Jump to content

FK PARTIZAN 2014/2015

Featured Replies

sreca :fantom:  

:lolol:

• Replies 6.7k
  • Views 445.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

sestra grobarka!

saša marković je neuništiv...nepovrediv...on kad-tad mora da igra. superhik, jebote!

a jbg....mi uvek imamo sašu markovića....personu čije prisustvo u timu nije moguće racionalno objasniti

a jbg....mi uvek imamo sašu markovića....personu čije prisustvo u timu nije moguće racionalno objasniti

Izmedju dva zla biraj uvek ono manje, tako da bolje Smarkovic nego recimo Babovic :D

Edited by Cash

realno, Babović je za ovog siromaha izmislio loptanje i fudbalskom smislu je MesiRonaldoRuni.....druga stvar je što je u pitanju kreten....treća stvar je što se njegovo prisustvo da objasniti....činjenicom tate :)

Radije trpim Markovica nego Babu, njega ocima nemogu da vidim. Svaki put kad da gol za Vozdovac mi muka u stomaku pomislim eto ga sad kod nas ponovo.

Ovaj nije vezao vise od sezone gde god da je igrao, a bice da je fino unesrecio Udineze cim su ga ovako seljakali.

Ta epizoda sa Udineseom znaci samo da nije bio dovoljno dobar za tamo, nista vise. Inace oni i rade tako godinama, uzmu gomilu relativno jeftinih igraca i pozajmljuju ih gomili timova sve dok ne ubodu nesto. Dosta igraca sa ovih prostora je proslo kroz njihove knjige a da nikada nije odigralo ni minut tamo, nije ovaj nikakav izuzetak.

ako je izbor smarkec/babo, ja biram pauzu od praćenja fudbala

lola
:)

samo ga jebe influens™ na ekipu

bilo bi zanimljivo sastaviti "the best of the worst" ekipu, od igrača "s onu stranu razuma", a koje smo blagoizvoleli gledati u milom nam dresu

Edited by Ted

Ih, jednu... do ujutru bih mogao da sastavljam ekipe. Pa samo desnih bekova koji bi bili prve perjanice takvog tima smo imali za izvoz

u tome je izazov, od tolikog krša moraš izabrati onaj "najkvalitetniji"

Golman i odbrana izazivaju strahopostovanje:

Radisa Ilic

Miljkovic-Bajic-Voja Brisel-Miskovic

Ko ce da krene prvi da sastavlja? Od 1992? :)

radaković na golu (zamena asprogenis)

Edited by MocaVukotic

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout