Ted Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 (edited) ostaje nada da ce Totenhem imati losiji dan i da necemo izgubiti sa sedam, osam razlike Edited September 13, 2014 by Ted
theanswer Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 ipak ne. stative su se isprečile dogovoru iz svlačionice... nije da se nismo trudili
Њујоркер Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Odlicna tekma sa JSL prilike, 6 golova (jedan cist ponisten, tole, vole), precka, stativa... Stas' vise. Molimo se kisi i Alahu svevisnjem da nas Totenhem ne naguzi. Lukac i odbrana su do dzadza. Za protivnika, narafski.
Ted Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 utakmica je bila govno, stručno rečeno. toliko grešaka u predaji lopte, opšte dezorganizacija i panika, užasan teren, kreteni na tribinama koji pale baklje svakih 10 minuta. umeli smo bolje da odigramo ove sezone, ovo večeras je zaista bio užas. Čukarički ima stil igre koji najbolje dočarava svu našu nemoć i ranjivost. naravno, Čuka nema neki kvalitet ali i ovo što ima dovoljno je da nam uvalja 4, 5 komada, ovog puta se isprečila prečka, stativa i jedan nemoguć promašaj praznog gola. sve u svemu sa Partizanom ćeš lako. malo jači pritisak i presing i završio si posao. protivnik ne može da se poveže i onda ga lagano puniš.
kud u maglu Simoviću Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 (edited) očekujemo da nam recimo kud u maglu simoviću, kada se vrati sa stadiona, obrazloži zašto taj smarković uopšte igra? možda se uživo na stadionu vidi nešto što mi ne vidimo??? taj čovekje neverovatna enigma...to što igra smarković, igra u radijusu od 30m sa alibi pasovima uglavnom unazad prvom do sebe, kapiten saša ilić bi mogao da igra do 85 godine je samo jedno od zapažanja sa tribine stadiona jna. da ne grešim dušu imao je jedan odličan pas u prostor napred i jedno, viđeno sa tribina, fudbalsko razmišljanje, ali lopta ga nije poslušala. čuka fina, ona petica više nego dobar za jsl. nadam se da ćemo ga draftovati koliko od zime-leta, pa da uvalimo vranjanca. očerupaćemo petla četvrtak edit @dr arslanagić "Želim da zahvalim svakom navijaču koji je večeras došao ponaosob." m. nikolić Edited September 13, 2014 by kud u maglu Simoviću
Dr Arslanagić Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Pantić i Škuletić odlični, ostalo za zaborav. Šo bi muslin rekao: pobeda :)
Muwan Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Lep gol Pantića a i Luka je lepo lobovao. Lukač malo istripovan kod prvog gola ali ajde. Totnam nas neće ugaziti petardom jer će ih naš krtičnjak tako prestraviti da će se momentalno dogovoriti da odigraju do 0-1 i posle toga samo nekako sačuvaju noge od povreda.
Kreator Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 (edited) Mi ako hocemo da pobedino na bilo kojoj utakmici,domace prvenstvo ili u inostranstvu, jednostavno moramo da dajemo po 3-4 gola. Tolike smo rupetine pozadi da se napadacka igra tokom celog mecha postavlja kao imperativ. Podseca me pomalo na vreme ivana golca, kojeg ovde mrzi polovina forumasa.. Edited September 14, 2014 by BlackGeorge
Muwan Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 U njegovo vreme pozadi su igrali Petrić, Milanič, Djordjević i Stanojković, zadnji vezni bio Vujačić. To uopšte nije bila loša odbrana.
Kreator Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Nisam mislio na uporedjivanje kvaliteta odbrambenih igraca vec vise o taktici "za gol vishe". Naravno,petric,milanic i ekipa ne mogu da se porede sa ovim danasnjim dunsterima. S druge strane, tada se igrao mnogo kvalitetniji fudbal od ovoga.
gone fishing Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 tada se nije nabijalo svih 11 igrača u svojih 16 metara kada protivnik izvodi korner, već su dvojica čekala izbijenu loptu na centru terena da iz kontre daju gol, tako smo eliminisali seltik, danas je to nezamislivo za batađoriste
Kreator Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 (edited) Da, sada kada si to spomenuo sa seltikom i kontrom, podseti me opet na par godina kasnije, trener miloš milutinović i poslednja tekma protiv hajduka na poljudu 0:2. Kako su istrčali njih nekoliko kontru i zabili drugi gol...da li ću doživeti ovako nešto za vreme svog života od mog Partizana, pitam se? https://www.youtube.com/watch?v=FbLLyfWaxgY Od 1:12 Edited September 14, 2014 by BlackGeorge
Muwan Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Hoću da kažem da Golac nije igrao na gol više zato što mu je odbrana bila krš (po ondašnjim standardima) nego zato što mu je takva bila filozofija. U toj sezoni su primili manje golova od Vojvodine koja je bila šampion a samo na 6 utakmica su dali 3+ golova (češće je bilo 0-1). Ludačka gostovanja protiv Seltika i Groningena su više bila rezultat toga što su oni lepo "legli" na filozofiju za gol više i prihvatili takve duele.
Kreator Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 moguće je da si u pravu. primećujem da me je u poslednje vreme već uhvatila staračka demencija iako sam pregurao tek 40-u godinu :) u sećanju mi ostadoše samo te epske utakmice koje su bile na tu foru...
Recommended Posts