Jump to content

FK PARTIZAN 2014/2015

Featured Replies

ja mislim da će da ubaci ninkaru od početka. da gol, dobije crveni, oni izjednače i uzmemo bod. to bi bilo to.

moco, vidim da si ti već tamo i da si glavna faca :)

Ekspedicija Partizana koja broji oko pedesetak putnika, računajući igrače, stručni štab, goste, novinare i rukovodstvo kluba, koje predvode  Mile Jovičić potpredsednik kluba i Momčilo Vukotić, direketor Omladinske škole obrela se u ranim popodnevim satima u krajnjem odredištu putovanja – Tripolisu.

Po lsetanju u Kalamatu, koja je udaljena oko 80 km od Tripolisa, crno-bele je sačekalo nekoliko lokalnih novinara, a posebno im je bio u žiži interesovanja Moca Vukotić, koji je popularan u Grškoj, gde je boravio i radio u više navrata.

• Replies 6.7k
  • Views 445.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

evo i 2-0 protiv makabi tel aviv-a

kad nas beše uefa kažnjava?

koliko vidim po ovome, imamo šanse da im ušuškamo makar 1 kom., spora im je odbrana..

Edited by BlackGeorge

u petak

grčka štampa

gipedo teodoros kolokotronis :)

odakle ti to, da nisi u greciji?

zanimljivo da grbića guraju na levo krilo

Edited by twisted

nisam

:(

sa tvitera

Čisto podsećanje da je sutra kazna UEFE za transparent. Koliko znam najizglednije je da će da zatvore južnu tribinu za Bešiktaš.

što i nije neka kazna. naprotiv

Pobedjujemo 1-0 nocas strelac Lazovic

http://youtu.be/PUclt0yxjmc

ovako je bilo poslednji put sa grcima

kapiten

:Hail:

Secam se toga prvo poluvreme lose totalno nekako smo srecno dali gol u drugom ih je kapiten dotukao samo tako.

u toku tekme smo saznali da je villarreal igrao nrešeno s laziom i da smo sigurno prošli dalje...

posle je došao i villarreal na jna, i poveo golom tada mlađanog santiaga cazorle.

u toku tekme smo saznali da je villarreal igrao nrešeno s laziom i da smo sigurno prošli dalje...

losa ti memorija. Protiv Vilareala smo saznali da su Egaleo i Lazio igrali nereseno i da smo prosli dalje.

bilo jezivo ladno oba puta, da ne pominjem dnjepar i cska posle

vukotić

tek u sledećem kolu i 2:2 u rimu je bilo izvesniji prolazak, ovo je bila prva utakmica u grupi. trebao nam je još bod protiv viljareala

Edited by kud u maglu Simoviću

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout