Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Bijemo Totenhema 5:4

:Hail:

Mi ispod 3 gola ne ispraćamo suparnike sa megdana.

Kako li ćemo samo protiv ovih što ne primaju golove?

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted (edited)

Ih ih ih....nemoj da izjednačavaš škuntelara sa svim njegovim manama i koju. Razlika je velika.

Dobro, neću.

Ali samo ako, napokon, otvoriš topik za Ligu evrope. Ti si nam neviđena talija... :)

Inače:

Nikolić: Nadam se da će Drinčić ostati u Partizanu
N. I. | 31. avgust 2014. 20:20 | Komentara: 0

Nikola nije igrao protiv Rada, ali još nije ništa potpisao. Prelazni rok traje još, a ja se nadam da će on ostati sa nama – istakao je trener crno-belih

SAGA oko odlaska Nikole Drinčića iz Partizana u Makabi iz Haife izgleda da još nije gotova, a to je potvrdio i trener Nikolić posle ubedljive pobede nad Radom u četvrtom kolu nacionalnog šampionata (4:0).

- Drinčić nije igrao protiv Rada, ali još nije ništa potpisao. Prelazni rok traje još, a ja se nadam da će on ostati u Partizanu.

Prema poslednjim informacijama zapelo je oko visine obeštećenja, pošto Makabi nudi "samo" 500.000 evra.

Koliko dugo traje prelazni rok u Izraelu? Jel isto kao kod nas, znači još pola sata, ili još mesec dana kao u Rusiji?

Edited by BlackGeorge
Posted

Ne secam se kada su procentualno napadaci u nekoj sezoni davali toliko golova u odnosu na ostatak ekipe ... Beko mislim da drzi apsolutni rekord ako se racuna gol po minutama na terenu ...

Posted

Ne secam se kada su procentualno napadaci u nekoj sezoni davali toliko golova u odnosu na ostatak ekipe ... Beko mislim da drzi apsolutni rekord ako se racuna gol po minutama na terenu ...

I dobro je (bez obzira što ćemo uglavnom da pucamo) što ćemo igrati ligu evrope sa dosta jakim evropskim ekipama. <zajebancija> Kao u nekoj igrici...ideš na high mode, ne možeš da prođeš, prsneš, pa opet ispočetka u entry level pa ih isprašiš (3 ili 4 komada :) ) i onda opet gore... <kraj zajebancije>

Posted

pa dobro de, prošla ponoć, jel drinčić naš il njihov?

Posted

ne znam za to, ali znam da je stankovic definitivno ostao nas - komentator arene juce rece da je transfer u palermo izgledao propao  :cry:

Posted (edited)

pa dobro de, prošla ponoć, jel drinčić naš il njihov?

Izgleda da ce ostati kod nas jos mesec dana, posto izraelci odugovlace ne zuri im se..to jedino znaci da, kao u rusiji, prelazni rok traje jos mesec dana. zapelo je oko obestecenja.. vrte se oko 500.000 evra , partizan hoce vise.

moj predlog: neka uzmu sasu markovica ili brasanca, dacemo im upola cene.

Edited by BlackGeorge
Posted

nek uzmu smarkovića i brašanca i ostaće im kusur od 500.000!

Posted

Prelazni rok u Izraelu traje do 23. septembra.

Posted (edited)

Prelazni rok u Izraelu traje do 23. septembra.

to je lepa vest.. oni neka se preganjaju, drincic igra protiv totenhema, a nema sanse da dodju ove dve budale - babovic i smiljanic jer prelazni rok istice danas.

Edited by BlackGeorge
Posted

Izgleda da ce ostati kod nas jos mesec dana, posto izraelci odugovlace ne zuri im se..to jedino znaci da, kao u rusiji, prelazni rok traje jos mesec dana. zapelo je oko obestecenja.. vrte se oko 500.000 evra , partizan hoce vise.

moj predlog: neka uzmu sasu markovica ili brasanca, dacemo im upola cene.

teško će ovde doći do dogovora skoro...

http://www.transfermarkt.com/nikola-drincic/profil/spieler/35989

Posted (edited)

to je lepa vest.. oni neka se preganjaju, drincic igra protiv totenhema, a nema sanse da dodju ove dve budale - babovic i smiljanic jer prelazni rok istice danas.

Ako je neko od ove dvojice free agent onda moze da dodje i posle kraja prelaznog roka. Babovic ante portas.

Edited by katamaran
Posted

Ako je neko od ove dvojice free agent onda moze da dodje i posle kraja prelaznog roka. Babovic ante portas.

veće su mu šanse da pređe u zvezdu  ^_^

da je mogao da dođe ponovo kod nas, došao bi odavno....neće ga veći deo uprave i navijači. a skandali im pogotovo sad ne trebaju kad sve ide kako valja. parice će dobiti od lige evrope tako da im ni ta sića od njegovog tatice nije potrebna.

takođe, ako nam ode drinčić (u šta sve manje verujem) nama je potreban solidan fudbaler na toj poziciji. neznalice/loši fudbaleri su popunili već mesta sa brašancem i smarkovićem.

s druge strane njegov tatica je u dobrim odnosima sa ovim vašima tako da možete da ga očekujete, ako vam treba...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...