theanswer Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) srđa knežević,dženan radončić,slažem se za braću marinković,dejan ognjanović, KIM ČI VU, bojan šljivančanin, ANDERSON (I dan danas ubeđen da je došao iz amazonije sa jednom i po nogom), NGAMBI (došao kod jokana iz francuske druge lige,opravdano mislim da on nijednu nogu nije imao jer nije mogao da igra pored sikimića), oba šćepovića, avram grant i jirgen reber ...................... tvrdim da sam pobedio! Edited September 29, 2014 by theanswer
Ted Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 pa ješa verovatno ali se i reber nameće....mrtva trka
theanswer Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 pa ješa verovatno ali se i reber nameće....mrtva trka ne bih da pričam o imenima ali svi ste videli šta je ješa uradio
theanswer Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 ne mogu da editujem gornji post,imam ovaj poster kod kuće,i dalje mi visi na vratima :D
Ted Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) ne bih da pričam o imenima ali svi ste videli šta je ješa uradio kad smo videli šta je obukao nismo mogli gledati šta radi....previše je to informacija za obradu i analizu ne mogu da editujem gornji post,imam ovaj poster kod kuće,i dalje mi visi na vratima :D i meni, samo što se ova zimzelen desno malo poabala pa se vide grudi samante fox, koje vise još od osnovne Edited September 29, 2014 by Ted
MocaVukotic Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Sale "Samrok" Stanojevic naravno... sale brisel
MiddleClass Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Sale "ko predje pola poklonim mu kola"
theanswer Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) kad smo videli šta je obukao nismo mogli gledati šta radi....previše je to za jednu informacija za obradu i analizu ne znam jel znaš za tu legendarnu izjavu. kad smo izgubili od mladosti iz apatina da je izjavio posle utakmice "ne bih da pričam o imenima ali svi ste videli šta je bajić uradio" :D i najjači deo njegove vladavine "tabela prve lige i tabela po ješiću". koje sve poraze priznaje,koje ne priznaje Edited September 29, 2014 by theanswer
Cash Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Meni najjaca njegova izjava: Vi svi sumnjate u mene a ja sam sa CSKA iz Sofije pobedio Liverpuul na Enfildu :ziga: :ziga: :ziga:
kud u maglu Simoviću Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 ne znam jel znaš za tu legendarnu izjavu. kad smo izgubili od mladosti iz apatina da je izjavio posle utakmice "ne bih da pričam o imenima ali svi ste videli šta je bajić uradio" :D i najjači deo njegove vladavine "tabela prve lige i tabela po ješiću". koje sve poraze priznaje,koje ne priznaje ako ništa drugo zbog kantride ješa ne treba da sedi na toj™ klupi. ali
Recommended Posts