Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted (edited)

igramo sexy 

edit

smarković za teda :wub:

Edited by kud u maglu Simoviću
  • Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Zbog čega je Liga šampiona uskraćena za ovakvu ekipu, zašto???

Posted

mrze nas. lepše im s bugarima & rumunima

:fantom:

Posted
smarković za teda :wub:

sad stigoh kući i postadoh svedokom da je smarkić pogodio prazan gol :Hail: , what a goal, jesus bloody fucking christ!!!!.....dobar je, Ninkara ni to ne može, iz dva puta

Posted

Kojica nisam pratio pre nego sto je dosao u Partizan, ti ocigledno jesi. Nemam pojma koliko je dao golova, znam samo da je postojao clanak gde se pominje kao opcija da pojaca Partizan, a u tekstu stoji, karikiram: Uspesno je zamaskirao svoje kvalitete tako sto je dao samo dva gola u sezoni. E, sad, zasto si ti posle pominjanja tog burek citata isturio grudi da odbranis sirotog Koju i kompletan FK Partizan od mene, nije mi jasno. Ako ce ti biti lakse, slobodno.

prosto istine radi, a tvoj komentar je očigledno patkometrijski i maliciozan. eto. ali kao što rekoh, izašao si sa premalom patkom.

Posted

prosto istine radi, a tvoj komentar je očigledno patkometrijski i maliciozan. eto. ali kao što rekoh, izašao si sa premalom patkom.

Posto si specijalista za merenje velicine pataka, nemam ja sta da trazim u ovoj raspravi. Ignore lista mi je uvecana za jednog clana, nadam se i tebi. Pozdrav.

Posted (edited)

@pantelia

meni nije, ne smetaš mi ništa, dok god ne lupaš.

Edited by MocaVukotic
Posted

Kakva je (trenutno) crkva,  takvi su joj i vernici ...  :ph34r:

on topic : Jel to Drincic zvanicno otisao pa ga menja SMarkovic ili je neka povreda u pitanju ?

Posted

odmaraju ga za azere, a posle ni nikolić ne zna

Posted (edited)

startuje marinković

..i zamenjen je već u 54.minutu jer je pokazao opet - ništa. mislim da će mu biti sve teže da se izbori za priliku u startnih 11 posle ovoga. eventualno još neki meč sa klupe. pošto će i tada najverovatnije prikazati ništa onda sledi malo duže sedenje na klupi, eventulno tribine.

golovi sa večerašnje utakmice:

Edited by BlackGeorge
Posted

kod keve u požarevac

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...