Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

15.32 - Evo vesti iz Partizana o kojima ste nas pitali od jutra. Naš izveštač iz HumskeAleksandar Joksić se javio sa najnovijim vestima iz Partizana. Poslednja infromacija glasi da Nikola Drinčić ostaje još šest mescei u Humskoj! Pregovori sa Stefanom Babovićem su u toku, a od povratka Lole Smijljanića nema ništa. Uskoro opširnije..

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Za ovaj pretposlednji bold nam ostaje da se nadamo da su u pitanju pregovori o novcu koji mu treba isplatiti da ne dođe u Partizan.

Posted (edited)

Za ovaj pretposlednji bold nam ostaje da se nadamo da su u pitanju pregovori o novcu koji mu treba isplatiti da ne dođe u Partizan.

Babović angažovao celu ekipu iz onog njegovog novobeogradskog kafića da mu ostave pozitivne komentare na mozzartsportu :Hail:

http://www.mozzartsport.com/vesti/drincic-ostaje-smiljanic-ne-dolazi-babovic-pod-upitnikom/83826/komentari

neka uživa u tom voždovcu, lepo mu je tamo. bolje mu je i to nego da mu tatica plati da pređe kod nas pa da mu zviždi publika. nikolić bi smeo da ga stavi samo na gostovanjima :lol:

Edited by BlackGeorge
Posted

To je to. Otvaram agenciju za botovanje. Zasto da samo stranke imaju svoje BOT timove. Ovako moze biti dostupno svima od sportista, pevaca, starleta i takmicara u rijaltijima. Cena ide u zavisnosti od medija, broja i kvaliteta komentara.

Posted

Koliko je Babara spojio ukupno u FKP, 4 godine? Znači još malo pa legenda.

Posted

Babović angažovao celu ekipu iz onog njegovog novobeogradskog kafića da mu ostave pozitivne komentare na mozzartsportu :Hail:

http://www.mozzartsport.com/vesti/drincic-ostaje-smiljanic-ne-dolazi-babovic-pod-upitnikom/83826/komentari

neka uživa u tom voždovcu, lepo mu je tamo. bolje mu je i to nego da mu tatica plati da pređe kod nas pa da mu zviždi publika. nikolić bi smeo da ga stavi samo na gostovanjima :lol:

I na gostovanjima bi mu zviždali ovi suparnički,niko ga ne voli. Sem možda tate.

Posted

sama činjenica da neko razmišlja o angažovanju ovoga dovoljna mi je da pobesnim.

Posted

meni se jebe... ćelavi, do sada, pokazuje da ima autoritet da stavi u tim koga on hoće. Jebe mu se živo šta o ovom ili onom igraču misle novinari, forumski stručnjaci i (to mi je posebno drago) navijači. 

Kakva je situacija s menadžerskim igračima - to ne znam, ali za Babovića to nije bitno. Taj nije menadžerski igrač, nego tatin sin i verujem da će markara da mu pruži priliku kao i svakom drugom, te da će igrati ako zasluži, to jest, da će u suprotnom, grejati klupu.

Nama je u manevru trenutno svaka pomoć dobrodošla.

Alo, bre, ljudi, mi iza Štuntelara i Lazovića nemamo, osim dr Drinkare, igrača koji ume da odigra kršten pas. Sale ne može više - to je očigleno.

Posted

jebote, ladno sam zatvorio topik, jer je ispalo da ima likova koji priželjkuju povratak medjika. neću više.

:isuse:  

Posted (edited)

svi se smorili samo sto je i pomenut, a nedajboze da je jos i dosao ;-)

edit: apropo shefove nam autonomije/autoriteta u odlucivanju, i nisam siguran koliko je to slucaj - prosto mi je neverovatno da medju klincima nemamo ijednog talentovanijeg od stankovica recimo, nema drugog logicnog objasnjenja zasto doticni igra. druga stvar, cim je u blizini 1 rajo, ovaj put u ulozi skuntelarov menadzera ako se ne varam, tu autonomije nema ni od korova.

Edited by Nebojsa
Posted

svi se smorili samo sto je i pomenut, a nedajboze da je jos i dosao ;-)

edit: apropo shefove nam autonomije/autoriteta u odlucivanju, i nisam siguran koliko je to slucaj - prosto mi je neverovatno da medju klincima nemamo ijednog talentovanijeg od stankovica recimo, nema drugog logicnog objasnjenja zasto doticni igra. druga stvar, cim je u blizini 1 rajo, ovaj put u ulozi skuntelarov menadzera ako se ne varam, tu autonomije nema ni od korova.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:499975-Miladin-Stevanovic---Partizanov-Kompani

Posted

poznati smo po selekciji odbrambenih igrača

nastasić

Posted (edited)

Ма ја верујем да ми имамо тог неког следећег компанија, али тешко може играч из омладинског погона да пређе у први тим и заигра центархалфа на врхунском нивоу. То место у тиму је баш пипаво. Тај је до јуче чувао дечачиће од 60 кила, мора да прође кроз неку фазу адаптације на сениорски фудбал. Каљење, да се тако духовито изразим.

Едит: а наравно, чим прође каљење, ваља ли чему, оде у серију а - то је тај наш златни стандард.

Мада - ово са мученим војом су извели врхунски. Зезали су нас две недеље по новинама и ми сад као треба да мислимо како нам је остао играч који је био на корак од лација[emoji24]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by Odd_Job
Posted

Nisu oni sa vojom stankovicem izveli nista. Kompletna Srbija je svesna da taj decko nema kvaliteta, a vidimo da su to skapirali i Italijani..

Nego v.novosti nastavljaju da miniraju partizan sa drincicem.prvo su kakili kako je on vec potpisao ugovor,da mu je u bakuu poslednji mec u partizanu bla bla bla, a od danas nam podmecu pricu kako trazi reviziju ugovora u partizanu.

Lazu u zadnje vreme opako, nista im vise ne verujem dok ne cujem da je to sam drinca rekao. Ovo vazi i za sve ostale dziberske vesti tipa babovic samo sto nije potpisao itd..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...