Muwan Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Tim je apsolutno najgori ikada. Bilo je uvek pojedinačnih incidenata tipa Obradović, Beširević i naravno Međik, ali ovako sistematski posložene drvorede u sve tri linije još nismo imali priliku da vidimo.
twisted Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 E, aj topik sutra, kad se budu znale grupe? Neeemoj komšinice da otvaraš novi topic, lepše da ostanemo na ovom :)
Muwan Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Daj Napoli, Trabzonspor i Lokeren pa da vidi Evropa kako se pune paprike.
*edited by mod Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 mozda je do mene ali onaj tim sa bajicem lazeticem mihajlovim maleticem i ekipom sa sve asporagenisom na golu ipak gori od ovog.
Kreator Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 (edited) mozda je do mene ali onaj tim sa bajicem lazeticem mihajlovim maleticem i ekipom sa sve asporagenisom na golu ipak gori od ovog. +1 ja još itekako pamtim te sekvoje.. ovde su neki barem privremeno sklonjeni od prve ekipe (smarković, luka, nmarinković, ostojić) pa hvala bogu nemamo toliko prilike da ih gledamo. e da, samo da napomenem da sam pratio psv u zadnje vreme i mogu vam reći da, ako ih izvučemo, u beogradu imamo šansi i da ih pobedimo. moja zelja: psv celtic partizan aalborg sve kod kuće možemo da dobijemo .. Edited August 29, 2014 by BlackGeorge
twisted Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 S druge strane, niko da pomene trenera. Ma koliko više voleli mateusa i đukića, nikolić za sada uspeva od ove drvne građe da napravi ekipu koja ipak koliko toliko pobeđuje
Kreator Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 (edited) S druge strane, niko da pomene trenera. Ma koliko više voleli mateusa i đukića, nikolić za sada uspeva od ove drvne građe da napravi ekipu koja ipak koliko toliko pobeđuje tako je. nikolić je u zadnjih 8 meseci izgubio samo jednu utakmicu - u kruševcu protiv napredka (to su pratili i zvezdaši pa su ekspresno uzeli lalatovića za trenera :)). uspeo je od ove drvne građe da izvuče maksimum, mora mu se priznati. jedino je pogrešio što je doveo trajkovića.. Edited August 29, 2014 by BlackGeorge
anomander rejk Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 S obzirom na stanje u klubu i igrački kadar, plasman u Ligu Evrope je naš maksimum u ovom trenutku, da ne kažem i vrh vrhova...Svejedno mi je koga ćemo dobiti u grupi, svaki bod ili pobeda bio bi sjajan uspeh. Fokusirati se da ove godine uzmemo titulu, a u Evropi igrati opušteni i bez pritiska, pa šta bude.
Goranz Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Smiljanic... Dobra vest za Dr Filguda, da uzme i on neki dinar ove godine.
Kreator Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Ne bi bilo loshe kada bi smo stavili stankovica,luku,ostojica,smarkovica,brasanca..na dvojnu registraciju - teleoptik i partizan. Posto igrom u partizanu mogu samo da odmognu a u teleoptiku bi igrali non-stop i uspeli bi da se prodaju,bilo kome. Ovako, povremenom ( i nikakvom) igrom u partizanu nema koisti ni za njihove robovlasnike ni za njih, a pogoto ne za partizan,jer se preko partizana prodati NECE. Umesto njih ubaciti mlade talentovane igrace iz omladinskog pogona. Vidimo svi ovih dana sta se desava u zvezdi. Uzeli su titulu a njihovi najbolji igraci ne mogu da se prodaju (osim milijasha). Pecnik ostao,lazovic ne moze da se proda,evo i ninkovic ce im ostati do decembra,nije nasao klub...sta tek ovi nasi krshevi da ocekuju? Jedva se drincha prodao od ovih koji valjaju,i to ne bi otishao da im stanoje nije trener. Dvojna registracija je najbolja opcija za sve..
kud u maglu Simoviću Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 da li ima išta lepše nego čitati topic sa pola dana zakašnjenja :) škuntelaar nego dajte neki pbp ždreba za mene sa sakatim internetom
goofs Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 mozda je do mene ali onaj tim sa bajicem lazeticem mihajlovim maleticem i ekipom sa sve asporagenisom na golu ipak gori od ovog. Kad je to bilo? Ko ih je poslozio takve?
Goranz Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Ali tada smo pobedili Zvezdu 4:2 na Marakani, to sve potire. Bajic, Mihajlov i Lazetic dali golove i objasnili.
Recommended Posts