Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

ja mislim da će da ubaci ninkaru od početka. da gol, dobije crveni, oni izjednače i uzmemo bod. to bi bilo to.

moco, vidim da si ti već tamo i da si glavna faca :)

Ekspedicija Partizana koja broji oko pedesetak putnika, računajući igrače, stručni štab, goste, novinare i rukovodstvo kluba, koje predvode  Mile Jovičić potpredsednik kluba i Momčilo Vukotić, direketor Omladinske škole obrela se u ranim popodnevim satima u krajnjem odredištu putovanja – Tripolisu.

Po lsetanju u Kalamatu, koja je udaljena oko 80 km od Tripolisa, crno-bele je sačekalo nekoliko lokalnih novinara, a posebno im je bio u žiži interesovanja Moca Vukotić, koji je popularan u Grškoj, gde je boravio i radio u više navrata.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted (edited)

evo i 2-0 protiv makabi tel aviv-a

kad nas beše uefa kažnjava?

koliko vidim po ovome, imamo šanse da im ušuškamo makar 1 kom., spora im je odbrana..

Edited by BlackGeorge
Posted

grčka štampa

Posted (edited)

gipedo teodoros kolokotronis :)

odakle ti to, da nisi u greciji?

zanimljivo da grbića guraju na levo krilo

Edited by twisted
Posted

nisam

:(

sa tvitera

Posted

Čisto podsećanje da je sutra kazna UEFE za transparent. Koliko znam najizglednije je da će da zatvore južnu tribinu za Bešiktaš.

Posted

Secam se toga prvo poluvreme lose totalno nekako smo srecno dali gol u drugom ih je kapiten dotukao samo tako.

Posted

u toku tekme smo saznali da je villarreal igrao nrešeno s laziom i da smo sigurno prošli dalje...

Posted

posle je došao i villarreal na jna, i poveo golom tada mlađanog santiaga cazorle.

Posted

u toku tekme smo saznali da je villarreal igrao nrešeno s laziom i da smo sigurno prošli dalje...

losa ti memorija. Protiv Vilareala smo saznali da su Egaleo i Lazio igrali nereseno i da smo prosli dalje.

Posted (edited)

bilo jezivo ladno oba puta, da ne pominjem dnjepar i cska posle

vukotić

tek u sledećem kolu i 2:2 u rimu je bilo izvesniji prolazak, ovo je bila prva utakmica u grupi. trebao nam je još bod protiv viljareala

Edited by kud u maglu Simoviću
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...