Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Dete Danilo stvarno je kategorija iznad srpskih livada, gledam danas koliko je drugačiji i pribraniji od svih tzv. igrača zadatka; rešava situacije mozgom i fintom, promeša par majmuna, prebaci igru na drugu stranu; takav je i u odbrani - dok Vranje i društvo skidaju vrane sa krovova, on na beku vadi loptu iz auta štiklom. Izaziva u meni mnogo dobrih asocijacija, ali više na Saleta kapitena, ili recimo Jovetića, nego na Peđu Mijatovića.

Pritisak kome je izložen umnogome podseća na vreme Jovetića, Ljajića, pa i Markovića koji su prvo oduševili, pa se izvesno vreme davili u prosečnosti; samo smo tada imali mnogo kompletnije timove, pa se odgovornost ravnomernije raspoređivala. Sad imamo krš roster, pa je i pritisak veći, u čemu se apsolutno slažem sa Parmom.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted (edited)

Ček bre, zar nije on ispao magarac protiv Grka, ono kad je fulao ceo fudbal kao zadnji čovek odbrane?

A jbg sad i ti, svaki detalj ti je bitan... :D Jeste, to mu je bio ozbiljan propust, ali cini mi se i jedini do sad od pocetka sezone. On nam je najbolji ili bar najkonstantniji igrac ove jeseni, ako izuzmemo najboljeg strelca Own Goal-a. 

neizbezni edit: a Fofanu sto smo gledali gledali smo, cenim da sad kad se Kojic vratio nece ni da primirise terenu.

Edited by Lord Stef
Posted

A jbg sad i ti, svaki detalj ti je bitan... :D Jeste, to mu je bio ozbiljan propust, ali cini mi se i jedini do sad od pocetka sezone. On nam je najbolji ili bar najkonstantniji igrac ove jeseni, ako izuzmemo najboljeg strelca Own Goal-a. 

Jebem li ga, neće valjda kriterijum biti JSL livade. Aj što je to zasrao, ali ničim specijalnim mi se inače nije dojmio.

Posted

otkriven razlog dankarinog ostanka

Posted

40k plus zatvoren deo juga, dobro smo prošli

Posted

Odlicno.idemo dalje...

nek se spremi Besiktas :naughty:

Posted

Prosli smo sjajno, ali sad ne smemo imati slicne ili jos gore ispade naredne dve godine minimum jer ce sledeca kazna biti verovatno lanci i katanci sto bi rekao Bogi Karic.

Posted

Prosli smo sjajno, ali sad ne smemo imati slicne ili jos gore ispade naredne dve godine minimum jer ce sledeca kazna biti verovatno lanci i katanci sto bi rekao Bogi Karic.

što je realno nemoguće jer  ...

nek se spremi Besiktas :naughty:

Posted

Tipujem na standardno "Ustaso, ustasto"

Posted

Protiv Besiktasa ce biti ono standardno: svaki Turcin zna,svaka bula zna .....bla bla

Nevezano za dogadjaje na tribini pobedjujemo 2-1. Skuntelar daje oba gola.

Posted

kad sam još nagovestio ovakvu kaznu  :fantom:

elem,šta bi sa onom krivičnom prijavom što je klub podneo protiv nn lica? ne može policija da utvrdi sa svim onim kamerama ko je držao transparent? kakva šarada

Posted

kad sam još nagovestio ovakvu kaznu  :fantom:

elem,šta bi sa onom krivičnom prijavom što je klub podneo protiv nn lica? ne može policija da utvrdi sa svim onim kamerama ko je držao transparent? kakva šarada

račun od 40.000 evra na njegovu kućnu adresu.

Posted

nije ova kazna sama po sebi problem,nego što će sledeća biti 3 utakmice bez publike. to je sledeći korak. a dolaze nam turci i bilić.

Posted

okej, šta bismo maštovito mogli da očekujemo? transparent Sulejmana Veličanstvenog kako jede prasetinu?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...