Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

pa u zadnjih 10 godina, računam i 2003/04, šta sad, ajde 11 godina.

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted (edited)

Bice zanimljivo videti koliko ce da kazne Nefci. Ipak su se se sabanisali i na terenu i van njega.

+1

EDIT

Škuletić je Bog fudbala.

Edited by Dr Arslanagić
Posted

goranza je nadzak bakut.sad kad prodamo skuletinja i jos neke bole nas za politiku.furamo jsl i sfrjot u inat svima diljem regijona

Posted

Partizan - Rijeka bio bi fudbalski spektakl. Riječani upravo ponižavaju Šerifa, vode 3:0 u gostima ...

Posted

Ako bi birao radije bih uzeo Dinamo iz drugog sesira nego li Rijeku iz cetvrtog.

Posted

Partizan - Hajduk bi bio veci spektakl... Nasi istrcavaju na zagrevanje u majicama "Procvetala bela lala, jebo Zare Parangala" a sa razglasa ide "Mi imamo Svetog Savu a vi Svetog Duju, Sveti Sava Svetog Duju..."

Posted (edited)

dakle, imamo dve LŠ, to svi znamo, zatim proleće 2004/05, pa 2006/07 sa maccabijem, auxerreom, livornom i rangersom 0-1-3, sledeće sezone disq. zbog zrinjskog, 2008/09 standard, sevilla, stuttgart i samp 0-0-4, 2009/10 šahtjor, briž i tuluz 1-0-5, i konačno 2012/13 inter, rubin  neftchi 0-3-3. znači 2 LŠ i 6 LE. a jbg rezultati po zasluzi, a igrali bi i onu sezonu kad su nas skenjali u mostaru.

edit - čisto onako, šta su radili cigani sve to vreme, jednom ono sa romom i beše ono jednom sa zengom u LE i... i...i... el bilo još nešto

Edited by MocaVukotic
Posted

Ako bi birao radije bih uzeo Dinamo iz drugog sesira nego li Rijeku iz cetvrtog.

+1 

Odnosno najradije bih preskocio i jedne i druge zbog folklora™

Popodne proveo sa klincima u setnji , nisam imao zivaca da gledam... odnosno priznajem nisam verovao ...

Posted

dakle, imamo dve LŠ, to svi znamo, zatim proleće 2004/05, pa 2006/07 sa maccabijem, auxerreom, livornom i rangersom 0-1-3, sledeće sezone disq. zbog zrinjskog, 2008/09 standard, sevilla, stuttgart i samp 0-0-4, 2009/10 šahtjor, briž i tuluz 1-0-5, i konačno 2012/13 inter, rubin  neftchi 0-3-3. znači 2 LŠ i 6 LE. a jbg rezultati po zasluzi, a igrali bi i onu sezonu kad su nas skenjali u mostaru.

edit - čisto onako, šta su radili cigani sve to vreme, jednom ono sa romom i beše ono jednom sa zengom u LE i... i...i... el bilo još nešto

kosan kada je bio trener, kada smo ispali od rendyersa u kval za ls.

Posted

kosan kada je bio trener, kada smo ispali od rendyersa u kval za ls.

ma jebo kvale i mi smo ispadali od artmedije, daj grupe

Posted

ma jebo kvale i mi smo ispadali od artmedije, daj grupe

pa tad smo igrali le, mislim aek, blekburn valjda, neka me ispravi neko, ne secam se.

Posted (edited)

Roma i Zenga su ista sezona, mislim Zenga nas je vodio kad smo bili s Romom u grupi. imali smo kasnije sjajan nastup u EL sa Kosanom, 4 poraza [bayern, Bolton, Braga, Aris]. I junacka ispadanja od objektivno jacih protivnika diljem uglavnom istocne Evrope.

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

Roma i Zenga su isto, imali smo kasnije sjajan nastup u EL sa Kosanom, 4 poraza [bayern, Bolton, Braga, Aris]. I junacka ispadanja od objektivno jacih protivnika diljem uglavnom istocne Evrope.

bio sam blizu :D

Posted (edited)

to, znači dva učešća u grupnim fazama bilo čega?

nekako mi se činilo da ima bar 3-4

Edited by MocaVukotic
Posted

Partizan - Hajduk bi bio veci spektakl... Nasi istrcavaju na zagrevanje u majicama "Procvetala bela lala, jebo Zare Parangala" a sa razglasa ide "Mi imamo Svetog Savu a vi Svetog Duju, Sveti Sava Svetog Duju..."

A jel ima sad mekdonalds u Splitu?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...