Cash Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Pričaš o Mladenu Božoviću. Nadam se.... Ajoj Mladen da koji crni Darko :D
theanswer Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) @cash ajoj ladno se ne sećaš nuhija da probam ali zaboraviću nekog vrsnog sigurno asprogenis miljković bajić milovan milović jeremić saša marković, vujović, darko maletić, bosančić (see what i did there) boya bez premca i bečanović rezerva stojanoski (može na sw,na dc i target man špic) trener Ješić prešjednik Raša Babić spiker jedan jedini onaj odvratni sa stadiona koji me iznervira deset puta tokom utakmice Edited September 29, 2014 by theanswer
kud u maglu Simoviću Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) Kad je taj Nuhi igrao za nas ja se ga ne secam uopste. posle 2000. edit niko da se seti legende siona, gorana goge obradovića Edited September 29, 2014 by kud u maglu Simoviću
theanswer Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 posle 2000. edit niko da se seti legende siona, gorana goge obradovića a kralja priprema srđana radonjića? a aca stojkova? a čadi-gola?
kud u maglu Simoviću Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 montela radonjić je bio ako se ne varam najbolji strelac jedne(šampionske) sezone, i nikako ne pripada tom eminentnom društvu
Ted Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 a kamo risto lakić, ćetković i stjepanović, lazarević, markoski i vukelja, marčeta, kosorić, bio i neki kao napadač Perić
theanswer Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 montela radonjić je bio ako se ne varam najbolji strelac jedne(šampionske) sezone, i nikako ne pripada tom eminentnom društvu nisam ga ni stavio u tim,samo se podsetio na njega. moja najveća tuga je dugo vremena bila što ološ od vermeza nije njega ubacio protiv petržalke nego grubješića nesretnog.
theanswer Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 a kamo risto lakić, ćetković i stjepanović, lazarević, markoski i vukelja, marčeta, kosorić, bio i neki kao napadač Perić setio sam se lakića i vukelje pa čak i kosorića. setio sam se i cg tandema samo nisam mogao da se estim kako se zove. svaka čast za lazarevića,odmah upada umesto jeremića ne lb
Cash Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) Ajoj Milovic kakva je to rupa bio :0.6: pa Darko Maletic. A i braca Marinkovic mogu komotno u tu kategoriju najgorih. AAAAA setih se jos jednog bisera: VUKELJA Setih se jos jednog: DRAGAN ČADIKOVSKI :D Edited September 29, 2014 by Cash
kud u maglu Simoviću Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) Goran Obradovic! sedi 1 Edited September 29, 2014 by kud u maglu Simoviću
Ted Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 setio sam se lakića i vukelje pa čak i kosorića. setio sam se i cg tandema samo nisam mogao da se estim kako se zove. svaka čast za lazarevića,odmah upada umesto jeremića ne lb tog Lazarevića smo kao "preoteli" komšijama ja bih na gol metnuo Petrovića, ispred njega Kosorić i Bajić, desno Lakić, levo Lazarević, zadnji vezni smarković, marčeta napada sa leve strane, maletić šparta do desnoj, po sredini ubojiti nikolov razara moral protivnika, a mreže cepaju Perić i Vukelja na klupi, kao puške zapeti, čekaju asprogenis, sikimić, jeremić, ćetković, stjepanović, vujović i markoski
Recommended Posts