Milosh76 Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 To ti kazem On nije sposoban da kaze:"Ja sam Dragan Djuric" a da to bude cisto i razgovetno, a kamoli ovih nekoliko fraza
MiddleClass Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Šta bi tek kaznena radila ovom Liverpulu...
kud u maglu Simoviću Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 škuntelaar bi metno jedan, minimum
dranata Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 Šta vi hoćete, da se Đurina izlaganja prenose u izvornom obliku? :D Škuntelar - dva meča pauze.
Kreator Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Šta vi hoćete, da se Đurina izlaganja prenose u izvornom obliku? :D Škuntelar - dva meča pauze. dva meča? pa dobro nije strašno..dok dlanom o dlan on već zaigrao..
Kreator Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 dranata, sutra je utakmica otvaraj evropski topik :)
Muwan Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 (edited) Da li nam zaista treba zaseban topik o 6 utakmica gde će 90% postova biti: "To bi bilo to...", "Evo ga i crveni ", "Puni boraniju" i "Ovo je tri puta gore nego protiv Bugara a protiv Bugara je bilo dno"? Edited September 17, 2014 by beowl
twisted Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 ne treba nam ofkors. dovoljan je ovaj <_< da li je nikolić stvarno toliki ... da fofana nema mesta ni kad škuletić bude kažnjen?! http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=09&dd=17&nav_id=900631
Kreator Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 izgleda da sam u žestokoj manjini :( pa baš zato što očekujete "puni boraniju" da ne zgađujemo topik gde mi punimo boraniju - po 3, 4 komada
Muwan Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 (edited) Najbolje da će neki izdanak Đorićeve škole da izvede dva napadača u evropskoj utakmici... Edited September 17, 2014 by beowl
gone fishing Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Lukač – Volkov, Stanković, Ilić, Vulićević – Marković, Drinčić – Ilić, Grbić, Pantić – Lazović. sve će to povezati levo krilo ilić pantara će biti izgubljen u vremenu i prostoru između naređenja trenera da igra 3 zadnjeg bezveznog i polušpica istovremeno, tj ono što igrao lazara u postavci za koji mn nema alternativu - ilić će da crkne do 25 min. zbog pokrivanja rupa koje će mu ostavljati volkov, pantića će da ugaze fizički jači protivnici a sm je, pa sm
Kreator Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 (edited) Najbolje da će neki izdanak Đorićeve škole da izvede dva napadača u evropskoj utakmici... bitno je da igra saša marković na poziciji vazduha a vodi se kao zadnji bezvezni. pa dajte ljudi,zašto moramo da startujemo sa deset igrača protiv boljeg protivnika??? ma i luku da stave na to mesto bolje bi odigrao.. stavljanje matorog ilića na krilo je posebna dijagnoza. kada će prestati više da ga zajebavaju Edited September 17, 2014 by BlackGeorge
Kabeza Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 teško da će ilić da počne tekmu. šta je sa živkovićem?
Kreator Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 (edited) poslednja utakmica totenhema u kvalifikacijama lige evrope, 3-0 protiv kiparskog ael-a Evo i poslednje protiv sanderlenda u gostima: http://www.youtube.com/watch?v=NQ3gct7u8Pc Ehhh, ne zna se odakle više preti opasnost...Sve rade, pritisak na odbranu (pogledati golove protiv kiprana), opasni šutevi sa distance, proigravanje po krilima, pa po sredini lepa rešenja (lobovanje odbrane).....Ne znam, opasnost vreba od apsolutno svakog igrača. Ako mi odigramo nerešeno protiv ovih, treba proslaviti vatrometom...a a ko pobedimo, otvoreni autobus po beogradu. :) Razmišljam samo o stankoviću i smarkoviću, da li će svoje greške svesti na minimum.. Edited September 17, 2014 by BlackGeorge
Recommended Posts