Muwan Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Inače, bod je prvorazredan uspeh za onaj skup antitalenata među kojima se slučajno nalazi nekoliko (limitiranih doduše) fudbalera. To niko ne spori. Ko je koristio Fox link koji je Renne ostavio, mogao je da čuje kako su dva strana komentatora na keca uočila i tokom prenosa sumirala sve (nepremostive) probleme koje ima Partizan. Ljudima jednostavno ništa nije promaklo, sve su konstatovali: kako se lopta iz svog kaznenog iznosi pravo u noge protivnika ili se ispucava u vis tako da se vrati na isto mesto sa kojeg je ispucana; kako se lako gube dueli 1 na 1; kako se konstantno pada i što mučeničkim pogledom što raširenim rukama traži faul od sudije; kako ono malo dobrih akcija rezultira potpuno katastrofalnom završnicom u kojoj se stalno biraju pogrešna rešenja; kako štoperski par još i može da se nosi sa jednim protivničkim napadačem ali kada na teren uđe još jedan to je raspad u najavi; kako Nikolićeva postavka sa jednim napadačem koji pomaže u probijanju po boku dovodi to centaršuteva pred gol gde osim protivničke odbrane nema nikog živog; itd. Jedan od ilustrativnih detalja sa utakmice je situaija posle koje je žuti karton dobio Townsend. Čovek je probijao po desnom boku, Ćirković ga je remplovao na ivici faula (koristio lakat), dobio je duel i zagradio Townsenda od lopte a onda se jednostavno prostro po travi jer je skontao da mu je bolje da iskoristi protivnika na leđima kako bi odglumio faul nego da se sa loptom nađe pritisnut u ćošku pa da mora to da rešava. Linijski sudija je popušio foru, Townsend je odlepio i zbog protesta dobio žuti. Situacija kao takva nije posebno bitna za utakmicu ali jeste u širem smislu jer oslikava kompletnu filozofiju srpskog fudbala: samo padaj i zahtevaj faul, daće sudija. Da ne bude da samo kudim, duge lopte na desni bok su odlično funkcionisale kao i čitava igra po tom boku, tokom cele utakmice. Od levog boka nema vajde sve dok je tamo Volkov. Sve u svemu, Lukač odličan, Vulićević i Grbić veoma dobri (naročito u napadu), Branko Ilić isto dobar, Drinčić i Kapiten solidni na sredini mada se to možda nije primećivalo jer je Drinčić imao prilično defanzivnu rolu. Lazović OK za srpske standarde ako se izuzme besomučno glumatanje i foliranje. Bod su osvojile dve trećine tima, preostala trećina je drvna građa najlošije kategorije.
Dankan Ajdaho Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 (edited) +1 Stoka su, ali™... ...su naša deca. Edited September 19, 2014 by Dankan Ajdaho
mandingo Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Bice to potpuno zasluzena kazna. Nazalost, samo ce opaliti po dzepu, kad bi se udarilo jace mozda bi nekom doslo iz dupeta u glavu. A kad je doslo na naslovnicu BBC, stvar je poprilicno resena http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/29263340 BBC rula, kao i obicno: Warning: There is a picture towards the bottom of this story containing words which some readers may find offensive. Neverovatno. :ziga:
kralj Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Kazniće nas zato što smo sirotinja. Na Totenhemovim gostujućim utakmicama širom Kraljevstva United standardan repertoar je bila onomatopeja šištanja, sa jasnom aluzijom na gasnu komoru. Nikom ništa.
mandingo Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Lepu paralelu si povukao u ovom pokusaju sarkazma. Doduse, kakva je reakcija na forumu, neko bi pomislio da je na transparentu pisalo "happy ride to birkenau".
Weenie Pooh Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Kazniće nas zato što smo sirotinja. Na Totenhemovim gostujućim utakmicama širom Kraljevstva United standardan repertoar je bila onomatopeja šištanja, sa jasnom aluzijom na gasnu komoru. Nikom ništa. S naglaskom na "bila". Šištanje na gostovanjima Tottehama decanijama unazad javno osuđuju i interno prijavljuju organima, ne znam kad se poslednji put čulo a da nije u pitanju grupica pijanih degenerika. Bacale su se i banane na crne igrače dok istrčavaju na teren, pa se više ne bacaju. Ali sviđa mi se rezon "ako su oni mogli da budu govna pre 30 godina, što ne bismo mogli i mi danas"...
gone fishing Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 ostadosmo bez najjačeg oružija u evropi
Muwan Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Koji smo baksuzi, da nas najbolji defanzivni igrač napusti dan nakon dobrog starta u LE.
theanswer Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Kazniće nas zatvaranjem dela stadiona,znači Juga u ovom slučaju,to je postala praksa u zadnje vreme. Mada ne vidim neki razlog za sablažnjavanje,ko da je ovo sad nešto novo i nešto neviđeno na našim stadionima a i po meni parola nije izričito antisemitska,mada nemam sumnju da onaj koji ju je pravio ima neko povoljno mišljenje o Jevrejima.
theanswer Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 S naglaskom na "bila". Šištanje na gostovanjima Tottehama decanijama unazad javno osuđuju i interno prijavljuju organima, ne znam kad se poslednji put čulo a da nije u pitanju grupica pijanih degenerika. Bacale su se i banane na crne igrače dok istrčavaju na teren, pa se više ne bacaju. Ali sviđa mi se rezon "ako su oni mogli da budu govna pre 30 godina, što ne bismo mogli i mi danas"... Ovo baš i nije tačno ako ćemo iskreno jer sam video pre prvog kola Premijer lige članak u kome se navijači Vest Hema mole da ne šište. Što naravno ne znači da ako to neko radi sad da je opet ok da neko drugi to radi. Samo mislim da oni nisu baš ti koji bi smeli da drže lekcije. Kada pogledaš kako se Junajtedovi i Liverpulovi kontinuirano prozivaju za Hlsborou/Minhen,to čak ni našim idiotima JOŠ nije palo na pamet
yolo Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Bice to potpuno zasluzena kazna. Nazalost, samo ce opaliti po dzepu, kad bi se udarilo jace mozda bi nekom doslo iz dupeta u glavu. A kad je doslo na naslovnicu BBC, stvar je poprilicno resena http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/29263340 Koji su ovo pametnjakovici, jel neko iz GTR?
Kreator Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Kazniće nas zatvaranjem dela stadiona,znači Juga u ovom slučaju,to je postala praksa u zadnje vreme. Mada ne vidim neki razlog za sablažnjavanje,ko da je ovo sad nešto novo i nešto neviđeno na našim stadionima a i po meni parola nije izričito antisemitska,mada nemam sumnju da onaj koji ju je pravio ima neko povoljno mišljenje o Jevrejima. To bi bila najbolja kazna. Zatvoriti jug + privesti tu budalu(e) a finansijski deo kazne mu (im) dostaviti na racun da plate. Ubuduce pamet u glavu i detaljnije pregledati navijace da ne unose takve i slicne transparente..pametnije im je to nego da ih uefa lupa po labrnji..
yolo Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 (edited) ... Edited September 19, 2014 by gazza1
Nebojsa Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Kazniće nas zato što smo sirotinja. Na Totenhemovim gostujućim utakmicama širom Kraljevstva United standardan repertoar je bila onomatopeja šištanja, sa jasnom aluzijom na gasnu komoru. Nikom ništa. +1 svi silje kite po sirotinji. pitam se sto real nije placao kazne kada grupa mandrila poput ovih nasih oponasa majmune svaki put kada dani alves primi loptu. verovatno smo najtalentovaniji narod u istoriji covecanstva po tome kako su nas neverovatno male grupe debila svojim ispadima redovno kostale neverovatno velikih steta.
Recommended Posts