Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Može li neko od vas ko gleda utakmice Tololige da mi kaže ko to hrani špiceve loptama kada su postigli toliko golova? Kroz sredinu ili sa bokova? Živković i Drinčić? Sigurno nisu Brašanac i Ninković... Možda Luka i Ilić sa klupe? Ili možda protivnički igrači? U čemu je magija?

Skautujes za Besiktas?

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

da jbt, uopšte mi nije palo na pamet da je ovaj poturica beowl došao ovde da skautira kaznenu, a ja mu još pomažem. o jebem ti budalu

Posted

Može li neko od vas ko gleda utakmice Tololige da mi kaže ko to hrani špiceve loptama kada su postigli toliko golova? Kroz sredinu ili sa bokova? Živković i Drinčić? Sigurno nisu Brašanac i Ninković... Možda Luka i Ilić sa klupe? Ili možda protivnički igrači? U čemu je magija?

Ide se sa bokova dosta, Vulićević puno centrira. Takođe, Lazović i Škuletić vrlo solidno sarađuju.

Posted

i volkov bi kad bi znao sa leve strane. siroma.

Posted

Tužno, ali meni ovaj Petrović korisniji od Volkova :(

Posted

Aha. Znači centaršut napamet, lopta se odbije od 2-3 protivnika kao od čunjeva sve dok ne dodje do Lazovića ili Škuletića koji su dovoljno kvalitetni da iz takvih situacija umuljaju gol. Posle ćemo se pitati zbog čega nam ova uigrana varijanta nikako ne prolazi u evropskim utakmicama.

baš naprotiv, stvari na nevericu izgledaju kao da je tako baš trebalo. drugim rečima, akcije su smislene, igrači znaju gde treba da se postave, 85% ide sa bokova dugom loptom na šesnaesterac, ili iz sredine na krilo pa centaršut. s druge strane centaršut zna se gde pada i nema flipera, već recimo u ovom klipu sa radove utakmice, ninković u čelo fofani za pravo u mrežu.

zato sam i spominjao trenera i koncept koji se vidi.

nevolja je u tome da ako protivnički tim pritisne naše bekove i zadnje vezne, protivnik će igrati viktorije sa posedom od 70%

Posted

ha ha

već su skinuli vest, na zilotskom forumu se pominje neka druga firma i 5 milki € za dvogodišnje sponzorstvo

Posted

Ide se sa bokova dosta, Vulićević puno centrira. Takođe, Lazović i Škuletić vrlo solidno sarađuju.

+1

vulićević jedno "par kilograma" centaršuteva. cenim da će ga prodati već u januaru. preko reda, dok u prikrajku čekaju luka, smarković, stanković, ostojić, brašanac...

Posted

nadajmo se da neće.

o kakvom sponzorstvu se radi?

gazda mi zakupio ložu na našem stadionu sa 20 sedišta za totenhem - partizan a sneža mu odmah ponudila table za oglašavanje pored terena. taaako se to radi :D

Posted

neće ga prodati u dec. se povlači djura&co i dolazi nova uprava koja će prirodno želeti da napravi jak tim :lol:

- izgleda da se fofiju baš neda, biće opet pevanja beko fofana u napad partizana, a šansu sa klupe će dobijati vitez koja, koji će u formu ući u novembru otprilike

- fofijeva jedina šansa je da pokida protiv pevaca za dve nedelje inače neće biti ni na klupi do kraja ove polusezone

Немања Којић почео да тренира

03 септембар, 2014 7

Партизанов напад ускоро ће бити јачи за реконвалесцента Немању Којића.

kojic.jpgФОТО: В. Марковић

- Којић је почео да тренира и полако се укључује у тренажни процес са екипом. Могуће је да ће бити у конкуренцији већ после паузе – открива Марко Николић.

Posted

o kakvom sponzorstvu se radi?

dok nam je "delegacija" bila u azerbejdzanu, sklopili dil sa istom kompanijom koja sponzorise atletiko madrid... šatro naravno  :isuse:

Posted (edited)

vraća se drvo kojić.

dobro, ne smeta mi dečko, on je i do sada kidao/ginuo koliko se trudi, daje i golove...ali mu je malo manje drvo škuletić bogami zadao domaći zadatak (prilično dobra efikasnost)  :)

..a bogami i fofana sa klupe - odmah gol. :)

Edited by BlackGeorge
Posted

dok nam je "delegacija" bila u azerbejdzanu, sklopili dil sa istom kompanijom koja sponzorise atletiko madrid... šatro naravno  :isuse:

Hahahahaha

Pa to je onaj famozni Mamedov koji je obecavao kule i gradove u Lens-u i naravno nije nista dao.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...