Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

tačno, moja greška. nije ni moglo da bude protiv grka jer smo prvo s njima igrali, suviše rano za bilo šta.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

bilo jezivo ladno oba puta, da ne pominjem dnjepar i cska posle

vukotić

tek u sledećem kolu i 2:2 u rimu je bilo izvesniji prolazak, ovo je bila prva utakmica u grupi. trebao nam je još bod protiv viljareala

ok, ispravio sam se. ne pucajte.

Posted

ja sam bio ubedjen da je prvi gol dao brnović, 25m u stativu pa od leđa golmana u gol

:huh:

Posted (edited)

Kojih bilo ih je dvoje te sezone?

Edited by pavllle
Posted (edited)

ala smo se mi naigrali fudbala u evropi zadnjih 10-15 godina :Hail: ne mogu da stignem do pohvatam šta, kako, gde, protiv koga smo igrali...smirite se malo :)

evo sad sam prebrojao... preko 100 utakmica, što u kvalifikacijama za ligu uefa/sampiona, što po grupama... sve od 2003.godine.

bilo bi lepo da nas obraduju pobedom večeras. e  sad koliko je to realno...videćemo..

Edited by BlackGeorge
Posted

Bije Asteras kod kuće koga stigne, zeznuta je to jazbina™. Bod večeras ravan pobedi.

Posted

zrno po zrno, proleće

Posted

Bije Asteras kod kuće koga stigne, zeznuta je to jazbina™. Bod večeras ravan pobedi.

+1

mnogo su zajebani kod kuće. biju koga stignu..

Posted

bilo bi lepo da nas obraduju pobedom večeras. e  sad koliko je to realno...videćemo..

uh,ja bih sa bodom plesao po kiši večeras

Posted

Lukač

Vulićević Ćirković Stanković Volkov

Ilić Branko Ilić Saša

Živković Pantić Grbić

Lazović

Sviđa mi se sastav.

Klupa

Živković Petrović Luka Ninković S. Marković Kojić Fofana

Posted (edited)

markara pokazao da ima muda. samo da vidimo gde će kapiten biti pozicioniran na terenu. protiv bugara ovde, činimi se. igrao je tog lažnog dmc-a i imali smo ozbljnih problema da izgradimo napad. nadam se da će večeras biti bolje. a i prilika je da vidimo jel se juventus zajebao, a živkara ozdravio. od grbića očekujem kao protiv engleza i to je to.

pa šta nam dobri alah da

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted (edited)

Prilika je da vidimo konačno nešto od tog talenta Živkovića i Pantića na jačim utakmicama u seniorskoj konkurenciji.

Edited by theanswer
Posted

kojara se oporavio od povrede? fino, sad imamo još jednog centarfora...samo ofanzivno  :s_p:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...