Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

Racunajuci i Zvezdinu uspesnu sezonu 2007/08, jedina pobeda nasih klubova u LE i LS u zadnjih 9 godina je ona Partizanova na namestenom tenderu protiv Sahtjora. Dobrodosli u zemlju fudbala.

dajte malo optimizma...makar večeras. jel može?

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

gde igramo sledeću prvenstvenu i protiv koga?

Posted

meni je bitno. ja volim da pratim partizan i protiv, recimo, newcastla a i protiv donjeg srema. 

Posted

Rad na Banjici, cini mi se

Sent from my Asus Memo Pad HD7

Posted

Rad na Banjici, cini mi se

Sent from my Asus Memo Pad HD7

jeste, sad si me podsetio. i to beše bez publike, pričalo se o nekoj kazni?

Posted

Uglavnom, čestitke momcima, biće nogometa ove jeseni na JNA. Nefči je retko džukačka ekipa i želim im da nikad ne igraju u Evropi.

Kako prenosi Beta, pisanje izveštaca beogradskih medija iz Bakuua, pre početka meča Nefči - Partizan, sa razglasa su puštane navijačke pesme Crvene zvezde, a na poluvremenu domaćin igračima Partizana nije obezbedio vodu, pa je jedan od članova stručnog štaba kupio vodu na obližnjem kiosku.

:lol:

Posted

Честитам, комшије!

Posted (edited)

čestitate nam samo jer ćete moći još da nam se smejete  <_<

(hvala)

Edited by copkillah
Posted

Па нека нам забава треба кад су већ нас спријечили да ове године покоримо Европу. -_-

Posted

a i mi vas nismo dostojno nasledili :(

Posted

Drinčić napustio Partizan!

Ovo je bila moja poslednja utakmica u crno-belom dresu, potpisao sam za Makabi. Odlazim srećan, jer se Partizan plasirao u Ligu Evrope – istakao je iskusni vezista

Bez obzira na opovrgavanje informacija minulih dana da je potpisao za Makabi iz Haife, iskusni vezista je, posle utakmice u Bakuu, potvrdio transfer u izraelski klub na čijoj klupi sedi Aleksandar Stanojević.

- Ovo je bila moja poslednja utakmica u crno-belom dresu, potpisao sam za Makabi - rekao je Drinčić u Bakuu. - Odlazim srećan, jer se Partizan plasirao u Ligu Evrope.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:507744-Drincic-napustio-Partizan

Dobro, sad još da prodamo Stankovića, Luku, Ostojića, Brašanca, Smarkovića i Ninkovića pa bog da nas vidi...

Posted

Čestitke komšije. Nisam gledao tekmu, jel realno da su ovi azeri toliki šabani?  :blink: Uefa duradi nešto!

Posted

dajte malo optimizma...makar večeras. jel može?

Naravno da može. Neka budala bi se možda i pojačala pred 6 evropskih utakmica ali naš Partizan, kao i uvek, hrabro ide glavom tamo gde drugi ne bi ni nogom (pravo u zid) i proslavlja plasman u LE momentalnom prodajom jedinog veznog igrača koji nije baš kompletno drvo. Prema tome, dajte Totenhem, dajte Seltik, dajte Red Bul, sve ćemo to da gazimo redom. Ovo je naša sezona!

Posted

brašanac je bio očajan večeras, kao i većinu utakmica uostalom, a sada kada ode drinčić uparićemo ga sa smarkovićem...ne znam šta da kažem. nadam se da će dovesti u ovih par dana adekvatnu zamenu, sada kada nam sigurno i pare dolaze. izdvojite 150-200.000, može nešto da se kupi sličnog kvaliteta kao drinča.

brašanac nije fudbaler ni za ovakav oslabljeni za partizan, a još manje smarković.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...