Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

okej, šta bismo maštovito mogli da očekujemo? transparent Sulejmana Veličanstvenog kako jede prasetinu?

Djuradj Brankovic k..a Hurem ...

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

ili silueta u dresu Bešiktaša u ražnju između silueta u dresovima Fenera i Galate?

dovoljno je glupo i nepromišljeno jer smo i mi crno-beli!

Posted

ili silueta u dresu Bešiktaša u ražnju između silueta u dresovima Fenera i Galate?

dovoljno je glupo i nepromišljeno jer smo i mi crno-beli!

okej, šta bismo maštovito mogli da očekujemo? transparent Sulejmana Veličanstvenog kako jede prasetinu?

zakleo bih se da sam video neku sliku svinjske glave na tribini kad smo igrali sa fenerom na JNA

Posted

drugari, ova vest zabrinjava... :(

Doktor Partizana za “Sport”: Teško je proceniti kada će Drinčić na teren

- Mi smo učinili sve što je u našoj moći. Nikola Drinčić je išao na dijagnostiku - magnetnu rezonancu i rentgen, čak i kod kiropraktičara, ali je iznad svega potrebno vreme za oporavak povrede takvog tipa – kaže za “Sport” Rosić i dodaje da je to je nešto sa čim se do sada nisu imali posla.

- Udarac u trtičnu kost, gde su oštećeni nervi, što stvara strašan bol, iako deluje da nije tako opasno. Nikola radi odvojeno od tima, bolje mu je 30 odsto nego u periodu kada se povredio, sve vreme je i pod terapijama. Ali, rekao bih da je u njegovom slučaju teško davati procene o potpunom povratku i da je samo vreme ključni faktor - kaže doktor Rosić.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:513544-Doktor-Partizana-za-Sport-Tesko-je-proceniti-kada-ce-Drincic-na-teren

Posted

To je bio omaz KK treneru :fantom:

care

:lol::rolf::lol:

Posted

Da san ja to rika popija bi ban. :(

Posted

Najjeftinija karta za derbi 800 dinara. Da li su oni normalni?

Posted

Najjeftinija karta za derbi 800 dinara. Da li su oni normalni?

Pa mora uprava da nadoknadi sto su ulozili u menjanje trave na JNA. Jeste da je Uefa to finansirala, ali uprava se iscimala da zove majstore.

Posted

onemogućavaju nas da uznemo duplu krunu. sasvim slučajno će biti pozvani lukač, vulićević, škuntelaar i lazara

serem im se u pravilnik takmičenja

Posted

U normalnim zemljama bi bilo normalno da se igraci ne pozivaju u reprezentaciju ako njihov klub igra takmicarsku utakmicu a reprezentacija prijateljsku.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...