Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted (edited)

srđa knežević,dženan radončić,slažem se za braću marinković,dejan ognjanović, KIM ČI VU, bojan šljivančanin, ANDERSON (I dan danas ubeđen da je došao iz amazonije sa jednom i po nogom), NGAMBI (došao kod jokana iz francuske druge lige,opravdano mislim da on nijednu nogu nije imao jer nije mogao da igra pored sikimića), oba šćepovića, avram grant i jirgen reber ......................

tvrdim da sam pobedio!

Edited by theanswer
Posted

pa ješa verovatno ali se i reber nameće....mrtva trka

Posted

pa ješa verovatno ali se i reber nameće....mrtva trka

ne bih da pričam o imenima ali svi ste videli šta je ješa uradio

Posted

ne mogu da editujem gornji post,imam ovaj poster kod kuće,i dalje mi visi na vratima :D

Posted (edited)

ne bih da pričam o imenima ali svi ste videli šta je ješa uradio

kad smo videli šta je obukao nismo mogli gledati šta radi....previše je to  informacija za obradu i analizu

ne mogu da editujem gornji post,imam ovaj poster kod kuće,i dalje mi visi na vratima  :D

i meni, samo što se ova zimzelen desno malo poabala pa se vide grudi samante fox, koje vise još od osnovne

Edited by Ted
Posted

Sale "Samrok" Stanojevic naravno...

sale brisel

Posted

Sale "ko predje pola poklonim mu kola"

Posted (edited)

kad smo videli šta je obukao nismo mogli gledati šta radi....previše je to za jednu informacija za obradu i analizu

ne znam jel znaš za tu legendarnu izjavu. kad smo izgubili od mladosti iz apatina da je izjavio posle utakmice "ne bih da pričam o imenima ali svi ste videli šta je bajić uradio" :D

i najjači deo njegove vladavine "tabela prve lige i tabela po ješiću". koje sve poraze priznaje,koje ne priznaje

Edited by theanswer
Posted

Meni najjaca njegova izjava:

Vi svi sumnjate u mene a ja sam sa CSKA iz Sofije pobedio Liverpuul na Enfildu :ziga: :ziga: :ziga:

Posted

ne znam jel znaš za tu legendarnu izjavu. kad smo izgubili od mladosti iz apatina da je izjavio posle utakmice "ne bih da pričam o imenima ali svi ste videli šta je bajić uradio" :D

i najjači deo njegove vladavine "tabela prve lige i tabela po ješiću". koje sve poraze priznaje,koje ne priznaje

ako ništa drugo zbog kantride ješa ne treba da sedi na toj™ klupi. ali

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...