Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted (edited)

Uopšte, pokretljivi defanzivci poput Vulićevića i Drinčića jako dodaju gas ekipi. Prava je šteta što se Volkov malo više ne fokusira na fudbal.

pa onda nađeš levog beka koji će da se fokusira, da mu jebem majku, valjda ima neki levi bek u ovoj zemlji.... ili da se iskopa emeghara odnekle

Edited by MocaVukotic
  • Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

levonogi emeghara

posle prvog gledanja ilića(ludogorec) mislim da sam i ovde napisao da mi sa tribina njegova igra deluje previše rizično, pogotovu kada je u paru sa vranjancem, a pod rizičnim sam mislio isključivo na njegovo iznošenje lopte i do 10ak metara u protivničku polovinu. svaki put je to činio vrlo sigurno zajec style, pa ga je verovatno i to preporučilo nikoliću da može da odigra nekog lažnog dmc-a. kada je u paru sa drinčićem koji je više neki box-to-box veznjak to može dobro da izgleda, pogotovu na gostovanjima(evropskim) gde igramo defanzivnije. nezgodacija može biti jedino što onda kao centralni odbrambeni ostaju "kapiten" i ćirković koji mi je potpuna nepoznanica i pored dobre igre protiv totenhema. u defanzivi to može da pokrpi i ilić kao treći cd, ali generalno njih dvojica nisu igrači koji ulivaju poverenje u odbranu gde su jedini kršteni igrači vulićević i lukač.

Posted

eh a gde su oni najlepši bordo teget dresovi. nikad neću prežaliti što sam svoj poslednji bordo teget dres sa širokim prugama (doduše sa obradović prezimenom pozadi) prodao makedoncu kamakiju na kritu 2004. godine :D

+1

crkni, picko :P

298412_2159994572389_3731826_n.jpg?oh=7d

nisu siroke pruge, vec one lepse, ajmomilivoje dezen :)

Posted

e sisoje, lepše su one deblje pruge, te verano uske ajmo milivoje nisu tako lepe!

Posted

zar nije verano pre milivoja, a u doba kežmana?

Posted

zajec style

:ziga:

Radio je to i Neša Stojković, pa Mile Belodedić. Poslednji Mohikanac bio je Miroslav Đukić. Onda su došli jaki i glupi.

Posted

źivković, vulićević, ćirković, stanković, petrović, marković, živković, ilić, ninković, lazović, fofana

Posted

kažu da ima na areni, dobri čovek nek postavi potok

Posted

Neša Stojković

alal ti sevap za memoriju, kakav igrac. grobar a car!

Posted

Lazović je neverovatan. Čovek kao da ne zna za pravilo ofsajda ili je nesposoban da izbegne ofsajd zamku protiv defanzivaca Totenhema ili Bežanije, poptuno svejedno.

Posted

"Meč se iz bezbednosnih razloga igra na Vračaru."

O cemu se radi?

Posted

Verovatno igralište kod bežanijske crkve ne zadovoljava propise.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...