Kreator Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 fofana ima realno carsko ime, ako nam utera go na derbiju, fofafalismo Beko? :)
kud u maglu Simoviću Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 ofk beograd ne zvezdan. mada je isti djavo. a ako ti nije jasno zasto je ofki bolje da protiv partizana igra jednu na vracaru(umesto jna) i jednu na karaburmi na prolece, sta ja imam da ti objasnjavam. prvo su rekli da, pa su rekli posle ne. za to im bi jebo mamu maminu. tražio bi od dinama iz vranja da tamo igramo. pre će partizan trebati ofki nego obratno.
dranata Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Navodno će se i meč na proleće igrati na Vračaru, jer ni Stara karaburma ne ispunjava uslove, kad je visok rizik u pitanju.
MocaVukotic Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 :) dobar je fofana..ali je dobar i škuntelar :) napokon imamo dva efikasna centarfora. pokušavam da zamislim evropsku tekmu u kojoj izlazimo na teren sa fofanom i shkuntelaarom napred, malo iza njih danko u ulozi mijata (da pada i namešta slobodnjake). levo ako ne ilić onda ovaj mali pantelaar, desno grbić, iza svih njih drinčić. nazad jebiga krtica i ostala četvorica.
kud u maglu Simoviću Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 pokušavam da zamislim evropsku tekmu u kojoj izlazimo na teren sa fofanom i shkuntelaarom napred, malo iza njih danko u ulozi mijata (da pada i namešta slobodnjake). levo ako ne ilić onda ovaj mali pantelaar, desno grbić, iza svih njih drinčić. nazad jebiga krtica i ostala četvorica. eeee a stanoje je čitao forum :(
MiddleClass Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Kako gura u Haifi kad ga vec spomenu?
theanswer Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 ofk beograd ne zvezdan. mada je isti djavo. a ako ti nije jasno zasto je ofki bolje da protiv partizana igra jednu na vracaru(umesto jna) i jednu na karaburmi na prolece, sta ja imam da ti objasnjavam. nemoj molim te ništa da objašnjavaš.
theanswer Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Kako gura u Haifi kad ga vec spomenu? kad smo već kod toga,kako gura Drinčić tamo,kakva mu je minutaža,kako je odigrao?
kud u maglu Simoviću Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Kako gura u Haifi kad ga vec spomenu? izraelci su tek krenuli, pobeda i poraz
katamaran Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 (edited) prvo su rekli da, pa su rekli posle ne. za to im bi jebo mamu maminu. tražio bi od dinama iz vranja da tamo igramo. pre će partizan trebati ofki nego obratno. Koliko sam ja citao uopste nije OFK odbio zamenu domacinstava nego neki direktor lige ili tako nesto. edit: Direktor fudbalske Superlige Srbije Vladimir Bulatović izjavio je da je isključivo njegova odluka da meč Partizan - OFK Beograd bude odigran na neutralnom terenu, tj. na Stadionu "Obilić" na Vračaru. On je istakao da nije dozvolio Partizanu da zameni domaćinstvo sa OFK Beogradom, zbog toga što se na njegovom stadionu menja travnata podloga. "Nisam dozvolio zamenu domaćinstva jer smo se prošle sezone 'opekli' s promenom, posle toga je bio opšti haos. Ovako je pravedno, nema povlašćenih, igra se na neutralnom terenu. To nije tražio OFK Beograd, ovo je bila isključivo moja odluka, kao direktor Superlige, imam pravo na to. Utakmica je visokog rizika, tako da mora da se igra na Vračaru", rekao je Bulatović. Ko vam je kriv sto menjate travu u sred sezone. Edited September 24, 2014 by katamaran
Psihodelija Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 (edited) nemoj molim te ništa da objašnjavaš. za tebe bi bila normalna odluka da oni to prihvate? ukoliko bi pretostavili da samostalno odlucuju, iako je jasno da to nije slucaj. zbog cega su srpski klubovi duzni da prave ovakve ustupke partizanu ili zvezdi, na sopstvenu stetu? ili ti prosto bode oci sto moralan covek i veliki sportsmen™ kao terzic ne zeli da olaksava situaciju partizanu? Edited September 24, 2014 by Psihodelija
theanswer Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 za tebe bi bila normalna odluka da oni to prihvate? ukoliko bi pretostavili da samostalno odlucuju, iako je jasno da to nije slucaj. zbog cega su srpski klubovi duzni da prave ovakve ustupke partizanu ili zvezdi, na sopstvenu stetu? ili ti prosto bode oci sto moralan covek i veliki sportsmen™ kao terzic ne zeli da olaksava situaciju partizanu? Normalno bi bilo da jebeni ofk beograd kad smo već kod njega ni ne igra prvu ligu jer nema stadion koji zadovoljava kriterijume vašara a kamoli neke prve lige jer im se cela zapadna tribina nalazi na jebenom klizištu i predstavlja bezbednosni rizik i za onih 100 ljudi koji dođu da ga gledaju na vetrovitoj Karabrumi. To je bila i poenta mog posta da cela liga nema uslove,da jedino Čukarički uz Partizan i Zvezdu od BG klubova ne igra kod kuće na Vračaru bitnije mečeve, da D.Srem isto igra u NS a onda se jedan Zvezdan Terzić (koji suštinski rukovodi sa dva prvoligaška kluba uzgred budi rečeno) nađe upitan da odbija domaćinstvo ili zamenu domaćinstva koje u suštini nije Partizan tražio već ga je FS tražio zbog zamene trave (da se Partizan pita trava verovatno ne bi bila ni promenjena što je još jedan apsurd al druga priča). I sada ofk ne želi da bude domaćin na vračaru gde će gle čuda biti domaćin kad bude morao da igra sa Partizanom kao domaćin. Ludilo mozga. Uzgred ofk nije uzeo bod Partizanu a da se ja sećam. Velika prednost domaćeg terena.
Psihodelija Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 sve je tacno i sve se slazem, samo sto takve gluposti sa zamenom domacinstva ne bi prosle nigde u normalnim ligama a kod nas se navijaci iscudjavaju zasto manji klub ne zeli da ucini ustupak vecem. to sto se menja trava na jna je odlicna stvar za partizan, zasto mislis da ne bi zeleli da je menjaju? ono je stvarno vise licilo na krticnjak protiv totenhema i francuske.
theanswer Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 sve je tacno i sve se slazem, samo sto takve gluposti sa zamenom domacinstva ne bi prosle nigde u normalnim ligama a kod nas se navijaci iscudjavaju zasto manji klub ne zeli da ucini ustupak vecem. to sto se menja trava na jna je odlicna stvar za partizan, zasto mislis da ne bi zeleli da je menjaju? ono je stvarno vise licilo na krticnjak protiv totenhema i francuske. Pa ni sad je oni ne menjaju nego FS? Kukali su kako nema para,možda i namerno da bi izvukli pare od ovih. Po meni je to nikakav ustupak. Pogotovo kad se radi o dva beogradska tima.
April Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Koliko sam ja citao uopste nije OFK odbio zamenu domacinstava nego neki direktor lige ili tako nesto. Druže, ti ne znaš ko je Vladimir Bulatović?
Recommended Posts