Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Ovo je bas ozbiljan problem. Moze Petrovic da proba na toj poziciji, al mislim da ce Grbic biti nevidljiv bez Vulicevica. Nikako u najjacem sastavu da nastupimo u LE, ovo je bas maler. Sreca sto je B. Ilic univerzalac, kontam da moze i spica da igra.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Šteta za Vulićevića. Nominalno bi allaround B.Ilić mogao na njegovo mesto, ali koga onda u sredinu a da to liči na nešto?

Posted

možda probati sa jednim dmc-om, a ispred njega grbić-ilić(pantić)-živković

:unsure:

Posted

Ja bih uvek igrao Živković levo, Grbić desno i Drinčić i Pantić u sredini.

Posted

Greota je protiv ozbiljnog protivnika (a Bešiktaš za razliku od Cigana to svakako jeste) maltretirati Saleta sa više od (poslednjih) 20-25 minuta na travnjaku. Kako je izdržao celu protiv Totenhema, ostalo mi je nejasno.

Posted

Sipali mu kokain u vinjak.

Ozbiljno, volim ja Saleta ali dosta je bilo.

Posted

Greota je protiv ozbiljnog protivnika (a Bešiktaš za razliku od Cigana to svakako jeste) maltretirati Saleta sa više od (poslednjih) 20-25 minuta na travnjaku. Kako je izdržao celu protiv Totenhema, ostalo mi je nejasno.

ako je preživeo totnam može i turke, problem je što se na derbiju nije video.

Posted (edited)

Zato što ga turaju da krpi pozicije koje nisu za njega. On može možda da igra desetku nekih 60-tak minuta po meču u domaćoj ligi, ali zašto bi to radio? I Živković i Pantić su zmajevi.

Edited by Dr Arslanagić
Posted

Igrace BIlic desno, centralno Voja kapiten  i Cirkovic. Nazalost kako su kolege pre mene primetile otvara se jedno mesto za nevidljivog i nenametljivog momka nepreciznog ali razornog udarca, pogotovo kada su evropske utakmice u pitanju.

Posted

Svi pričaju o Saši Markoviću ali za sad ga je Nikolić uspešno izbegavao u svakoj bitnijoj utakmici ako se ne varam ove sezone. I Totenhem i Asteras gde je morao da se krpi,gde je Marković bio viđen,ipak nije igrao,tj ulazio je ali nije počeo. Tako da Nikoliću i tu treba odati priznanje. Iznenadio nas je Ćirkovićem i B.Ilićem na dmc,možda nas opet iznenadi. Uostalom,Pantić je igrao bliže našem golu u Grčkoj ako ne grešim. Veća je šteta oko onoga što gubimo u napadu pre svega bez Vulićevića. Mnooogo nam je značio,treba sad zadržati ovu prednost u prvenstvu da nas opet ne bi ujebao neverovatan niz komšija od xxxxx pobeda zaredom. Jagodina je u nedelju,Vojvodina sledeći vikend mislim.

Posted (edited)

Problem je što će Turci biti zajebaniji i nabrijaniji takmac od B tima Totnama.

Ako Marković može da odradi pošteno bar u defanzivi, puna kapa. Posle Asterasa imam noćne more od protivničkih veza i napada koji šetaju po našoj poslednjoj trećini i neometani streljaju Lukača. Kad pridodamo Drinu i klince koji mogu da se potrude da iskidaju, možda i možemo zatvoriti tekmu i probati da iznenadimo na neku kontricu preko Petra & Petra.

Edited by borderline
Posted

Problem je što će Turci biti zajebaniji i nabrijaniji takmac od B tima Totnama.

Ako Marković može da odradi pošteno bar u defanzivi, puna kapa. Posle Asterasa imam fobiju od protivničkih veza i napada koji šetaju po našoj poslednjoj trećini i neometani streljaju Lukača. Kad pridodamo Drinu i klince koji mogu da se potrude da iskidaju, možda i možemo zatvoriti tekmu i probati da iznenadimo na neku kontricu preko Petra & Petra.

Ma ja i ne razmišljam o Bešiktašu. Pred Totenhem sam bio ubeđen da će nam spakovati lagana 3 bez obzira na B tim pa sam posle utakmice ostao blago ushićen kako smo odigrali. Nemamo mi šta da tražimo u toj Ligi Evrope,ja bih bio presrećan bodom i to je to,da ne doživimo do kraja neku katastrofu bilo bi lepo. Jbg,igrali smo bez Škuletića 2 utakmice, bez Drinčića u Grčkoj,sad bez Vulićevića do kraja,i sa njima svima u timu,nama bi opet falio neki štoper umesto Voje i neki prodoran igrač po boku da bismo mogli da razmišljamo o zimi u Evropi,a ovako je par bodova,eventualno da tučemo ove Grke kući potpuna premija. Više bih se fokusirao na domaće prvenstvo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...