Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted (edited)

+1

naročito ako fatani za noge želi da pobegne....meni to liči na pokušaj silovanja

baš kao što beše onomad kad je Krstaju uhvatila neizdrž

18452.jpg

Edited by Ted
  • Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

videlo se da smo bolji svakako, ali sama nemogućnost da damo gol iz igre čim je odbrana protivnika na 30-35m me užasava

Posted (edited)

-1

otkad je fatanje za noge fer igra?

to im je u genu. ciganskom. ali im ovoga puta opraštam, kao kada si dugo sa nekim pa mu praštaš i ono loše, do izvesne mere.

mi™ smo dobri ljudi

:)

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

Ok, kriv sam sto od cele istocne tribine imaju dve misije rupe koje nazivaju ulazima na stadion, sto stoje tri lika koji pretresaju, jedan koji cepa karte. Ranije nisam mogao uci jer sam cekao caleta da mu dam kartu, covek je zaposlen i zbog posla nije mogao doci ranije, platio je karte 1600 i za te pare je dobio preko pola sata cekanja da udje na stadion koji je zapisan do samog ulaza na tribine (ko ide na Istok zna vrlo dobro o cemu pricam, pretpostavljam da ni na Jugu nije nista bolje, za Zapad ne znam) i da bi na kraju krajeva mec bio prekinut. Znas, postoji organizator meca koji treba da je svestan toga da je mec visokog rizika i da ce biti haos mase, to nije moja briga. Tako da, mani me tvog sarkazma.

Cega cu se manuti, sam cu da procenim. A ti opet budi pametan pa dodji pred pocetak i posle kukaj kako nisi usao.

Posted

Vulićeviću prednji ukršteni izgleda stradali  :frust:  :frust:  :frust:

Posted

kako, pa on je odigrao do kraja. pa ne bi mogao da stoji na nogama da se to desilo tokom meča?!?

Posted

e do kurca

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk

Posted

kako, pa on je odigrao do kraja. pa ne bi mogao da stoji na nogama da se to desilo tokom meča?!?

Nije ni meni najjasnije,jbg.

Posted (edited)

on nam je bio jedan od boljih u ovoj sezoni

:isuse:

edit

čime ćemo pred turke

Posted

Jel bese ovaj Cirkovic moze da igra desno il sam nesto pobrkao? Verovatno ce i Bilic da se vrati u odbranu, sto sirom otvara vrata smarkovicu da pokaze svu raskos antitalenta

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk

Posted (edited)

a zar brašanac ne bi trebao uskoro da se povrati na teren. jbt brašanac :isuse: je spasitelj.

edit

tranfermarket™ kaže da je ćirkari to sekundarna pozicija

Posted

Veliki maler za Partizan i Miroslava Vulićevića!

Samo dva dana posle pobede u "večitom derbiju", iz tabora crno-belih stigla je loša vest za navijače Partizana i stručni štab, Miroslav Vulićević doživeo je jednu od najtežih sportskih povreda. 

Odličnom desnom beku "parnog valjka", na utakmici sa Crvenom zvezdom, stradao je prednji ukršteni ligament, saznaje MONDO.

"Nikako nije dobro. Vulićević je protiv Zvezde oštetio prednji ukršteni ligament. Bio je na pregledima kod doktora Gavrilovića na Banjici i profesora Milankova u Novom Sadu. Čeka se još rezultat magnetne rezonance. Nije dobro", rekao je Partizanov doktor Ilija Rosić.

Partizan ove jeseni baš nema sreće sa povredama. Sa težim su se suočili Miloš Ostojić i Darko Brašanac, njih dvojica su i dalje van stroja, dok su muku sa povredama mučili Vladimir Volkov, Nikola Drinčić, Andrija Živković...

"Ostetio"  , ovo je vise izraz koji koriste auto limari a ne doktori :huh:  .... Da je pokidao  tesko da bi zavrsio mec ...

Posted

Pa do mojega bas.

A sa Drincicem sta se desava, ima li nekih vesti?

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Posted

Koja kurcina. Vulivicara uz Skuntelara igrac koji je najkonstantije bio dobar.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...