adasevic Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Pa nismo izgubili od Ludogoreca. Ako baš moraš da znaš,postoji nešto što se zove prolazak dalje na osnovu gola/golova u gostima. To su mi uvek najjaci izgovori. To ih valjda uce kod bata Djore... Nama je jedan srpski Murinjo oteran sa klupe iako nije imao ni jedan poraz u 3/4 sezone koliko je vodio tim posle Kosana. Al je uspeo da izgubi titulu remijem u derbiju. Statisticki je Murinjo pokraden :) Tako i mi u basketu pobedili verovatno na najvise utakmica u jednoj sezoni u novijoj istoriji, a izduvali u par najvaznijih utkamica i osvojili jedan prestizni kup... Nije lud Zvonko MIhajlovski kada kaze da je statistika kao bikini :)
theanswer Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 To su mi uvek najjaci izgovori. To ih valjda uce kod bata Djore... Nama je jedan srpski Murinjo oteran sa klupe iako nije imao ni jedan poraz u 3/4 sezone koliko je vodio tim posle Kosana. Al je uspeo da izgubi titulu remijem u derbiju. Statisticki je Murinjo pokraden :) Tako i mi u basketu pobedili verovatno na najvise utakmica u jednoj sezoni u novijoj istoriji, a izduvali u par najvaznijih utkamica i osvojili jedan prestizni kup... Nije lud Zvonko MIhajlovski kada kaze da je statistika kao bikini :) Pa ne,slažem se ja sa tim. Ja na tom početku sezone i nisam video neki napredak u odnosu na proleće,bar što se tiče Evrope. I u Bakuu smo po meni odigrali užasno,samo što su ovi em indijanci klasični em manje znaju čak i od nas. Onda smo malo digli formu i neki igrači tipa Škuletić,Vulićević su pružali više nego na proleće i delovalo je da smo se malo složili. Onda je Totenhem uleteo kao prilično iznenađenje i zapravo smo tu odigrali jednu od boljih utakmica u zadnje vreme,možda i najbolju od kad nam je Nikolić trener. Onda malo razmisliš i vidiš jbg Ludogorec je odigrao dve odlične tekme u LŠ,možda i nismo toliko loši. Ovo je samo otrežnjenje,jbg.
adasevic Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 (edited) Totenhem igra EL svake godine sa manej vise rezervnim timom. A i te likove tu i tamo boli paja. Ne kazem to da bih umanjio vasu dobru igru, jer tu utakmicu stvarno jeste odigrali dobro, vec zato sto ih gledam kako igraju u EL. Po meni je to najlaksi mec - nemas sta da izgubis, igrace ako ne motivise PL tim koji kosta Boga oca cak i u tom rezervnom sastavu ne znam sta ce, i iz toga izadje borbenost, zelja, lusilo i dobar rezultat uz dobru igru. Al pogledaj Grbica na toj i na ovoj utakmici... i ne samo njega. Prosto ovaj tim Partizana je konkurentan Zvezdi (i obrnuto) i borice se za titulu jer su tu negde. U Evropi je Asteras prava mera koliko ovi timovi realno mogu. Cak bih se usudio da kazem da bi i ovaj tim Partizana sa nekim Radomirom Anticem igrao znacajno bolji fudbal i postizao znacajno bolje rezultate. Nije poenta da se trener krije iza statistike, lose srece, sudije koji mrzi Srbe i slicno. Poenta je da treneri ne budu ziherasi i da znaju da pripreme ekipu, a ja sam siguran da ni jedan Bata Djorin kursista to ne zna. Kad pogledas da imate u timo Pantica, Zivkovica, Sasu Ilica, Lukaca, pa i ludog Ninkovica koga bi pravi trener i te kako znao da nastimuje kako treba, to uopste nije los tim ni za ovaj nivo Evrope. Ali... mi nemamo trenere i to je to. Nikolic je bolji od vecine konkurenata, ali biti prvi medju bata Djoristima i nije neka referenca... Srpske trenere koji stvarno nesto znaju mozes prstima jedne ruke da prebrojis, a i tu ti ostane slobodnih prstiju... Edited October 2, 2014 by adasevic
theanswer Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Moguće. Mada ja sam od Živkovića video da pravi razliku na u19 nivou ne na seniorskom ozbiljnom. Sa Pantićem još slabiji slučaj. Ninković je totalni kreten koji je danas zaslužio direktni crveni a ništa korisno na terenu nije uradio. Do bukvalno danas sam ga i branio kad god bi se pokrenula neka priča,ali od danas,nek mu je daleko lepa kuća. Saša Ilić možda ne može više ali sam stekao utisak da je danas bio najagilniji od svih gore pomenutih. Ima krivice i do trenera sigurno,ali dok me neki igrač ne uveri da može da odigra bar nekoliko povezanih utakmica kvalitetno,onda jebeš i trenera i sve. Kad su Jovetić,Tošić,pogotovo Markec igrali u domaćoj ligi,ti si odmah uživo na terenu,na stadionu posle 10min mogao da vidiš koliko odudaraju od ostatka terena,od protivnika. Ja to kod Živkovića i Pantića ne vidim.
reginald Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 U temelju svakog sporta su treneri. Ljudi koji razumiju stvar. Npr. u kosarci, tenisu. To cak moze biti i vrlo mali broj ljudi, ako nije potrebna infrastruktura. U ovom slucaju potrebna je i infrastruktura i znanje.
Ted Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 (edited) nismo mi odigrali užasno nego realno. realno je ono što se dešava po pravilu, u većini slučajeva. e, po pravilu i u većini slučajeva naša evro gostovanja izgledaju ovako ili tako nekako (ni domaćinstva ne izgledaju impresivno, da se razumemo). nisu znatno bolje izgledala ni kada smo imali objektivno bolji tim. to što je bio objektivno bolji ne znači da je bio dobar za Evropu. zlopatili smo se i protiv Škendije u gostima, i protiv Šamroka, Širaka, sve govno ekipe u odnosu na ovaj Asteras. negde je to i Nikolić provukao izjavom tipa da smo cilj ostvarili plasmanom ali se time ne zadovoljavamo tralalala blablabla.....to u prevodu znači da nemamo nikave šanse da napravimo rezultat....i to je realno. ono što je isto realno....i tužno.... jeste da je ovaj i ovakav Partizan najkvalitetniji tim u Srbiji, ostali ni do ovde ne mogu. sve u svemu....začin c. Edited October 3, 2014 by Ted
Cash Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 No sikiriki pobedicemo Besiktas i eto nas opet ponovo nazad u igri za evropsko prolece
Cash Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Vraca se Skuletic koji ce Turcima zagorcati zivot i na JNA i u Istanbulu
Cash Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 (edited) A nakon Istanbula Skuntelar nastavlja uspesnu evropsku turneju postizanja golova i u Londonu Edited October 3, 2014 by Cash
*edited by mod Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Steta sto smo primili drugi od Grka, ovako cemo morati da se zadovoljimo drugim mestom jer mislim da tesko mozemo da ih dobijemo sa 2-0 na JNA,
Recommended Posts