Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Čini mi se da je Medo onomad plaćen tako nekih 200-300 hiljada. Znači može, ali....

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Ovaj klip je nedostojan yt. Vjeruj mi da znam jer gledam samo yt povazdan!

Kako su vam ruzni dresovi sto je ono?

Posted

Jel kupujete Vobaja ^_^

Azerbejdzanci :yucky:

Posted

brašanac je bio očajan večeras, kao i većinu utakmica uostalom, a sada kada ode drinčić uparićemo ga sa smarkovićem...ne znam šta da kažem. nadam se da će dovesti u ovih par dana adekvatnu zamenu, sada kada nam sigurno i pare dolaze. izdvojite 150-200.000, može nešto da se kupi sličnog kvaliteta kao drinča.

brašanac nije fudbaler ni za ovakav oslabljeni za partizan, a još manje smarkovic.

Gulan-Brasanac-Smarkovic-Nmarinkovic. Pokidace.

Posted

Ali kakva oranica od terena. :isuse:  Ne čudi da se Partizan tu dosta dobro snašao.

Posted

biće jebeno sutra, dosta favorita je trslo (lokomotiva, twente, rapid, lyon, sociedad...), ali ostali su borussia, villarreal, tottenham, torino, psv, st.etienne, inter, pao, feyenoord, brugge...

ima cela jedna gomila levaka i srednjaka kao što smo mi, možda nas i usere ždrebe, mada će verovatno da nam uleti neki inter ili totnam

Posted

bolje da vam upadne jedan brutalno jak nego 4 srednjaka. bolje jedno vruce pivo nego cetri ladna, bolje stara baba...

Posted

Kako prenosi Beta, pisanje izveštaca beogradskih medija iz Bakuua, pre početka meča Nefči - Partizan, sa razglasa su puštane navijačke pesme Crvene zvezde, a na poluvremenu domaćin igračima Partizana nije obezbedio vodu, pa je jedan od članova stručnog štaba kupio vodu na obližnjem kiosku.

:lol:

Snašli su se za piće.

13973_10203828015637071_2580286691905099

Posted

Ovaj klip je nedostojan yt. Vjeruj mi da znam jer gledam samo yt povazdan!

Kako su vam ruzni dresovi sto je ono?

pati :fantom:

Posted

http://m.uefa.com/uefaeuropaleague/news/2137734/

ocekivani treci sesir, propusteni drugi prosle godine je bio ipak preveliki bug za ponoviti uzastopno.

prvi sesir neko atraktivan tipa napoli, sevilja, totenhem, fiorentina.

drugi sesir seltik ili dnjepar sto ih je hajduk namucio

cetvrti izbeci sve ruse i rijeku

pa da se prati.

Posted

Nadam se Fiorentini, pa da ih napokon pogledam uzivo.

Posted

Au kako bi ja izgazio ovo malo g**** jebes i crveni i sve.

Posted

brašanac je bio očajan večeras, kao i većinu utakmica uostalom, a sada kada ode drinčić uparićemo ga sa smarkovićem

Još nam samo fali da ostane Voja Stanković i uz pojačanje Nenada Marinkovića biće to najgori tim u istoriji FKP. Ja gori ne pamtim, a pamtim kao slon.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...