Ted Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 moraš biti šampion, naniži bar 15-16 čašica, nema prosipanja
ljakse Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Lako je tebi to da kažeš, ti si profi. Ajde uzimaj, ne zajebavaj.
Ted Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 dosta bilo za večeras....žena organizovala da idemo na neko predavanje, treba ćerkicu da dobijemo za mesec i kusur....ja došo polupijan, onda sam prespavao pola, budila me 10 puta, onda me boleo želudac i na kraju sam postavio užasno glupo pitanje koje veze nama sa temom....niks alkohol odoh se tuširati i Boga umoliti za prestanak vašeg niza.
MocaVukotic Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 (edited) A to. Pa naravno, i Stanoje i Jankara su imali te fazone, ništa normalnije od toga to ti kazem, uvek je tu bio derbi da se vidi ko je bolji. Edited September 5, 2014 by MocaVukotic
ljakse Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 (edited) ne brigaj, svakom nizu jedared dođe kraj, sećaš se uostalom. Popio sam tvoj vinjak, jbg, da se ne baci. Moca: pa to i mi smo vas prali posle Reala i na -19 i usred nizova Edited September 5, 2014 by ljakse
Kreator Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 da li može naša jedina insajderka, uspešna pokretačica topika i osoba koja nam duguje pokretanje topika "partizan u ligi evrope", da nam da odogovor: koje su to firme koje figuriraju kao glavni kandidati za sponzora fk partizan? ili to ne zna ni đura
Ted Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 sajdžija Zlaja, vunovlačar Jovica, sztr. Prca, auto-servis Krdža, butik jaja Maca
MocaVukotic Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 maca posluje ko zmaj, ima para ne zna gde udara
kud u maglu Simoviću Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 ko je ovde za neregularnost, a ko za vinjak?
MocaVukotic Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 zna se ko ovde voli da pije vinjak. ne nosi džabe traku.
Recommended Posts