Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

ješa  :Hail:

ne sećam se izjave ali je vr

što je najgore ja se sećam i utakmice. u apatinu,mi napadamo celu utakmicu,ali kao i cele te sezone jalovo i onda lopta kod bajića kao zadnjeg igrača na pola terena i on ako se sećam se okrenuo ka našem golu i dal je hteo da vrati golmanu i naravno pogreši i ovaj izađe 1 na 1 i gol tako da je tehnički ješa bio tu u pravu :D

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted (edited)

ma ješa bre ne mož biti najgori....da ga nema trebalo bi ga izmisliti

najgori su reber i pijanica grant, tu je negde i plavi, čisto da ne bude da imam nešto protiv stranaca

miodrag-jesic-marko-nikolic.jpg

Edited by Ted
Posted (edited)

Pa jel' rekoh ja da to moze do sutra da se sastavlja... kakav 1 tim, kakvi bakraci, previse je tu organizama koji se deklarisu fudbalerima prodefilovalo. Tu su i neki koje je i dobri Allah zaboravio, tipa onaj Zivkovic sto je dao gol Sportingu, pa onaj javor Vukajlovic sto je pola nasih igraca izlomio...

edit: zaboravih Markovskog.

Edited by Lord Stef
Posted

safet jahović

miljković-onaj koji se ne pominje-vlakno-nuhi

luka-nikolov-zaim-eliomar

bečanović-boya

edit

stojković

rukavina-savić-nastasić-obradović

tošić-jojić-ljajić-sulejmani

jovetić-mitrović

Moze li za neku svetkovinu da se odrzi ovaj prijateljski mec? Ja bih platio da to gledam!

Posted

A sto se timova tice jedna Risto Lakic sa onom ekspresnom izmenom mora imati zagarantovano mesto u timu!

Posted

a kamo risto lakić, ćetković i stjepanović, lazarević, markoski i vukelja, marčeta, kosorić, bio i neki kao napadač Perić

Da fosilnih goriva ima koliko je ovakvih prodefilovalo kroz Partizan, budućnost čovečanstva bila bi mirna i sigurna.

Posted

Đia i Liu su izmislili fudbal za dobar deo današnjeg prvog tima.

Nekako nedostaju probojna krila iz 90-ih, tipa Dragan Stojisavljević. A pozadi Miroslav Čermelj i Petar Vasiljević, to su bili dani...  

Posted

svaki tim bez obradovica i 1 nenada bjekovica u spicu je suvise jak

Posted

cenim asprogenisa, al mislim da je djordje pantic, ako izuzmemo onu tekmu protiv reala kad je cak usao u najboljih 11 kola, najgori golman kog sam u zivotu gledao.

Posted

Šta se ovde piše, ne verujem... Čadikovski legenda, igrao 3 utakmice dao 5 golova, doduše 3 Sinđeliću iz Niša u kupu... braća Marinkovići su bili fudbalski geniji ali neshvaćeni a nisu imali ni sa kim da igraju... Bajić kapiten Duisburga... Montela Radonjić je bio najbolji strelac poslednje SiCG lige. Pojma vi nemate.

Posted

još će neko i tarzana da stavi u najgori tim...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...