Kreator Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 (edited) Cek pa sta su lagali? Rekli da Drincic ide posle nefcija, sto je posle te utakmice rekao i sam drincic. Ne bi drincic rekao da ide da nije bilo nikakvog dogovora. Da li su izraelci smanjili ponudu ili partizan povecao potrazivanja ne znam, al nije da nije bilo dogovora. A svakako ako mu ne platite do 5. Moze da trazi i dobije raskid. Tako i mi mislili da ne moze pa nam onda odlazili igraci ko na stajgi :) Ja ipak verujem da ce nesto da se dogovore... Procitaj danasnji blic, dao im je intervju i sve demantovao. Niti je trazio dodatnih 50.000 evra, niti je rekao da ide posle nefcija, niti je pozeleo partizanu uspeh u evropi jer odlazi. Samo je izjavio da se on dogovorio sa makabijem a da treba da se dogovori i partizan jer ima ugovor do dcembra 2016.g. Kao sto znamo, partizan se naravno nije dogovorio jer j procenio da drinca vredi vise...a vredi i po mom misljenju. Jedan od retkih dobrih poteza uprave, rekao bih. Znaci niti ucenjuje niti je besan na partizan. I opet se vracamo na moju tacnu konstataciju, a to je da bi v.novosti trebalo da prestanu da kake,kakili su oko drincica, pa oko babovica.. Edited September 4, 2014 by BlackGeorge
Ted Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Može li neko od vas ko gleda utakmice Tololige da mi kaže ko to hrani špiceve loptama kada su postigli toliko golova? Kroz sredinu ili sa bokova? Živković i Drinčić? Sigurno nisu Brašanac i Ninković... Možda Luka i Ilić sa klupe? Ili možda protivnički igrači? U čemu je magija? realno, vidi se neki sistem u igri i kao posledica toga dolaze i šanse i golovi. Vulićević ima odličan centaršut, Živković ume da da odličnu loptu napred, o kapitenu da ne govorim....a i saradnja među špicevima nije loša, ume Danko da napravi asistenciju. da je vezni red kvalitetniji (i da Danko može da igra celu tekmu) mi bi davali 100+ golova po sezoni u ovakvoj domaćici. ima taktičke discipline, a sreću kvari tehnička neobučenost i manjak inteligencije (a kod nekih i zdravog razuma), čast izuzecima. za ozbiljniji fudbal u Evropi fale nam kvalitetan centralni defanzivni, ofanzivni vezni i jedno krilo (čitaj 700k do 1M evrića za platu godišnje). naravno, situacija će se rapidno pogoršati ukoliko Živković i Drinčić odu a odmene ih npr. Marinković i smarković. u svakom slučaju nema se šta treneru zameriti a da se piše u kolonu ozbiljnih grešaka.
mikelazzo Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Drinčić negira da je tražio finansijski jači ugovor ako ga Partizan ne pusti.- Imam važeći ugovor. Zaista me je pogodila priča plasirana u javnost da imam 120.000 evra godišnje, da sam tražio povećanje plate na 170.000, i da sam ucenjivao klub za 50.000 evra, jer mi Izraelci navodno nude duplo više. Nijedna cifra koja se spominje nema veze sa istinom, niti bih ikada sebi dozvolio da tražim povećanje plate tako što bih ucenjivao bilo koga.Drinčić ne voli medijski da se ističe, ali su ga dezinformacije koje su se pojavile naterale da se brani.- Postoji video zapis onoga što sam izjavio posle meča sa Nefčijem u Bakuu, i tu nigde nisam spominjao da sigurno idem, niti sam poželeo Partizanu sreću u Ligi Evrope, jer nisam u tom trenutku znao da li odlazim. Zašto je neko moje reči okrenuo - ne znam. Svi jako dobro znaju da ne volim medijski da se eksponiram, ali sam sada osetio potrebu da se odbranim jer slušam i čitam komentare, koji me bole. Počeli su mnogi da pljuju po meni, a ne znaju istinu. Nije mi prijatno, stekla se potpuno pogrešna slika o meni - završio je Drinčić. Blic
Kreator Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 To je taj tekst.nisam mogao da ga citiram jer sam na telefonu..
kud u maglu Simoviću Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 jel to uz sponzore azerbejdžance dovodimo i neku isluženu ragu?
Kreator Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Zar ta glupa dezinformacija o azerbejdzanskom sponzoru nije odavno demantovana?eno djura je dao neki intervju da je istina da se pregovara sa nekim firmama ali kaze da nijedna nije iz azerbejdzana.
kud u maglu Simoviću Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 ih šta je sve đuroni rekao <_<
adasevic Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 @karadjordje: To da ide posle utakmice je izjava koju su preneli svi portali od monda pa na dalje. Covek je hteo da ide a kad se to nije desilo ispasce kako ne zna ni sta je makabi. Moja nedoumica je vezana pre svega za tvoju ogorcenost novostima. A sve su to mahom pratili svi mediji... Osim mozda to za povisicu...
Kreator Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 u svakom slučaju nema se šta treneru zameriti a da se piše u kolonu ozbiljnih grešaka. Tako je. Ili drugacije receno, od ovoga sto ima je izvukao maksimum, sto znaci da je prilicno realno da dajemo 3-4 gola po mecu jer su, za sada, protivnici bas krs...videcemo protiv zvezde i eventualno vojvodine mozda kakva nam je situacija malo realnije. Ja bih rekao da smo bolji i od njih...ali da sacekamo te tekme.
Ted Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 bili smo bolji i prethodne sezone pa nam nije pomoglo da osvojimo titulu....neće se ništa protiv Zvezde rešavati, stvari su proste, ako opet bude nekih "veličanstvenih" serija nepobedivosti ništa od titule. normalno je da ćeš da kiksneš par puta u sezoni, jedan-dva poraza, dva-tri nerešena i ode nepobedivi na plus 10 bodova.
Kreator Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 hmm ja nešto ne verujem da ćemo kiksnuti od ovih pacera iz jsl-a. biće interesantna utakmica protiv ovih što ne primaju golove :)
Aleksandar88 Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Lepo je videti toliko principijelnih momaka na jednom mestu. Upada u oči da niste licemeri koji su se prethodnih godina kleli u regularnost, tako da podržavam vaše proteste. ;-)
ljakse Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 (edited) Pa i bilo je regularno, osim prošle. Dobro, i još par sezona u prvoj polovini prošle decenije. Pardon, bilo je 1-2 neregularnih i u drugoj polovini. Edited September 5, 2014 by ljakse
MocaVukotic Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 ako, treba nam još jedan takav licemer, treba nam ta mlados
Recommended Posts