kud u maglu Simoviću Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 mislim da je po prvi put pantara starter na svojoj poziciji amc-a na iole ozbiljnijoj utakmici. nadam se da ga je nikolić dobro naložio i da on i živković ukoliko odigraju dobro mogu da budu naša velika prednost večeras. protiv čuke kojara sedeo ispod mene i arslanagića. pitao sam ga na poluvremenu kad će na teren, tad je rekao da je spreman samo čeka i slegnuo ramenima.
theanswer Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 mislim da je po prvi put pantara starter na svojoj poziciji amc-a na iole ozbiljnijoj utakmici. nadam se da ga je nikolić dobro naložio i da on i živković ukoliko odigraju dobro mogu da budu naša velika prednost večeras. protiv čuke kojara sedeo ispod mene i arslanagića. pitao sam ga na poluvremenu kad će na teren, tad je rekao da je spreman samo čeka i slegnuo ramenima. ko zna,možda njega markara gurne na dmc,ima mi više logike u tome nego da kapiten to igra
kud u maglu Simoviću Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 ko zna,možda njega markara gurne na dmc,ima mi više logike u tome nego da kapiten to igrane verujem u to
Kreator Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 20.min. kako igraju i jedni i drugi ovo miriše na 0 - 0
*edited by mod Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 E do kurca. Fino nas izradise na prvu ali je na kraju ovo Lukacov gol.
Recommended Posts