Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Interesantno je da se Zvezdin plasman u LS poklapa sa nastupanjem boljeg zivota u Srbiji kog je Vucic najavio. Kakva sekta brate mili. Nego, da mi metnemo Besiktasu bare jedan gol, da se proveselimo kako dolikuje pa da gledamo reprizu gola u pregledu LE na Areni. Grobari su skromni ljudi.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Da, 1-0 je sasvim okej što se mene tiče.

Posted

da, sad kad je Vulićević otpao ova nula deluje realno....pre mislim da će brat Škuleta morati da isporuči rafal u telo gnusnog Murata....dobijamo 3-2

Posted

Cmarkovicu je Miskov mali menadzer bio onomad i secam se da je negde pisalo kako Partizan poseduje samo 50% njegovog ugovora. tako nesto otprilike.

Gubimo od Turaka, minimalac.

Posted

Braco, kakva su ovo medijska orgijanja pred nas mec sa Besiktasom? Terzic: "Zvezda je Barselona, igramo LS za dve godine i prolazimo grupnu fazu". Blago Georgijev (?!?!?!?! vaskrso odjednom): "Zvezda je kao Barsa ili Real, 70-80 000 na svakoj utakmici".

Nema to veze sa nama. To je njihov spin na poraz u derbiju. Mene više brine ono da Jestrović odvodi Šaponjića,kako to baš sad da izađe

Posted

Da l je realno, da se na ovom svetom topiku dva dana pred besiktas bavimo ciganima?

Posted (edited)

Dal' je realno da je Vulićara odigrao pola tekme sa pokidanim ligamentima ? Kaže čovek da ni njemu samom ne ide u glavu. Ali magnet ne laže.

Edited by borderline
Posted

Francuz je osvojio bronzanu medalju na ZOI sa pokidanim ligamzntima. Moguce je.

Posted

Pored dobrih igara na konstantnom nivou, meni se Vulicevic dojmio i na jos jednom planu. Covek je trcao, kidao, ponasao se maksimalno profesionalno, bez standardnih sranja, kurcobolje, gestikulacija i prljavstine tako karakteristicnih za nase igrace. Delovao je kao neko ko je iz bundes lige dotrcao na nase livade. Ogroman hendikep, svakako.

Posted

I ja sam strasno zavoleo vulicevica. To je covek-zmaj za ovu nasu ligu. Gde bas to da ga zadesi .. :( nista,morace volkov da sada kida sa one druge strane,vreme je da zaigra kao u najboljim danima.

Posted

Dobar je Vulićevara bez zajebancije.

Posted

Dobar je Vulićevara bez zajebancije.

:wub:

izadji iz ormana

Posted

I ja sam strasno zavoleo vulicevica. To je covek-zmaj za ovu nasu ligu. Gde bas to da ga zadesi .. :( nista,morace volkov da sada kida sa one druge strane,vreme je da zaigra kao u najboljim danima.

Nisi jedini. Moj omiljeni igrač u ovom timu a i svi ljudi sa kojima sam danas pričao o tome su bukvalno skenjani što nisam odavno video kada se radi o našem FK.

Posted

Dal' je realno da je Vulićara odigrao pola tekme sa pokidanim ligamentima ? Kaže čovek da ni njemu samom ne ide u glavu. Ali magnet ne laže.

Meni ovo stvarno zvuci neverovatno , barem da se na poluvremenu konsultovao sa lekarima mozda ne bi doslo do totalnog kidanja (ovo rezonujem kao laik)...

"Moram da prihvatim novu situaciju kao činjenicu, sva je prilika da mi predstoji duga pauza, ali ne predajem se. Narod kaže "koga nema bez njega se može", a ja kažem da život teče dalje i da se iz ove kože ne može“, rekao je Vulićević. 

On je dodao da mu nije jasno kako je uspeo da završi utakmicu sa takvom povredom. 

„Buni me to što sam se povredio na početku utakmice, a izdržao do kraja. Kažu da u slučajevima kidanja ligamenata ne možeš ni da se pokreneš, a ja sam trčao napred i nazad, skakao, centrirao, borio se sve vreme. Imao sam bolove, ali sam istrpeo sve dok je derbi trajao, misleći da je reč o običnoj povredi. Pratiću svaku utakmicu i bodriti drugove, a ako bog da, zajedno ćemo u maju slaviti titulu. Do tada ću se valjda i ja oporaviti, možda i zaigrati koji minut.“

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...