Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

s totnamom polako kompletiramo kontigent ostrvljana s kojima smo igrali do sada, bešiktaš nek prođe ko fener onomad, a ovi tripolis će da se izduvaju sad kad im krene prvenstvo i eto nas u drugoj rundi. oeee

Posted

proleće je na vidiku

Posted

Meni je jedino žao što nije upala Rijeka na kraju, bila bi perfektna grupa.

Posted

Jel se znaju kada gde igramo ili se to usaglasava kasnije?

Posted

perfektna

ferpektna

e, a koga su izvukli cigani?

:Jova:

Posted

Meni je jedino žao što nije upala Rijeka na kraju, bila bi perfektna grupa.

Ma Rijeka bi nas em odvalila em bi napravili sranje em ne bi mogl oda se gostuje. Ovako lagano Pegasusom u Istanbul, malo teze u Grcku i nikako u Totenhem zbog viza. 

Posted

Nego ovi Galacticosi iz Grcke igraju na svom stadionu? Ako wiki ne laze prima samo 7500 dusa, ako bude srece valjda ce da ih bace u Atinu...

Posted

Nego ovi Galacticosi iz Grcke igraju na svom stadionu? Ako wiki ne laze prima samo 7500 dusa, ako bude srece valjda ce da ih bace u Atinu...

Bolje ne u Atinu,izbacili bi nas 20 godina iz Evrope. A ovo je 160km od Atine.

Posted

Nije loše, dva atraktivna protivnika, i jedan sa kojim može ravnopravno da se igra i

osvoji koji bod, možda i sva tri.

Posted

Vidim da je Asteras prosle sezone u svom arkadijskom bunkeru uzeo svih 9 bodova sa Olimpijakosom, Panatinaikosom i PAOK-om. Ne znam da li isti zadovoljava uslove UEFA-e.

Posted

Pa fali im jedno 500 mesta da zadovolje uslov za broj navijaca sto se lako da resiti montaznom tribinom, no nadam se da ce ipak da ih izmeste nekom blize aerodromu.

Posted

U gradu tripoli (oko 30.000 stanovnika,nalazi se u sredisnjem delu peloponeza) nalazi se najveca vojna kasarna u grckoj.

Ladno su nasha braca :Hail:

Posted

U gradu tripoli (oko 30.000 stanovnika,nalazi se u sredisnjem delu peloponeza) nalazi se najveca vojna kasarna u grckoj.

Ladno su nasha braca :Hail:

Kakva crna braca, Asteras je - Zvezda. <_<

Heloti iz Arkadije. :nobles:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...