parmezzzan Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Ovo je bas ozbiljan problem. Moze Petrovic da proba na toj poziciji, al mislim da ce Grbic biti nevidljiv bez Vulicevica. Nikako u najjacem sastavu da nastupimo u LE, ovo je bas maler. Sreca sto je B. Ilic univerzalac, kontam da moze i spica da igra.
borderline Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Šteta za Vulićevića. Nominalno bi allaround B.Ilić mogao na njegovo mesto, ali koga onda u sredinu a da to liči na nešto?
kud u maglu Simoviću Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 možda probati sa jednim dmc-om, a ispred njega grbić-ilić(pantić)-živković
Dr Arslanagić Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Ja bih uvek igrao Živković levo, Grbić desno i Drinčić i Pantić u sredini.
borderline Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Greota je protiv ozbiljnog protivnika (a Bešiktaš za razliku od Cigana to svakako jeste) maltretirati Saleta sa više od (poslednjih) 20-25 minuta na travnjaku. Kako je izdržao celu protiv Totenhema, ostalo mi je nejasno.
Dr Arslanagić Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Sipali mu kokain u vinjak. Ozbiljno, volim ja Saleta ali dosta je bilo.
MocaVukotic Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Greota je protiv ozbiljnog protivnika (a Bešiktaš za razliku od Cigana to svakako jeste) maltretirati Saleta sa više od (poslednjih) 20-25 minuta na travnjaku. Kako je izdržao celu protiv Totenhema, ostalo mi je nejasno. ako je preživeo totnam može i turke, problem je što se na derbiju nije video.
Dr Arslanagić Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 (edited) Zato što ga turaju da krpi pozicije koje nisu za njega. On može možda da igra desetku nekih 60-tak minuta po meču u domaćoj ligi, ali zašto bi to radio? I Živković i Pantić su zmajevi. Edited October 20, 2014 by Dr Arslanagić
ZokiAsov Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Igrace BIlic desno, centralno Voja kapiten i Cirkovic. Nazalost kako su kolege pre mene primetile otvara se jedno mesto za nevidljivog i nenametljivog momka nepreciznog ali razornog udarca, pogotovo kada su evropske utakmice u pitanju.
theanswer Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Svi pričaju o Saši Markoviću ali za sad ga je Nikolić uspešno izbegavao u svakoj bitnijoj utakmici ako se ne varam ove sezone. I Totenhem i Asteras gde je morao da se krpi,gde je Marković bio viđen,ipak nije igrao,tj ulazio je ali nije počeo. Tako da Nikoliću i tu treba odati priznanje. Iznenadio nas je Ćirkovićem i B.Ilićem na dmc,možda nas opet iznenadi. Uostalom,Pantić je igrao bliže našem golu u Grčkoj ako ne grešim. Veća je šteta oko onoga što gubimo u napadu pre svega bez Vulićevića. Mnooogo nam je značio,treba sad zadržati ovu prednost u prvenstvu da nas opet ne bi ujebao neverovatan niz komšija od xxxxx pobeda zaredom. Jagodina je u nedelju,Vojvodina sledeći vikend mislim.
borderline Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 (edited) Problem je što će Turci biti zajebaniji i nabrijaniji takmac od B tima Totnama. Ako Marković može da odradi pošteno bar u defanzivi, puna kapa. Posle Asterasa imam noćne more od protivničkih veza i napada koji šetaju po našoj poslednjoj trećini i neometani streljaju Lukača. Kad pridodamo Drinu i klince koji mogu da se potrude da iskidaju, možda i možemo zatvoriti tekmu i probati da iznenadimo na neku kontricu preko Petra & Petra. Edited October 20, 2014 by borderline
theanswer Posted October 20, 2014 Posted October 20, 2014 Problem je što će Turci biti zajebaniji i nabrijaniji takmac od B tima Totnama. Ako Marković može da odradi pošteno bar u defanzivi, puna kapa. Posle Asterasa imam fobiju od protivničkih veza i napada koji šetaju po našoj poslednjoj trećini i neometani streljaju Lukača. Kad pridodamo Drinu i klince koji mogu da se potrude da iskidaju, možda i možemo zatvoriti tekmu i probati da iznenadimo na neku kontricu preko Petra & Petra. Ma ja i ne razmišljam o Bešiktašu. Pred Totenhem sam bio ubeđen da će nam spakovati lagana 3 bez obzira na B tim pa sam posle utakmice ostao blago ushićen kako smo odigrali. Nemamo mi šta da tražimo u toj Ligi Evrope,ja bih bio presrećan bodom i to je to,da ne doživimo do kraja neku katastrofu bilo bi lepo. Jbg,igrali smo bez Škuletića 2 utakmice, bez Drinčića u Grčkoj,sad bez Vulićevića do kraja,i sa njima svima u timu,nama bi opet falio neki štoper umesto Voje i neki prodoran igrač po boku da bismo mogli da razmišljamo o zimi u Evropi,a ovako je par bodova,eventualno da tučemo ove Grke kući potpuna premija. Više bih se fokusirao na domaće prvenstvo
Recommended Posts