Nebojsa Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 meni je prva asocijacija za omerovica njegova komunikacija s misom tumbasom na jna pre svake tekme... "omere, omere, omere!!!" i tako pola sata dok mu ovaj ne mahne, a misa padne u delirijum :) nije bio los golman, najveci problem mu je bila visina, koliko se secam, nije imao vise od 1,80.
Milogled Bluff Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 (edited) Osim tog gola iz kornera, Đuka uopšte nije bio tako loš golman, makar u rangu Omerovića (koji je voleo tu i tamo da prima golove kroz uši). Za Đorđa Pantića je u svakom slučaju Bufon, Kasiljas i Nojer. Meni su intervencije kod oba gola Laneta sa Korane mozda i vec paceraj od te korne. Edited October 1, 2014 by Milogled Bluff
Odd_Job Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 @odd Ah, izvinjavam se. Malo su mi sulude propozicije, koje su mi ocigledno promakle, ali ajde. То је, што је[emoji3] @љаксе... Ах, да... Заборавио сам табаџију Пантића - ето, имам и голмана. Tapatalk
ljakse Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Meni su intervencije kod oba gola Laneta sa Korane mozda i vec paceraj od te korne. Mrzi me da trošim YT, ali to su bile neke otprilike 1 na 1 situacije. Trećem golu je beše prethodio onaj monstruozni Robijev pas od 60 metara, tačno na nogaru.
Dr Arslanagić Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Dajte kada bude sutra neki link za nas uboge u inozemstvu. PRTZN!
MocaVukotic Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 nemaš frke za tebe sve care ono znači biće ko balerina
kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Dajte kada bude sutra neki link za nas uboge u inozemstvu. PRTZN! link log ide preko fb-a :)
katamaran Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 (edited) Koji kanal treba? Ovo je isti fazon kao vektor i provereno radi van CG. Sad sam pogledao i imaju RTS 1 i 2 http://tvsvuda.m-kabl.net/televizija/rts-1-uzivo Edited October 1, 2014 by katamaran
kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 dr arslanagić je u austriji ako se ne varam. ja sam tamo gledao neki derbi. zabo prvu kladionicu i već je bilo par likova koji su gledali. ako nema, a ti trazi da ti puste i gledaš kao čovek
Dr Arslanagić Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Jok, u Francuskoj sam. Probaću linkove sutra, radiće neki sigurno. Hvala vi!
Recommended Posts