kud u maglu Simoviću Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 (edited) Morali smo da dobijemo ove paore. +1 greota. grbić motm, pantara vrlodobar, ćirković otkrovenje, vulićević vrlodobar. pet bodova u grupi i ja zadovoljan. edit ćelavi Edited September 18, 2014 by kud u maglu Simoviću
crtamOrasi Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Sasvim ok utakmica sa nase strane, ne znam sto se bunite. Ocekivati pobedu, ma kakav bio sastav TH, bi bilo suludo. A je se izgovara Fertonen ili Vertongen kako ga je komentator zvao svo vreme? http://sr.forvo.com/word/jan_vertonghen/#nl V je sigurno, a kako ide dalje numem da protumacim uz sav trud.
Geo Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Ja sam stekao utisak da su ovi dosli cisto da odrade tu utakmicu i da im je 0:0 bilo sasvim prihvatljiv rezultat , odnosno verujem da je postojalo prostora da se ozbiljnije napadne nezainteresovan protivnik... Meni je neshvatljivo da u ovakvoj utakmici barem zadnjih pola sata ne zamenih dva igraca koja popuse po dve pakle cigara dnevno ...
Kreator Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 (edited) lazović je primio napred brdo lopti i izvukao brdo faulova, nije to nebitno u ovakvoj tekmi. sad jbg što ne umemo dalje od toga, a on sam napred bez shkuntelaara, sa vrljavim pantićem, to je druga priča. jbg kad im je vertonghen bio najzaposleniji igrač na tekmi i to nešto govori. nismo bunkerisali previše. +1 Nikoliću treba čestitati. Sa ovakvom ekipom izvukao 0-0 protiv šestoplasiranog tima premijer lige. Nije to mala stvar. Ne treba takođe zaboraviti da smo još uvek neporaženi u evropskim takmičenjima. Svi znamo kako smo limitirani kvalitetom, da nisu dovedena pojačanja itd., ali ne treba zaboraviti da imamo iskusne igrače i da su igrači očigledno svesni svojih limita. Falio je škuletić, ali me je prijatno iznenadio onaj ćirković...vidim da se ostojić i posle povrede neće naigrati fudbala :smoris: . Igrali smo svesno povučeno jer drugačije nije moglo protiv dosta kvalitetnijeg protivnika. Još jednom, sve čestitke Nikoliću na postavci igre i igračima na zasluženo izvučenom bodu. :) Edited September 18, 2014 by BlackGeorge
kud u maglu Simoviću Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Ja sam stekao utisak da su ovi dosli cisto da odrade tu utakmicu i da im je 0:0 bilo sasvim prihvatljiv rezultat , odnosno verujem da je postojalo prostora da se ozbiljnije napadne nezainteresovan protivnik... Meni je neshvatljivo da u ovakvoj utakmici barem zadnjih pola sata ne zamenih dva igraca koja popuse po dve pakle cigara dnevno ... naravno da nisu. ta dvojica su se držala u skladu sa mogućnostima. dankara uopšte nije bio loš, obzirom na spremu i to da je bio jedini napadač. a kapiten je izdržao 90 min. i za to mu sleduje bar od mene
*edited by mod Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 dobar je bio danko. videlo se da je TH od taktickih priprema imao samo "ovaj Lazovic nesto zna. njega cuvajte." strasno je koliko smo crkli u napadu pa su nam sve lopte isle ili kao dodavanje Llorisu ili na tribinu. nakon ove tekme je mislim jasno da Fofanu gledati necemo. najbolja prilika je bila iz ofsajda ali ni to nismo odradili kako treba.
Geo Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Nemam ja nista protiv njih dvojice ... ali brate ako crkne i nema snege da sutne loptu , ubaci nekog ko moze ... Stvarno ne znam sta bi izgubio sa Fofanom ili malim Zivkovicem zadnjih dvadesetak minuta utakmice ... p.s. Meni ovaj Branko uopste nije toliko los ... ume decko fino da se postavi i bez panike iznese loptu ...
kud u maglu Simoviću Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 (edited) nije delovalo sa tribina da smo baš crkli, ne računam danka i kapitena, odigrali smo taktički dobro. od početka pa do poslednjeg minuta je sve funkcionisalo, predpostavljam kako je nikolić zamislio. čak smo u i duelima bili prilično ravnopravni, što na zemlji što u vazduhu. sad da smo se više otvorili, a nismo parkirali autobus uopšte, verujem da bi sevalo od golova i to mnogo više u našu mrežu. ja zadovoljan. još jednom, pohvale ćirkoviću, nastavljaču svetle tradicije ćirkovića. edit živković je vukao neku povredu, do ove utakmice. da je bio potpuno fit verujem da bi zaigrao pre nego luka. Edited September 18, 2014 by kud u maglu Simoviću
J.R. Cash Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Kako da izvrsi te dve izmene kad je ranije morao da menja Volkova i Cirkovica?
Kreator Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 (edited) nije delovalo sa tribina da smo baš crkli, ne računam danka i kapitena, odigrali smo taktički dobro. od početka pa do poslednjeg minuta je sve funkcionisalo, predpostavljam kako je nikolić zamislio. čak smo u i duelima bili prilično ravnopravni, što na zemlji što u vazduhu. sad da smo se više otvorili, a nismo parkirali autobus uopšte, verujem da bi sevalo od golova i to mnogo više u našu mrežu. ja zadovoljan. još jednom, pohvale ćirkoviću, nastavljaču svetle tradicije ćirkovića. Tako je majstore, još jedan potpis od prve do poslednje reči. :) ozbiljno se dvoumim da idem na neku utakmicu partizana, da dam podršku momcima. spori su, nemaju kondiciju, ali se trude, izgiboše...pocrkaše.. I da ne zaboravim da kažem da me je nikolić oduševio što nije stavljao smarkovića u tim već napravio dosta smelu kombinaciju/rokadu sa slovencom iličem i ćirkovićem. Edited September 18, 2014 by BlackGeorge
Geo Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 (edited) Kako da izvrsi te dve izmene kad je ranije morao da menja Volkova i Cirkovica? Nemam ja nista protiv njih dvojice ... ali brate ako crkne i nema snege da sutne loptu , ubaci nekog ko moze ... Stvarno ne znam sta bi izgubio sa Fofanom ili malim Zivkovicem zadnjih dvadesetak minuta utakmice ... p.s. Meni ovaj Branko uopste nije toliko los ... ume decko fino da se postavi i bez panike iznese loptu ... Napisao sam "ili" ... Odnosno cim nije ni jednog od njih dvojice uveo to znaci da sigurno ne bi i obojicu da je postojalo tehnickih mogucnosti ... Edited September 18, 2014 by Geo
Odd_Job Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Караћемо их у реваншу ружно. Sent from my iPhone using Tapatalk
dig_chohano Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Sasvim ok utakmica sa nase strane, ne znam sto se bunite. Ocekivati pobedu, ma kakav bio sastav TH, bi bilo suludo. http://sr.forvo.com/word/jan_vertonghen/#nl V je sigurno, a kako ide dalje numem da protumacim uz sav trud. Vertonhen. Al je h nekako kao roptaj umirućeg, a e posle njega malne nepostojeće.
Recommended Posts