Kreator Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Sad vidim: http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/259669/Poketino-bez-pet-aduta-Svidja-mi-se-Partizan-bice-tesko-pred-bucnim-navijacima Trener poketino je rešio da u beograd ne putuju: Emanuel Adebajor, Deni Rouz, Musa Dembele, Naser Čadli i kapiten Junas Kabul. Samo ne znam da li je to uopšte olakšavajuća okolnost za naš Partizan, jer će ovi sa klupe apsolutno hteti sutra uveče da dokažu da im je mesto u prvih 11.
Ted Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 ako bude lepo vreme i teren ravan Partizan-Totenhem 1:5 ako bude kiša i krtičnjak Partizan - Totenhem 0:2 ako pop pojača molitvu Partizan-Totenhem 2:1 ako oni odigraju jako a mi imam loš dan a bude lepo vreme Partizan-Totenhem 0:8 ako oni odigraju jako a mi imam loš dan a pada kiša i bude krtičnjak Partizan-Totenhem 1:4 ako mi odigramo dobro a oni imaju loš dan i bude lepo vreme i teren ravan Partizan-Totenhem 1:1 ako mi odigramo dobro a oni imaju loš dan i bude kiša i krtičnjak Partizan-Totenhem 1-0 ako oni odigraju jako a mi imam loš dan a bude lepo vreme i pop pojača molitvu Partizan-Totenhem 2-4 ako oni odigraju jako a mi imam loš dan a pada kiša i bude krtičnjak ali pop pojača molitvu Partizan-Totenhem 1-2 ako mi odigramo dobro a oni imaju loš dan i bude lepo vreme i teren ravan i pop pojača molitvu Partizan-Totenhem 2:0 ako mi odigramo dobro a oni imaju loš dan i bude kiša i krtičnjak i pop pojača molitvu Partizan-Totenhem 3-1
*edited by mod Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 ja sam skroman covek. menjam titulu za 2+ boda u dvomecu sa Totenhemom.
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 4:1 zaslužujemo samo zbog tedovog posta
kud u maglu Simoviću Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 (edited) nema crvenog :) Edited September 17, 2014 by kud u maglu Simoviću
Ted Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 numem izračunati, baguje procesor....fatal error has occured
Dr Arslanagić Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 strelac iz doma za ratnu siročad by božo koprivica Počivaj u miru, majstore.
Muwan Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 ja sam skroman covek. menjam titulu za 2+ boda u dvomecu sa Totenhemom. Prošao voz za taj bargain, ne možeš da trguješ nečim što nemaš. Krtičnjak i časnih 0-2, dakle.
Kreator Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 škuntelar preskače i asteras na peloponezu pa igra 23.oktobra na stadionu partizana protiv bešiktaša. ok, dobro je prošao, mislio sam da će biti veća kazna. uefa je ipak imala razumevanja :)
Recommended Posts