Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Tukao nas Donji Srem, 4:3.

Da, to je valjda drugi tim..fofana opet dao gol.

Nego izgleda da se brasanac ozbiljnije povredio,napuklo mu rebro. Morace da miruje 4-5 dana u peskari.oporavak tek za mesec dana. Sad kada smarkovic izdominira :lol:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted (edited)

Da, to je valjda drugi tim..fofana opet dao gol.

Nego izgleda da se brasanac ozbiljnije povredio,napuklo mu rebro. Morace da miruje 4-5 dana u peskari.oporavak tek za mesec dana. Sad kada smarkovic izdominira :lol:

Dva gola ...  :fantom:

I nije bas drugi tim 

Partizan: Lukač (Živković 3′, Kljajić 46′)), Vulićević, Ćirković, Stanković, Islamović (Crnoglavac 80′) Adnan, Petrović Ivan, Marković, Marinković (Luka 69′), Ninković (Grbić 56′), Fofana, Lazović (Škuletić 46′).

Ne valja sto se Lukac povredio , jel ima neko info o kakvoj je povredi rec ? Ko je sad ovaj Islamovic Adnan :mellow: , da nije slucajno ispao iz Grand talenata pa kad je vec ovde da se oproba malo i kod nas? 

Edited by Geo
Posted

Sta je sad ovo? Iz partizana javljaju da je ostojic slomio nogu??

Posted

Nije valjda opet Lukacu nesrecnik ? U stvari nemoguce , posto nije ni igrao danas ...

Posted

Ne valja sto se Lukac povredio , jel ima neko info o kakvoj je povredi rec ? Ko je sad ovaj Islamovic Adnan

nešto sa zadnjom ložom pa su ga preventivno zamenili

levi bek naše dete, 17 godina

Posted

Maler za malerom

Na sinoćnoj utakmice mladh reprezentacija Italije i Srbije na početku meča povredu je zadobio vezista crno-belih Darko Brašanac. Danas smo od dr Rosića dobili kompletnu informaciju o stepenu njegove povrede – Darku je napuklo peto rebro  i pojavio se vazduh u plućnoj maramici, pa će morati da ostane na hospitalizaciji u Peskari još najmanje 4 dana, a posle toga mu sledi najmanje još 6 nedelja oporavka. Kada to istekne, videće se dalji koraci…

Da nesreća ne ide sama, osvedočili smo se danas, jer smo informisani i da je nesrećni Miloš Ostojić polomio potkolenicu (tibiju) i to bez ikakvog kontakta na terenu. I za njega sledi šestonedeljna pauza…

http://www.sr.partizan.rs/94757-praznik-u-pecincima/

Posted

Partizan: Lukač (Živković 3′, Kljajić 46′)), Vulićević, Ćirković, Stanković, Islamović (Crnoglavac 80′) Adnan, Petrović Ivan, Marković, Marinković (Luka 69′), Ninković (Grbić 56′), Fofana, Lazović (Škuletić 46′).

Adnan Islamović :Hail: :Hail: :Hail:

O hoće li makar jedan ući u prvi tim, kada već nije mogao moja uzdanica Srećko Haliti

10374032_10203717665573738_5209279179747

Posted

ovom je verovatno sale ilic dekretom zabranio prilazak stadionu. ej, chivas pije..

Posted

Pa podrazumeva se da to svi imamo kući. Ja sam čak i okačio na youtube. :fantom:

Posted

šta zna dete šta je 500 kila gvožđa

Posted

meni ovo sjajno.

i tek sam sad ukopcao da je dr arslanagic u stvari brat arbeitmann.

hocu i ja novi nickname.

Posted (edited)

"Doneo sam odluku da više ne igram za reprezentaciju Crne Gore i to je gotova stvar. Oni znaju šta je razlog tome, posebno oni koji pričaju jer su prisustvovali tom razlogu. Činjenica je to da cela ova priča nema nikakve veze sa Partizanom. Za klub ću i dalje igrati maksimalno i pomagati drugovima koliko sam u mogućnosti", podvukao je Drinčić u priči za Novosti.

Edited by Ted
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...