gone fishing Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 15.32 - Evo vesti iz Partizana o kojima ste nas pitali od jutra. Naš izveštač iz HumskeAleksandar Joksić se javio sa najnovijim vestima iz Partizana. Poslednja infromacija glasi da Nikola Drinčić ostaje još šest mescei u Humskoj! Pregovori sa Stefanom Babovićem su u toku, a od povratka Lole Smijljanića nema ništa. Uskoro opširnije..
Muwan Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Za ovaj pretposlednji bold nam ostaje da se nadamo da su u pitanju pregovori o novcu koji mu treba isplatiti da ne dođe u Partizan.
Kreator Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 (edited) Za ovaj pretposlednji bold nam ostaje da se nadamo da su u pitanju pregovori o novcu koji mu treba isplatiti da ne dođe u Partizan. Babović angažovao celu ekipu iz onog njegovog novobeogradskog kafića da mu ostave pozitivne komentare na mozzartsportu http://www.mozzartsport.com/vesti/drincic-ostaje-smiljanic-ne-dolazi-babovic-pod-upitnikom/83826/komentari neka uživa u tom voždovcu, lepo mu je tamo. bolje mu je i to nego da mu tatica plati da pređe kod nas pa da mu zviždi publika. nikolić bi smeo da ga stavi samo na gostovanjima Edited September 1, 2014 by BlackGeorge
*edited by mod Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 To je to. Otvaram agenciju za botovanje. Zasto da samo stranke imaju svoje BOT timove. Ovako moze biti dostupno svima od sportista, pevaca, starleta i takmicara u rijaltijima. Cena ide u zavisnosti od medija, broja i kvaliteta komentara.
ljakse Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Koliko je Babara spojio ukupno u FKP, 4 godine? Znači još malo pa legenda.
theanswer Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Babović angažovao celu ekipu iz onog njegovog novobeogradskog kafića da mu ostave pozitivne komentare na mozzartsportu http://www.mozzartsport.com/vesti/drincic-ostaje-smiljanic-ne-dolazi-babovic-pod-upitnikom/83826/komentari neka uživa u tom voždovcu, lepo mu je tamo. bolje mu je i to nego da mu tatica plati da pređe kod nas pa da mu zviždi publika. nikolić bi smeo da ga stavi samo na gostovanjima I na gostovanjima bi mu zviždali ovi suparnički,niko ga ne voli. Sem možda tate.
Ted Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 sama činjenica da neko razmišlja o angažovanju ovoga dovoljna mi je da pobesnim.
Odd_Job Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 meni se jebe... ćelavi, do sada, pokazuje da ima autoritet da stavi u tim koga on hoće. Jebe mu se živo šta o ovom ili onom igraču misle novinari, forumski stručnjaci i (to mi je posebno drago) navijači. Kakva je situacija s menadžerskim igračima - to ne znam, ali za Babovića to nije bitno. Taj nije menadžerski igrač, nego tatin sin i verujem da će markara da mu pruži priliku kao i svakom drugom, te da će igrati ako zasluži, to jest, da će u suprotnom, grejati klupu. Nama je u manevru trenutno svaka pomoć dobrodošla. Alo, bre, ljudi, mi iza Štuntelara i Lazovića nemamo, osim dr Drinkare, igrača koji ume da odigra kršten pas. Sale ne može više - to je očigleno.
Odd_Job Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 jebote, ladno sam zatvorio topik, jer je ispalo da ima likova koji priželjkuju povratak medjika. neću više.
Nebojsa Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 (edited) svi se smorili samo sto je i pomenut, a nedajboze da je jos i dosao ;-) edit: apropo shefove nam autonomije/autoriteta u odlucivanju, i nisam siguran koliko je to slucaj - prosto mi je neverovatno da medju klincima nemamo ijednog talentovanijeg od stankovica recimo, nema drugog logicnog objasnjenja zasto doticni igra. druga stvar, cim je u blizini 1 rajo, ovaj put u ulozi skuntelarov menadzera ako se ne varam, tu autonomije nema ni od korova. Edited September 2, 2014 by Nebojsa
mikelazzo Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 svi se smorili samo sto je i pomenut, a nedajboze da je jos i dosao ;-) edit: apropo shefove nam autonomije/autoriteta u odlucivanju, i nisam siguran koliko je to slucaj - prosto mi je neverovatno da medju klincima nemamo ijednog talentovanijeg od stankovica recimo, nema drugog logicnog objasnjenja zasto doticni igra. druga stvar, cim je u blizini 1 rajo, ovaj put u ulozi skuntelarov menadzera ako se ne varam, tu autonomije nema ni od korova. http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:499975-Miladin-Stevanovic---Partizanov-Kompani
kud u maglu Simoviću Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 poznati smo po selekciji odbrambenih igrača nastasić
Odd_Job Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 (edited) Ма ја верујем да ми имамо тог неког следећег компанија, али тешко може играч из омладинског погона да пређе у први тим и заигра центархалфа на врхунском нивоу. То место у тиму је баш пипаво. Тај је до јуче чувао дечачиће од 60 кила, мора да прође кроз неку фазу адаптације на сениорски фудбал. Каљење, да се тако духовито изразим. Едит: а наравно, чим прође каљење, ваља ли чему, оде у серију а - то је тај наш златни стандард. Мада - ово са мученим војом су извели врхунски. Зезали су нас две недеље по новинама и ми сад као треба да мислимо како нам је остао играч који је био на корак од лација[emoji24] Sent from my iPhone using Tapatalk Edited September 2, 2014 by Odd_Job
Kreator Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Nisu oni sa vojom stankovicem izveli nista. Kompletna Srbija je svesna da taj decko nema kvaliteta, a vidimo da su to skapirali i Italijani.. Nego v.novosti nastavljaju da miniraju partizan sa drincicem.prvo su kakili kako je on vec potpisao ugovor,da mu je u bakuu poslednji mec u partizanu bla bla bla, a od danas nam podmecu pricu kako trazi reviziju ugovora u partizanu. Lazu u zadnje vreme opako, nista im vise ne verujem dok ne cujem da je to sam drinca rekao. Ovo vazi i za sve ostale dziberske vesti tipa babovic samo sto nije potpisao itd..
Recommended Posts