theanswer Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 ješa ne sećam se izjave ali je vr što je najgore ja se sećam i utakmice. u apatinu,mi napadamo celu utakmicu,ali kao i cele te sezone jalovo i onda lopta kod bajića kao zadnjeg igrača na pola terena i on ako se sećam se okrenuo ka našem golu i dal je hteo da vrati golmanu i naravno pogreši i ovaj izađe 1 na 1 i gol tako da je tehnički ješa bio tu u pravu :D
Ted Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) ma ješa bre ne mož biti najgori....da ga nema trebalo bi ga izmisliti najgori su reber i pijanica grant, tu je negde i plavi, čisto da ne bude da imam nešto protiv stranaca Edited September 29, 2014 by Ted
Lord Stef Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) Pa jel' rekoh ja da to moze do sutra da se sastavlja... kakav 1 tim, kakvi bakraci, previse je tu organizama koji se deklarisu fudbalerima prodefilovalo. Tu su i neki koje je i dobri Allah zaboravio, tipa onaj Zivkovic sto je dao gol Sportingu, pa onaj javor Vukajlovic sto je pola nasih igraca izlomio... edit: zaboravih Markovskog. Edited September 29, 2014 by Lord Stef
*edited by mod Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 safet jahović miljković-onaj koji se ne pominje-vlakno-nuhi luka-nikolov-zaim-eliomar bečanović-boya edit stojković rukavina-savić-nastasić-obradović tošić-jojić-ljajić-sulejmani jovetić-mitrović Moze li za neku svetkovinu da se odrzi ovaj prijateljski mec? Ja bih platio da to gledam!
*edited by mod Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 A sto se timova tice jedna Risto Lakic sa onom ekspresnom izmenom mora imati zagarantovano mesto u timu!
Muwan Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 a kamo risto lakić, ćetković i stjepanović, lazarević, markoski i vukelja, marčeta, kosorić, bio i neki kao napadač Perić Da fosilnih goriva ima koliko je ovakvih prodefilovalo kroz Partizan, budućnost čovečanstva bila bi mirna i sigurna.
Muwan Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Đia i Liu su izmislili fudbal za dobar deo današnjeg prvog tima. Nekako nedostaju probojna krila iz 90-ih, tipa Dragan Stojisavljević. A pozadi Miroslav Čermelj i Petar Vasiljević, to su bili dani...
ToniAdams Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 svaki tim bez obradovica i 1 nenada bjekovica u spicu je suvise jak
ToniAdams Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 cenim asprogenisa, al mislim da je djordje pantic, ako izuzmemo onu tekmu protiv reala kad je cak usao u najboljih 11 kola, najgori golman kog sam u zivotu gledao.
Dr Arslanagić Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Šta se ovde piše, ne verujem... Čadikovski legenda, igrao 3 utakmice dao 5 golova, doduše 3 Sinđeliću iz Niša u kupu... braća Marinkovići su bili fudbalski geniji ali neshvaćeni a nisu imali ni sa kim da igraju... Bajić kapiten Duisburga... Montela Radonjić je bio najbolji strelac poslednje SiCG lige. Pojma vi nemate.
MocaVukotic Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 još će neko i tarzana da stavi u najgori tim...
Recommended Posts