Ted Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 ma opušteno, bio loš dan....nastavićemo mi našu seriju trijumfa na evro gostovanjima....ne kruži džabe priča da se evropski klubovi plaše samo dva stvari, poreske policije i gostovanja Partizana
kud u maglu Simoviću Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 No sikiriki pobedicemo Besiktas i eto nas opet ponovo nazad u igri za evropsko prolece Ima smisla :D A nakon Istanbula Skuntelar nastavlja uspesnu evropsku turneju postizanja golova i u Londonu Steta sto smo primili drugi od Grka, ovako cemo morati da se zadovoljimo drugim mestom jer mislim da tesko mozemo da ih dobijemo sa 2-0 na JNA, ma opušteno, bio loš dan....nastavićemo mi našu seriju trijumfa na evro gostovanjima....ne kruži džabe priča da se evropski klubovi plaše samo dva stvari, poreske policije i gostovanja Partizana realnost nije briga na koju se mi obaziremo d.v. :)
Ted Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 možda se mi ne obaziremo na nju, al se ona obazire na nas :)
MocaVukotic Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 (edited) 'cause we don't need reason, and we don't need logic we've got feeling and we're dang proud of it d.j. Edited October 3, 2014 by MocaVukotic
MiddleClass Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Vraca se Skuletic koji ce Turcima zagorcati zivot i na JNA i u Istanbulu Škuletić = Obilić
Ryan Franco Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 1003188_10200569462695243_1276988514_n.jpg e pa braćo srećan nam rođendan pošto ste se sestara i drugarica odrekli, ja ću njima uputiti čestitke. :)
Dr Arslanagić Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 (edited) 69 godina. Hvala ti Arture što si dao ideju. Hvala vam Peko, Tempo, Čoče i Otmare što ste ih sve skupili i doveli u Beograd. Hvala ti Ilješe što si ih naučio da igraju najlepši fudbal. Hvala ti Božo što si mu dao najlepše ime. Hvala ti Branko što si izradio najlepši grb. Hvala ti Franjo što si mu podario najlepše boje. PRTZN! http://youtu.be/vs7lXKmnxMI Edited October 3, 2014 by Dr Arslanagić
Њујоркер Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Ah, da, kod vas je prosla ponoc. Dakle, srecan nam rodjendan, grobari i grobarke! Bilo, ponovilo se!
kud u maglu Simoviću Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 ovim putem se izvinjavam nepravedo izostavljenim sestrama i drugaricama
kud u maglu Simoviću Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Ah, da, kod vas je prosla ponoc. Dakle, srecan nam rodjendan, grobari i grobarke! Bilo, ponovilo se!
Recommended Posts