theanswer Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Ma Brani Iliću još pamtim golčinu iz Jagodine možda vrednu titule
Odd_Job Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 (edited) Гробари никад хрђавог голмана нису имали, то зна цео свет, тако да међу стативе стављам 1 бланко место. Даље: Миљковић, Бајић, Остојић, Лазевски, Смарковић - нека добри Алах опрости, играм само с једним задњим везним, јер имам вишак квалитета у завршници - Бабовић (капитен екипе), Николов, Гоша Обрадовић, Бјека Јуниор, Вашингтон. Tapatalk Edited September 30, 2014 by Odd_Job
theanswer Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Ja bjeku juniora ne mogu u tu kategoriju samo zbog onog pada u Njukaslu
Cash Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Bez Kralja (na golu) ne valja! Sta bre ti imas protiv Macarija a sad i protiv Kralja :P
MiddleClass Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Kralj na golu najjačeg tima, a ne onih vezara. I kamo najsimpatičniji grobar svih vremena Bojan "Macan" Zajić?
Cash Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Kralj kako je samo branio protiv Newcastla :ziga: :ziga: Zajic je isto bio dobar.
Kreator Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 brana ilić! još jedan kandidat za onaj gore sastav najluđih ludaka. kad već spominjete branu ilića: http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:512369-Ilic-Sansa-Partizana-je-u-sporim-stoperima-Asterasa ja kad čujem to ime i prezime odmah se setim slovačke i onog gola što dade :)
Њујоркер Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Гробари никад хрђавог голмана нису имали, то зна цео свет, тако да међу стативе стављам 1 бланко место. Даље: Миљковић, Бајић, Остојић, Лазевски, Смарковић - нека добри Алах опрости, играм само с једним задњим везним, јер имам вишак квалитета у завршници - Бабовић (капитен екипе), Николов, Гоша Обрадовић, Бјека Јуниор, Вашингтон. Tapatalk Cenis? Podseti se ove sramote: 1 je crni Djukan, jebo ga onaj ko ga dovede u Partizan. A Juniora mi ne dirajte, ima mnogo gorih...
Odd_Job Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 (edited) Cenis? Podseti se ove sramote: Колико сам разумео пропозиције, у обзир долазе само играчи од 92. на овамо... Tapatalk Edited September 30, 2014 by Odd_Job
Ryan Franco Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 mene je bajkovoc jako podsetio na vaseg pandurovica. ne znam zasto.
ljakse Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Osim tog gola iz kornera, Đuka uopšte nije bio tako loš golman, makar u rangu Omerovića (koji je voleo tu i tamo da prima golove kroz uši). Za Đorđa Pantića je u svakom slučaju Bufon, Kasiljas i Nojer.
Њујоркер Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 @odd Ah, izvinjavam se. Malo su mi sulude propozicije, koje su mi ocigledno promakle, ali ajde.
Muwan Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 (edited) Omerović je bio prosečan ali pošten golman od kojeg si uvek mogao da očekuješ odredjeni nivo i da to bude OK. Ništa specijalno ali dovoljno dobro da ne moraš da cvikaš od njega kada gledaš utakmicu. Ali ja sam padao u depresiju svaki put kada bih video Stojanovićeve odbrane 1 na 1 u derbijima. Taj čovek je bio neverovatan. Edited October 1, 2014 by beowl
Recommended Posts