Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Nisu ni imali razlog da se trude, sve golove smo im sami namestili. Kiks gol sa 25 metara, Drincic gubi loptu na centru i mi iz kontre primamo gol, Drincic gubi loptu u driblingu ispred nasih 16 i primamo gol, Cirkovic dodaje loptu u noge Ba i sledi 1-1 sa golmanom. Bukvalno se nisu ni oznojili za ovih 4:0.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

takve greske su redovne samo sto protivnici nisu takvog kvaliteta da to mogu da iskoriste....samim tim manje upadaju u oci pa ih cesto i ne vidimo

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk

Posted

Da nisu povukli ručnu posle Toreovog zgoditka, pao bi rekord u inače zanimljivoj evropskoj nedelji...

Posted

Da nisu povukli ručnu posle Toreovog zgoditka, pao bi rekord u inače zanimljivoj evropskoj nedelji...

biliću bilo žao partizana i grobara. splića je to.

Posted

odmara ih, imaju težak meč protiv manise za vikend

Posted

Ajde, glavu gore. Mladi Stevanović je bio odličan.

Posted

jači su za klasu. laki, brzi, precizni, pismeni taktički... nema leba

realnost je da je plasman u grupe uspeh, za vise se nema kvaliteta i iskustva.....problem je vezni red, za ovaj nivo takmicenja ne moze se sa klincima i stoperom u vezi....tajna veznog reda za Evropu jeste da moraju da ga cine strani iskusni igraci....mislim ne moraju, al onda ide ovako, odnosno ne ide

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk

+1

i dalje je cilj dostižan 4 boda u ligi europe za tim koji godinama nije izdvojio ni cent za pojačanje deluje kao potpuna sf priča

prtzn!

stevanović nijie vlakno™

Posted

Караћемо их у Истанбулу. И то ружно.

Tapatalk

Posted

Nego, bilo ukljucenje RTS-a na kraju utakmici, i statisticar Mijaljevic izvestava, parafraziram: "Na utakmici nije bilo incidenata, a o ostalom opsirnije u sportskom dodatku".

Mislim, jebes ti to. Vazno je da ne bude incidenata, a od fudbala i tako niko nista ne ocekuje.

Posted

Караћемо их у Истанбулу. И то ружно.

Tapatalk

tooo lutko

:Hail:

Posted

3:0 dobijate tamo. Ninkara na zagrevanju skida dres i pokazuje majicu sa zastavom Kurdistana. Bilić grudima balkanskim brani nejač Partizana od 2500 navijača koji su uletjeli na teren da opšte sa njima. Posle meča javno slavlje u većini gradova BiH, Makedonije, CG i intimno slavlje u poslastičarnicama diljem Kosova.

Posted

ne propustiš priliku...

Posted

Kako je S. Markovic poceo da pegla Turke cim je usao u igru ono je bilo neverovatno. Hutchinson je odmah dobio diskretnu porciju krampona.

Posted

Slaven Bilic je na kraju meca ispao najveci car ikad. Uvek sam al veceras je pobedio za sva vremena. Prvo se pozdravio sa bukvalno svim nasim igracima, neke je i vijao posto su tumarali po terenu skenjani zbog poraza, a onda je zastao blizu tunela i gledao u juznu tribinu dok je ceo stadion pevao. Na kraju su i igraci Besiktasa dobili aplauz. I dalje ne verujem da se sve ovo desilo na fudbalskoj utakmici. Vredelo je biti deo ovakvog poraza svega mi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...