Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

gde, poiskakali maderaši da brane svoju nepobedivost

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

daj bre, if history has taught us anything, to je da je sve bilo regulare oduvek. čiča je bio čovek fudbala, ni po babu ni po stričevima.

Posted

Ništa više ne razumem, dajte da popišemo. Kad je bilo regularno a kad nije, po sezonama. Ted je pravnik, on najbolje zna da ne može ovako maglovito, nego lepo sve na papir, pa da savijamo tabak ako treba.

Posted

ja ne znam za ostale, ali znam za prošlu da je bila 100 % regulare

Posted

Kako sad to, eno Ted na prošloj strani kaže da nije, a i kukali ste non stop prošle sezone? 

Dajmo malo ozbiljnosti.

Posted

ma ted zeza, ko da je nemoguće pobediti 15 tekmi u nizu po 1-0. to ko da kažeš da brazil ne može nikad da trsne od švaba.

Posted

gde, poiskakali maderaši da brane svoju nepobedivost

Ne branim ja ništa arslanagiću, prvenstvo je jednako neregularno kao i u svim godinama vladavine toleta.
Posted (edited)

ma ted zeza, ko da je nemoguće pobediti 15 tekmi u nizu po 1-0. to ko da kažeš da brazil ne može nikad da trsne od švaba.

A to. Pa naravno, i Stanoje i Jankara su imali te fazone, ništa normalnije od toga. Ja mislio Ted ozbiljan.

Arsenal uzme EPL sa nulom, a mi ovde raspravljamo o glupostima.

Edited by ljakse
Posted (edited)

zaboravlja se da je zvezda bila jedan bod ispred partizana (srecno osvojen u poslednjem kolu protiv vojvodine) na tabeli prosle sezone ali i da jovic nije postigao taj gol pri kraju meca u novom sadu, titula bi otisla na isto mesto, jelte   :fantom:

dakle, nije samo zvezda imale te neke regularne™ nizove nepobedivosti. bice da su sa crno-bele strane brda mnogo iskusniji po pitanju dozvoljenih™ uzastopnih pobeda (recimo 8 pobeda, pa remi, pa 10 pobeda izgleda prilicno realno), ali izgleda nisu racunali na mahere™ u novoj zvezdinoj upravi.

Edited by Psihodelija
Posted

Ma bre nesporazum bio, vidiš da ljudi nisu mislili ništa loše. Sve je u redu.

Posted

Pa to, prvenstvo jeste bilo neregularno, počevši od utakmice prvog kola, ali uprkos brojnim nepravilnostima na kraju je najbolji tim uzeo titulu

Eto, taj neki  kompromis

Posted

Eto, ko kaže da ne možemo da se složimo.

Ajmo lepo da nazdravimo iz redizajnirane flajke, ako zafali čašica ima tamo 3-4 pod stolom, samo neko da skokne da opere

vinjak_1l-mid.png

Posted

opušteno ljudi, šampioni ste, uživajte. žao mi samo što zaustavismo taj niz, stvarno smo izabrali nezgodan trenutak, ko napad smeha na sahrani.

Posted

Ne zajebavaj, kakva crna izvinjavanja u ovom trenutku, i mi smo vas prali posle Reala i na -19 i usred nizova, ko da se sad neko ljuti zbog toga. Ajde.

I uzmi taj vinjak, držim 10 čašica, prosuću sve.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...