Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

branko ilic je delovao dobro na DMC-u protiv Spursa i RKG, videlo se cim je dosao da nije klasican balvan i da zna lopte™. steta sto nemamo nekog iole boljeg stopera od Stankovica, ali i ovo sto igramo ove sezone je vrlo dobro.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Sa njim na DMC i Ćirkovićem ako zadrži ovaj nivo,fali nam samo neko umesto Voje i zdrav ostatak tima. Idealno bi bilo da imamo i još jednog kvalitetnog veznjaka. Grbić je rekao bih najveće iznenađenje. Vulićević je zmaj i treba mu dati orden. Škuntelar takođe igra mnogo bolje nego u prvih 6 meseci.

Posted (edited)

dresovi su mega kul, igrali smo u sivim i onomad u lš sa lotarom

jeste ali ne pricam o tome nego zasto protiv tima koji je crven ne igrate u dominantno belim (sa ponekom crnom uspravnom prugom) ?

Edited by gazza1
Posted

jel smo u mogućnosti

:)

to nam je away kit

Posted (edited)

zar nam nije treci all white?

inače, te 203/04 u LŠ smo imali dve različite varijante sive, a kvle protiv njuke smo igrali u crveno-plavim

Edited by MocaVukotic
Posted

ne znam da li se sada prijavljuju tri garniture. u svakom slučaju adidas kaže da nam je ovo gostujuća. 

možda nam je treća garnitura all white

Posted

eh a gde su oni najlepši bordo teget dresovi. nikad neću prežaliti što sam svoj poslednji bordo teget dres sa širokim prugama (doduše sa obradović prezimenom pozadi) prodao makedoncu kamakiju na kritu 2004. godine :D

Sa njim na DMC i Ćirkovićem ako zadrži ovaj nivo,fali nam samo neko umesto Voje i zdrav ostatak tima. Idealno bi bilo da imamo i još jednog kvalitetnog veznjaka. Grbić je rekao bih najveće iznenađenje. Vulićević je zmaj i treba mu dati orden. Škuntelar takođe igra mnogo bolje nego u prvih 6 meseci.

+1

Posted

Sto ne stave barem znak UNICEFA (ili neke druge humanitarne organizacije) ako vec nisu sposobni da nadju nekog sponzora ...

Posted

Meni i dalje sve to deluje šta znam...onako. Prosto ne mogu da prihvatim Grbića i Škuletića kao igrače(lični stav, i prihvatiću da grešim ako ovako nastave), a Volkova sam otpisao odavno. Ono što stvarno ohrabruje su smarkovići i ostojići daleko od očiju, daleko od srca. Uostalom ovako je počela i prolećna sezona, pa se posle upalo u krizu.

U suštini, najveća nada su Živković i Pantić, da se malo uskurče i budu ono što im je priroda dala. Nekad Zvonko i Milinko, danas Andrija i Danilo...samo 1 klub.

Posted

"OFKa" naravno odbila zamenu domaćinstva, očekivano. Vrhunac će biti ako se odloži kolo zbog prajda na ponedeljak, a ne budu hteli da nam odlože tekmu...

branko ilic je delovao dobro na DMC-u protiv Spursa i RKG, videlo se cim je dosao da nije klasican balvan i da zna lopte™. 

Nemam pojma da li je to igrao tokom karijere, ali u FKPu to sasvim solidno izgleda. Odbrana na nivou, a zna i da iznese loptu lepo.

Meni i dalje sve to deluje šta znam...onako. Prosto ne mogu da prihvatim Grbića i Škuletića kao igrače(lični stav, i prihvatiću da grešim ako ovako nastave), 

Isto sam pričao za Grbića, ali već 4-5 vrhunskih partija. Možda je stvarno bilo do Vuka...

Posted

Meni i dalje sve to deluje šta znam...onako. Prosto ne mogu da prihvatim Grbića i Škuletića kao igrače(lični stav, i prihvatiću da grešim ako ovako nastave), a Volkova sam otpisao odavno. Ono što stvarno ohrabruje su smarkovići i ostojići daleko od očiju, daleko od srca. Uostalom ovako je počela i prolećna sezona, pa se posle upalo u krizu.

U suštini, najveća nada su Živković i Pantić, da se malo uskurče i budu ono što im je priroda dala. Nekad Zvonko i Milinko, danas Andrija i Danilo...samo 1 klub.

Nemoj zezati. Prolećna sezona je počela odmah prosipanjem bodova u Pazaru i mnogo lošom igrom. Pa smo dobili Radnički golom u 86.minutu Ninkovića. Pa smo dobili na strani mislim,pa se opet mučili sa Slobodom do 80 i nekog minuta. Igra nije bila ni približno kao sada. Treba i Nikoliću dati kredit za ono što je uradio sa Totenhemom,staviti Ćirkovića na centralnog beka,da čovek debituje u jednoj takvoj tekmi (setimo se samo Miljkovića) i pomeriti Ilića napred,a ostaviti S.Markovića na klupi,ne bi baš svako uradio.

Posted

,staviti Ćirkovića na centralnog beka,da čovek debituje u jednoj takvoj tekmi (setimo se samo Miljkovića) 

i stanoje je onomad stavio savića sa tek par tekmi da igra protiv šahtjora LŠ, i nije pogrešio.

Posted

Nemoj zezati. Prolećna sezona je počela odmah prosipanjem bodova u Pazaru i mnogo lošom igrom. Pa smo dobili Radnički golom u 86.minutu Ninkovića. Pa smo dobili na strani mislim,pa se opet mučili sa Slobodom do 80 i nekog minuta. Igra nije bila ni približno kao sada. Treba i Nikoliću dati kredit za ono što je uradio sa Totenhemom,staviti Ćirkovića na centralnog beka,da čovek debituje u jednoj takvoj tekmi (setimo se samo Miljkovića) i pomeriti Ilića napred,a ostaviti S.Markovića na klupi,ne bi baš svako uradio.

Ta ideja sa Ilicem na zadnjem veznom je bila stvarno upotrebljiva i tek će davati rezultat, pošto će i Drincic imati znatno vecu slobodu u igri. Gledao sam ih u nedelju i dobili su na samopouzdanju.

Posted

Uopšte, pokretljivi defanzivci poput Vulićevića i Drinčića jako dodaju gas ekipi. Prava je šteta što se Volkov malo više ne fokusira na fudbal.

Posted

Slazem se da je Ilic fino odigrao protiv Totenhema ali realno on je tu vise bio malo istureniji srednji stoper nego klasicni dmc ,pa je samim tim i mnogo manje gresio ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...