Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Pretpostavljam da ne mogu bolje od ovoga.

Nije mi jasno na koju foru je, sa ovakvom spremom, Danko Lazović izdržao toliko godine napolju. Saša Ilić je za njega primjer profesionalca i sportske posvećenosti.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Bolje casno izgubiti nego igrati  na 0:0 pred domacom publikom u liga takmicenju... Ladno je celavi pametnjakovic svih 90 minuta drzao ckrnutog Ilica i onog shabana Lazovica ...

Posted

Bar šaljete finu sliku u svet:

7.51pm Full-time: Partizan 0-0 Spurs. Let us never speak of this again.

Posted

Lepo. Sada po tri boda u Grčku :-)

Jak je Asteras kod kuće.

Zaslužili smo ovo.

Posted

grci oteli bod, dembici i kompaniji, bice ova grupa interesantna. 5-3-1-1 ftw!!!1  :fantom:

Posted

Koliko ce ovaj bod da nam izvuce iz klupske kase?

Nesto  mi se cini da je 100k za bod a za pobedu 200k

Posted

pa moze li kako barem u okvir gola

Ne može kad je duša u nosu, kolena klecaju a kvadricepsi pulsiraju. Bio jedan šut u Lorisa u prvom poluvremenu, od ovih rekreativaca je i to dovoljno.

Jedno 4-5 minuta je izgledalo da će Lamela i Soldado žive da ih oderu ali srećom nije se ni njima previše igralo.

Posted

lazović je primio napred brdo lopti i izvukao brdo faulova, nije to nebitno u ovakvoj tekmi. sad jbg što ne umemo dalje od toga, a on sam napred bez shkuntelaara, sa vrljavim pantićem, to je druga priča. jbg kad im je vertonghen bio najzaposleniji igrač na tekmi i to nešto govori. nismo bunkerisali previše.

Posted

po lazovicu treba nazvati indeks beskorisnosti u fudbalu.

Posted

Prva kulturna utakmica, po nasim niskim standardima, i opet pljujete. Pa jebem ga bas, ocekivali ste da nas napune ko papriku, sad imamo bod u sasvim ok igru i opet ne valja. Ne mozemo bolje od ovoga

Posted

Neki ne bi bili zadovoljni ni.... <_<

Ali svaka cast Vucicu!

Posted

A je se izgovara Fertonen ili Vertongen kako ga je komentator zvao svo vreme?

Posted

Pomak se vidi, ranije smo protiv timova koji su u Beograd dosli na seks-maraton u Hajatu redovno gubili...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...