adasevic Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Cek pa sta su lagali? Rekli da Drincic ide posle nefcija, sto je posle te utakmice rekao i sam drincic. Ne bi drincic rekao da ide da nije bilo nikakvog dogovora. Dal su izraelci smanjili ponudu ili partizan povecao potrazivanja ne znam, al nije da nije bilo dogovora. A svakako ako mu ne platite do 5. Moze da trazi i dobije raskid. Tako i mi mislili da ne moze pa nam onda odlazili igraci ko na stajgi :) Ja ipak verujem da ce nesto da se dogovore...
Odd_Job Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Да се не заборави! Dragan Mance – legenda živi Na današnji dan pre 29 godina poginuo je jedan od najtalentovanijih fudbalera Partizana – Dragan Mance. Iako je imao nepune 23 godine, Mance je već bio omiljeni sin "juga", momak kome su se divili i navijači najvećih rivala u SFRJ. Džejms Din srpskog fudbala, poginuo je u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd – Novi Sad žurivši da ne zakasni na trening. Septembar je bio mesec kada se Dragan rodio, prešao u Partizan i nažalost, mesec kada je okončao svoj mladi život. Tada je prešao u legendu. ... 279 утакмица - 174 гола!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
ljakse Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Stefan Babović potpisao je jednogodišnji ugovor sa Voždovcem, čime se vratio na Dušanovac samo nekoliko meseci posle odlaska. Plejmejker je prošle sezone bio jedan od ključnih igrača "zmajeva", a zbog sjajnih igara čelnici kluba su razmatrali da povuku iz upotrebe dres sa brojem 8. :0.6:
Muwan Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Realno i ja bih povukao takav baksuz iz upotrebe.
Lezilebovich Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 šta će ljudi, hteli da mu daju do znanja da ne bi trebalo da igra više, ali on zapeo :(
Apollo Creed Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 "Prelazni rok je okončan, ali Partizan i Branislav Trajković, koji je posle crvenog kartona u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Ludogoreca precrtan u planovima kluba, još nisu raščistili račune. Defanzivac i čelnici kluba su već izvesno vreme u pregovorima oko prevremenog raskida saradnje, ali je u ovom momentu mali kamen spoticanja novac, koji igrač traži na ime zaostalih dugovanja. Sa druge strane, u Humskoj smatraju da je igrač propustom u meču sa Bugarima dovoljno „zavukao ruku u džep” klubu i da je nagrada to što će dobiti čiste papire u izboru nove sredine." Pritisli Makedonci...
Muwan Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Može li neko od vas ko gleda utakmice Tololige da mi kaže ko to hrani špiceve loptama kada su postigli toliko golova? Kroz sredinu ili sa bokova? Živković i Drinčić? Sigurno nisu Brašanac i Ninković... Možda Luka i Ilić sa klupe? Ili možda protivnički igrači? U čemu je magija?
MocaVukotic Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 najviše po bokovima, ili bekovi ili lazinho i shkuntelaar sami iskreiraju. 90 % po bokovima centaršut, smušena odbrana rivala i laka realizacija 1 "debila"
Muwan Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Aha. Znači centaršut napamet, lopta se odbije od 2-3 protivnika kao od čunjeva sve dok ne dodje do Lazovića ili Škuletića koji su dovoljno kvalitetni da iz takvih situacija umuljaju gol. Posle ćemo se pitati zbog čega nam ova uigrana varijanta nikako ne prolazi u evropskim utakmicama.
MocaVukotic Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Aha. Znači centaršut napamet, lopta se odbije od 2-3 protivnika kao od čunjeva sve dok ne dodje do Lazovića ili Škuletića koji su dovoljno kvalitetni da iz takvih situacija umuljaju gol. Posle ćemo se pitati zbog čega nam ova uigrana varijanta nikako ne prolazi u evropskim utakmicama. otprilike, mada umeju neki put i da uvate volej iz prve i iscepaju mrežu. doduše retko. škuntelaar je više za te akcije sa boka, dok lazinho mulja nešto u petercu. ne znam da li si video gol protiv rada sad za vikend, kao augentaler stojanoviću protiv bajerna, kroz noge golmanu, s tim što je lopta išla brzinom ranjenog puža.
MocaVukotic Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 (edited) u stvari pogledi su nam govorili slika govori više od riječi đasvi mi se ovaj jelić iz ofke, možda smo mogli to i da uzmemo dok je još moglo Edited September 3, 2014 by MocaVukotic
Recommended Posts