Kreator Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Jok, u Francuskoj sam. Probaću linkove sutra, radiće neki sigurno. Hvala vi! ne zaboravi da tekma počinje u 21:05 po CET-u. :)
Њујоркер Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Taman da stignem na drugo poluvreme. No, su cim cemo pred Milosa? Skulentar crveni, Drinkara boluje. Jadna nam majka, ima ova cincarska yveyda da nas isprasi samo tako...
kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 lukač-vulićević-ćirković-vranje-volkov-slovenac-pantić-ilić-grbić-lazović-fofana ja bi voleo
theanswer Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 eh,pusti snovi.. realno je lukač vulićević volkov ćirković vranje b ilić s marković grbić živković pantić lazović
Њујоркер Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 (edited) Zar slovenac isto nije nesto bolan? A fofana sluzi kaznionu kod celavog? edit: pretece me dodgovor Edited October 1, 2014 by Њујоркер
theanswer Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Jeste slovenac bolan ali samo od temperature,drinčićeva povreda je baš povreda. U idealnoj situaciji bi igrao i on umesto s markovića ali ne verujem da će i slovenac propustiti meč jer koga bi onda na drugog zadnjeg veznog,ovog iz domaće lige,ni ne znam kako se zove,što je došao iz kragujevca valjda? Nisam zaboravio ni kapitena ali on svakako može poluvreme tako da ko počne on ili pantić u suštini je isti kurac.
Kreator Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 lukač-vulićević-ćirković-vranje-volkov-slovenac-pantić-ilić-grbić-lazović-fofana ja bi voleo drinčić ipak nije otputovao za grčku, sad vidim.. znači b.ilič umesto njega inače: Crno-beli će sutra imati veliku podršku sa tribina, pošto je danas veliki broj navijača krenuo put Tripolisa, a sa stadiona Partizana negde oko 17h krenula su 4 autobusa puna pristalica crno-bele boje. Koliko će to značiti, može se videti po podatku da stadion u Tripolisu prima svega oko 7.000 gledalaca. http://www.sr.partizan.rs/96627-crno-beli-u-tripolisu/
kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 (edited) a i koja je spreman. možda on započne? edit et karadjordje a tu će biti i braća iz soluna Edited October 1, 2014 by kud u maglu Simoviću
theanswer Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 a i koja je spreman. možda on započne? edit et karadjordje a tu će biti i braća iz soluna Dobro je da se ne igra u Atini jer ako se uz put nešto i desi to ne može da utiče na neku kaznu
MocaVukotic Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 ja mislim da će da ubaci ninkaru od početka. da gol, dobije crveni, oni izjednače i uzmemo bod. to bi bilo to.
kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 domaćini su se obezbedili vidim™ sranje u najavi
Kreator Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 evo kako su pobedili majnc sa 3-1. pretpostavljam da će naši oslobodioci peloponeza sa zastavom cara dušana da budu stacionirani na jugu, kao i nemački navijači :) nisu ni napunili stadion koji prima 7.000 a bučni su kao da ih ima 10.000 i više.. http://www.youtube.com/watch?v=i3e7IYTmOoQ
kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 protiv našeg ikarbusa neće imati ovoliko prilika za kontre 0:1
Recommended Posts