Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Ja ne znam koji je trust mozgova to odlučivao. Dva sata za ulazak ljudi na derbi. Opasan propust u najavi.

Sranje u najavi ocigledno.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Ja ne znam koji je trust mozgova to odlučivao. Dva sata za ulazak ljudi na derbi. Opasan propust u najavi.

Nije mi jasna poenta zatvaranja kapija pola sata pre meca. Sa Albanijom kada smo igrali usli smo tek u 20. minutu meca, iako smo dosli na ulaz 15 minuta pre pocetka utakmice, jer su pregledali presporo, klasicna losa organizacija, zastareo stadion... Bas i ne znam kako ce ljudima objasniti da ne mogu da udju na stadion jer su "zakasnili".

Posted

Mnogo toga je izvjesno, samo jedno je sigurno - sunce izlazi na istoku!

Tacno!

Posted

Nije mi jasna poenta zatvaranja kapija pola sata pre meca. Sa Albanijom kada smo igrali usli smo tek u 20. minutu meca, iako smo dosli na ulaz 15 minuta pre pocetka utakmice, jer su pregledali presporo, klasicna losa organizacija, zastareo stadion... Bas i ne znam kako ce ljudima objasniti da ne mogu da udju na stadion jer su "zakasnili".

Stvarno neverovatno da si na mec visokog rizika i punog stadiona dosao celih 15 min pre pocetka i nisi usao :O

Posted

ima i jednog i drugog....loša organizacija i sporo ulaženje na stadion....a ima i toga da se mnogo ljudi ponaša kao da ide u vip ložu i očekuje da dođe par minuta pre tekme i uđe komotno na mesto koje ga čeka. kašnjenje i loš tajming su ovde navike....npr. kad odem u bioskop najradije bih postreljao one što ulaze naknadno, u prvih pola sata filma, glavinjaju i traže mesto, podižu pola ljudi sa sedišta, svlače jakne, šuškaju isl....mrš u kurac, dođi na vreme il nemoj uopšte!!!

Posted

Stvarno neverovatno da si na mec visokog rizika i punog stadiona dosao celih 15 min pre pocetka i nisi usao :o

Ok, kriv sam sto od cele istocne tribine imaju dve misije rupe koje nazivaju ulazima na stadion, sto stoje tri lika koji pretresaju, jedan koji cepa karte. Ranije nisam mogao uci jer sam cekao caleta da mu dam kartu, covek je zaposlen i zbog posla nije mogao doci ranije, platio je karte 1600 i za te pare je dobio preko pola sata cekanja da udje na stadion koji je zapisan do samog ulaza na tribine (ko ide na Istok zna vrlo dobro o cemu pricam, pretpostavljam da ni na Jugu nije nista bolje, za Zapad ne znam) i da bi na kraju krajeva mec bio prekinut. Znas, postoji organizator meca koji treba da je svestan toga da je mec visokog rizika i da ce biti haos mase, to nije moja briga. Tako da, mani me tvog sarkazma.

Posted

Bosancic, koji ima ozbiljnih problema sa viskom kilograma (bukvalno izgleda kao rekreativac), je bio neresiva enigma za nas vezni u prvom poluvremenu. Drugo poluvreme sjajno, steta sto ne uspevamo nikako da ih nakantamo posto smo realno bolji godinama. Zvezda ima par obecavajucih mladih igraca, Rajkovic je sjajno branio do primljenog gola. A onaj Mijailovic, ja tog lika organski ne podnosim i nije mi jasno kako Mazic dozvoljava da mu ovaj ceo mec nesto kenja kao da je Zinedin Zidan. Mogao je komotno jos u prvom da mu da zuti karton. Uglavnom, meni se cini da nam je Vosa glavni konkurent za titulu. Skuletic da je imao svoje vece ovo bi bilo tesko pranje tipa supeligas iz donjeg dela tabele. 

Posted

Комшије нисам гледао нити сам читао извештаје. Цеће сам донео па да се изљубимо као људи.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Čestitke komšije!

+1

Комшије нисам гледао нити сам читао извештаје. Цеће сам донео па да се изљубимо као људи.

Sent from my iPhone using Tapatalk

čestitke i vama na provlačenju i fer igri

ovo je domaćinski topik. živeli

Posted

čestitke i vama na provlačenju i fer igri

attachicon.gifimage.jpg

ovo je domaćinski topik. živeli

-1

otkad je fatanje za noge fer igra?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...