Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Dali 6 golova Sarajevu i Veležu (finale kupa), još par četvorki u prvenstvu i to je to. Ali tada su igrači znali da igraju kontre i polukontre pa si mogao da očekuješ poneki gol i kada je postavka bila defanzivna :)

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Dali 6 golova Sarajevu i Veležu (finale kupa), još par četvorki u prvenstvu i to je to. Ali tada su igrači znali da igraju kontre i polukontre pa si mogao da očekuješ poneki gol i kada je postavka bila defanzivna :)

Kako zaboravi ovu legendarnu sa Osecanima da pomenes :ohmy:

http://www.youtube.com/watch?v=vjfueIESGjU

Pojeo sam muda uz Radio Beograd, slusajuci prenos ove tekme onomad :mad:

Posted

Pobrkao sam sezone u prethodnom postu, naveo sam podatke za 88/89. Ali nije bilo mnogo drugačije u ovoj sezoni kada se igrao KPK. Samo nekoliko utakmica u prvenstvu sa 3+ golova (uključujući Osijek), Zvezda na kraju dala 27 golova više.

Posted

da li je objavljena dužina suspenizje za škuntelaara?

Posted

1 utakmica, ako je verovati Sportu, jos prosle nedelje objavili.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Posted

Verovatno je bilo, pa se izvinjavam. Gde se moze kupiti pojedinacna karta za Totenhem? Eventim prodaje samo komplete, ne pojedinacne.

Posted

Mislim da se ne prodaju pojedinačne karte. Možda na dan utakmice na blagajni Stadiona JNA.

Posted

Mislim da se ne prodaju pojedinačne karte. Možda na dan utakmice na blagajni Stadiona JNA.

Posted

Verovatno je bilo, pa se izvinjavam. Gde se moze kupiti pojedinacna karta za Totenhem? Eventim prodaje samo komplete, ne pojedinacne.

Prodaja ulaznica za meč FK Partizan- Tottenham Hotspur FC

FK Partizan obaveštava navijače da, zaključno sa današnjim danom prestaje prodaja kompleta za Ligu Evrope a, da od sutra, sreda 17.09., počinje prodaja pojedinačnih ulaznica za meč FK Partizan- Tottenham Hotspur FC (meč se igra 18.09.2014. sa početkom u 19.00h)

Posted

Pokusavam da zamislim Djurica da izgovara ovako nesto, ali mi ne ide :cry:

Video sam se sa Markom Nikolićem, Sašom Ilićem i fudbalerima i mogu vam reći da u ekipu vlada fantastičan ambijent. Razgovarali smo o utakmici i dogovorili posebne premije ukoliko pobedimo Totenhem. Siguran sam da bi igrači dali sve od sebe i bez dodatnog stimulansa. U ekipi je dobra atmosfera, svi se nadaju povoljnom ishodu na startu Lige Evrope, čak pričaju da će da pobede Engleze. Već su napravili veliki uspeh, sve preko toga je veliki plus i za njih i za klub. Svesni smo snage rivala, biće izuzetno teško, ali verujem u naše momke“, dodao je Đurić.

Posted

ovakva izjava se dobije kada ovlasceni frfljolog obradi buncanje doticnog i prevede ga na srpski

Posted

što? nisu ove rečenice toliko teške za izgovor. imao je on većih izazova od ovoga :)

Posted

nisu recenice teske ali ih je puno, sto zahteva kontinuitet u izlaganju a samim tim i smanjuje verovatnocu da je ovo izgovoreno ovako kako je preneto.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...