Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Vala ako je osvojite neka se Vučić goni u tri p materine! :D

realno čukarički nam je najozbiljniji takmac, a njega smo ošurili prošli vikend

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

kad osvojimo titulu treba da podnesemo zahtev za povezivanje staža....i prebrišemo iz evidencije onu cigansku tragikomičnu mutljavinu od prošle sezone

Čuka je ozbiljan takmac, a ne bih potcenio ni crveno-bele....iz Novoga Sada

Posted

to ćemo završiti na sudu udruženog rada, samo da branko r. preuzme kormilo

Posted

ja ne bih na sud, više volim da otmemo....mada, možda si u pravu, kako da otmemo ono što nam pripada....nekad je baš bez veze imati, imati sprečava otimati :(

Posted

ja sam za to da mi ipak to otmemo, iako je naše, što je sigurno sigurno je.

Posted

onda je jedini način da potpišemo ono govedo simonovića u fudbalsku sekciju. ja sam ipak za sud 

Posted

pih, ako u nečemu ne manjkamo onda je to u broju goveda....bogu hvala, ima ko da krade, mi se ovde pitamo ima li šta. možda bi trebali jednim saopštenjem da priznamo tu titulu, a onda da je otememo. tako bi otimačini dodali primesu gnusnosti, jer bi je pokrili simuliranjem poštenja. oteti je slatko, al ako može da bude i gnusno, to je ultimativni užitak.

Posted

smarković ili luka.

sreća te cmrlja ne prati ove topike.

Posted

ako ukrstimo ove dve autohtone sorte mogli bi dobiti nešto zanimljivo...smuka npr...ili lurković

Posted

ja sam za to da mi ipak to otmemo, iako je naše, što je sigurno sigurno je.

Ne može

Posted

Ne zaludjujte se sa titulama u oktobru nego dajte da vidimo šta može od bodova da se otme i ukrade u jesenjoj polusezoni. Treba ići korak po korak.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...