Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

meni je prva asocijacija za omerovica njegova komunikacija s misom tumbasom na jna pre svake tekme...

"omere, omere, omere!!!" i tako pola sata dok mu ovaj ne mahne, a misa padne u delirijum :)

nije bio los golman, najveci problem mu je bila visina, koliko se secam, nije imao vise od 1,80.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted (edited)

Osim tog gola iz kornera, Đuka uopšte nije bio tako loš golman, makar u rangu Omerovića (koji je voleo tu i tamo da prima golove kroz uši). Za Đorđa Pantića je u svakom slučaju Bufon, Kasiljas i Nojer.

Meni su intervencije kod oba gola Laneta sa Korane mozda i vec paceraj od te korne.

Edited by Milogled Bluff
Posted

@odd

Ah, izvinjavam se.

Malo su mi sulude propozicije, koje su mi ocigledno promakle, ali ajde.

То је, што је[emoji3]

@љаксе... Ах, да... Заборавио сам табаџију Пантића - ето, имам и голмана.

Tapatalk

Posted

Meni su intervencije kod oba gola Laneta sa Korane mozda i vec paceraj od te korne.

Mrzi me da trošim YT, ali to su bile neke otprilike 1 na 1 situacije. Trećem golu je beše prethodio onaj monstruozni Robijev pas od 60 metara, tačno na nogaru.

Posted

Dajte kada bude sutra neki link za nas uboge u inozemstvu.

PRTZN!

Posted

nemaš frke za tebe sve care ono znači biće ko balerina

Posted

Dajte kada bude sutra neki link za nas uboge u inozemstvu.

PRTZN!

link

log ide preko fb-a

:)

Posted

dr arslanagić je u austriji ako se ne varam. ja sam tamo gledao neki derbi. zabo prvu kladionicu i već je bilo par likova koji su gledali. ako nema, a ti trazi da ti puste i gledaš kao čovek

Posted

Jok, u Francuskoj sam. Probaću linkove sutra, radiće neki sigurno. Hvala vi!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...