Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

sreca :fantom:  

:lolol:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

saša marković je neuništiv...nepovrediv...on kad-tad mora da igra. superhik, jebote!

a jbg....mi uvek imamo sašu markovića....personu čije prisustvo u timu nije moguće racionalno objasniti

Posted (edited)

a jbg....mi uvek imamo sašu markovića....personu čije prisustvo u timu nije moguće racionalno objasniti

Izmedju dva zla biraj uvek ono manje, tako da bolje Smarkovic nego recimo Babovic :D

Edited by Cash
Posted

realno, Babović je za ovog siromaha izmislio loptanje i fudbalskom smislu je MesiRonaldoRuni.....druga stvar je što je u pitanju kreten....treća stvar je što se njegovo prisustvo da objasniti....činjenicom tate :)

Posted

Radije trpim Markovica nego Babu, njega ocima nemogu da vidim. Svaki put kad da gol za Vozdovac mi muka u stomaku pomislim eto ga sad kod nas ponovo.

Posted

Ovaj nije vezao vise od sezone gde god da je igrao, a bice da je fino unesrecio Udineze cim su ga ovako seljakali.

Ta epizoda sa Udineseom znaci samo da nije bio dovoljno dobar za tamo, nista vise. Inace oni i rade tako godinama, uzmu gomilu relativno jeftinih igraca i pozajmljuju ih gomili timova sve dok ne ubodu nesto. Dosta igraca sa ovih prostora je proslo kroz njihove knjige a da nikada nije odigralo ni minut tamo, nije ovaj nikakav izuzetak.

Posted

ako je izbor smarkec/babo, ja biram pauzu od praćenja fudbala

Posted

lola
:)

samo ga jebe influens™ na ekipu

Posted (edited)

bilo bi zanimljivo sastaviti "the best of the worst" ekipu, od igrača "s onu stranu razuma", a koje smo blagoizvoleli gledati u milom nam dresu

Edited by Ted
Posted

Ih, jednu... do ujutru bih mogao da sastavljam ekipe. Pa samo desnih bekova koji bi bili prve perjanice takvog tima smo imali za izvoz

Posted

u tome je izazov, od tolikog krša moraš izabrati onaj "najkvalitetniji"

Posted

Golman i odbrana izazivaju strahopostovanje:

Radisa Ilic

Miljkovic-Bajic-Voja Brisel-Miskovic

Posted (edited)

radaković na golu (zamena asprogenis)

Edited by MocaVukotic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...