Pokojni Ruxin Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Čini mi se da je Medo onomad plaćen tako nekih 200-300 hiljada. Znači može, ali....
MiddleClass Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Ovaj klip je nedostojan yt. Vjeruj mi da znam jer gledam samo yt povazdan! Kako su vam ruzni dresovi sto je ono?
Goranz Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 brašanac je bio očajan večeras, kao i većinu utakmica uostalom, a sada kada ode drinčić uparićemo ga sa smarkovićem...ne znam šta da kažem. nadam se da će dovesti u ovih par dana adekvatnu zamenu, sada kada nam sigurno i pare dolaze. izdvojite 150-200.000, može nešto da se kupi sličnog kvaliteta kao drinča. brašanac nije fudbaler ni za ovakav oslabljeni za partizan, a još manje smarkovic. Gulan-Brasanac-Smarkovic-Nmarinkovic. Pokidace.
Nikodije Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Ali kakva oranica od terena. Ne čudi da se Partizan tu dosta dobro snašao.
MocaVukotic Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 biće jebeno sutra, dosta favorita je trslo (lokomotiva, twente, rapid, lyon, sociedad...), ali ostali su borussia, villarreal, tottenham, torino, psv, st.etienne, inter, pao, feyenoord, brugge... ima cela jedna gomila levaka i srednjaka kao što smo mi, možda nas i usere ždrebe, mada će verovatno da nam uleti neki inter ili totnam
Кристофер Лумумбо Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 bolje da vam upadne jedan brutalno jak nego 4 srednjaka. bolje jedno vruce pivo nego cetri ladna, bolje stara baba...
Dr Arslanagić Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Kako prenosi Beta, pisanje izveštaca beogradskih medija iz Bakuua, pre početka meča Nefči - Partizan, sa razglasa su puštane navijačke pesme Crvene zvezde, a na poluvremenu domaćin igračima Partizana nije obezbedio vodu, pa je jedan od članova stručnog štaba kupio vodu na obližnjem kiosku. Snašli su se za piće.
Odd_Job Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Ovaj klip je nedostojan yt. Vjeruj mi da znam jer gledam samo yt povazdan! Kako su vam ruzni dresovi sto je ono? pati
*edited by mod Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 http://m.uefa.com/uefaeuropaleague/news/2137734/ ocekivani treci sesir, propusteni drugi prosle godine je bio ipak preveliki bug za ponoviti uzastopno. prvi sesir neko atraktivan tipa napoli, sevilja, totenhem, fiorentina. drugi sesir seltik ili dnjepar sto ih je hajduk namucio cetvrti izbeci sve ruse i rijeku pa da se prati.
Timmy Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Nadam se Fiorentini, pa da ih napokon pogledam uzivo.
Moća Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Au kako bi ja izgazio ovo malo g**** jebes i crveni i sve.
April Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 brašanac je bio očajan večeras, kao i većinu utakmica uostalom, a sada kada ode drinčić uparićemo ga sa smarkovićem Još nam samo fali da ostane Voja Stanković i uz pojačanje Nenada Marinkovića biće to najgori tim u istoriji FKP. Ja gori ne pamtim, a pamtim kao slon.
Recommended Posts