je zastao blizu tunela i gledao u juznu tribinu dok je ceo stadion pevao. Na kraju su i igraci Besiktasa dobili aplauz. I dalje ne verujem da se sve ovo desilo na fudbalskoj utakmici. Vredelo je biti deo ovakvog poraza svega mi. Bilo je aplauza i za Totenhem A Bilić je odavno poznat kao car, sada je samo potvrdio
parmezzzan Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Bilo je aplauza i za Totenhem A Bilić je odavno poznat kao car, sada je samo potvrdio Jeste, al sad smo primili cetiri komada od Turaka koje trenira Hrvat. Znas i sam sta je uobicajeni folklor na takvim utakmicama. I da nije uradio sve to na kraju meca zasluzio je aplauz jer je odlican trener i gospodin. Naravno da je uvek bio car, pa covek se druzi sa Mejdenima.
MiddleClass Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Njihov golman Zengin (valjda je i kapiten) pobjedu posvetio BiH i Aliji Izetbegovicu čija je godišnjica smrti bila ovih dana.
*edited by mod Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 jeste da rezultat to ne pokazuje ali po meni smo do drugog gola prilično dobro igrali, imali dobru šansu ali su Turci jednostavno bolji i bukvalno iskoristili skoro svaku našu grešku. jbg nastavljamo dalje. ja bih bio zadovoljan da tucemo grke ovde što bi značilo bar 4 boda i napredak u odnosu na prošlo učešće.
Muwan Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Vi ljudi imate ozbiljnu temperaturu ako mislite da će Partizan bilo koga da tuče u ovom takmičenju.
twisted Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 ljudski je nadati se da će biti pobeda protiv grka u beogardu ako ako i ako.
kud u maglu Simoviću Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Šanse za plasman u LE su naravno čisto teorijske ali vredi pokušati. Vi ljudi imate ozbiljnu temperaturu ako mislite da će Partizan bilo koga da tuče u ovom takmičenju. jbg. nada umire poslednja
Muwan Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Jedno je plasirati se preko nekih od retkih čobana koji još uvek nisu u stanju da nakantaju JSL timove. Drugo je ostvariti pobedu u grupi protiv bilo koga osim eventualno nekog protivnika koji je već odavno overio prolazak u 1/16 pa mu ne pada na pamet da se cima na krtičnjaku.
kud u maglu Simoviću Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 (edited) Partizan Belgrade illustrates how much Serbia has given football edit meni dosta, sasvim mi je jasno gde se nalazi klub za koji navijam u odnosu na ostale euro takmace, tako da bi 4 boda u ovakvoj grupi doživeo kao da smo dočekali proleće™ nije u pitanju samo snaga, tj. nemanje iste, ovo je ogledalo srpskog klubskog fudbala, kada on bude jači i ta četiri boda će doći lagano, do tada ćemo pobedu u evropi čekati i nadati joj se. Edited October 24, 2014 by kud u maglu Simoviću
MocaVukotic Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Partizan Belgrade illustrates how much Serbia has given football sve su ovo izmislili, nisam ja ni sa kim pričao
Ted Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 (edited) sutra povratak u realnost i domicilni mulj i blatiste.....gostujemo Jagodini....ove utakmice bice nam jedina vrsta zabave dok ne postanemo konkurentni u siroj slici....vrlo je moguce da ce nam to biti zabava za ceo zivot i zato treba da je cuvamo i negujemo....zivela JSL!!! zivela KPJ!!! napred Partizan!!! Sent from my GT-I8260 using Tapatalk Edited October 25, 2014 by Ted
kud u maglu Simoviću Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 u svetozarevu nismo primili gol. nećemo ni sutra, a za ostalo će se pobrinuti škuntelaar:)
Ted Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 na cudan nacin pises rec sudija [emoji6] Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
theanswer Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 đura jedina opozicija u današnjoj Srbiji http://mondo.rs/a739271/Sport/Fudbal/Djuric-Kazna-Srbiji-zbog-huligana-i-drzavnih-organa.html
Recommended Posts