Kreator Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 pa majku mu, valjda to može da se proveri. jesu li ovi novinari jeli bunjike? pitaš lepo makabi, djurića i drinčića. ako ćute, prave se ludi i ništa neće da kažu e onda nas bombardujte neproverenim informacijama..a ne ovako. to je jadno, mogu i ja na svom fejsbuk profilu ili tviteru da napišem da mesi dolazi u partizan jer mu je deda blizak rođak kapetana koče popovića..
ljakse Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Naravno da ću više verovati Nikoliću nego tamo nekom raspalom izraelskom novinaru.
Ted Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 neproverene informacije, kospirativno poslovanje, utaja poreza, pranje novca, g6 kombinacije, procenti, ja tebi ti meni, 5%, 10%, od sledeće prodaje, klauzule tajnosti na ugovorima, otvaranje 850 računa u 30 banaka isl.....to je sve sastavni deo transfer smaranja i kriminalnih radnji u prodaju fudbalera. to je golem kriminal i teško ga je suzbiti. nije nemoguće ali zahtevalo bi vrlooooo radikalne promene i stradavanje i robiju za veliki broj trenutno uključenih.
goofs Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 mala digresija: stoji mi upaljen SK1, ide neka retrospektiva one utakmice sa Artmediom, gledam i neveruemtm kakav, za danasnje pojmove, dream-team smo imali tada - Bata, Nadj, Ivan Tomic, Kralj na golu, Simon, cak i onaj muceni Brnovic sto promasi penal na kraju. Tako da, nije istina da Nefci i svi ostali danas igraju fudbal, vec prosto, mi smo kurton.
Moća Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Koliko Jovancic dao golova za rad u sezoni pre nego sto je dosao kod vas?
theanswer Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 (edited) Koliko Jovancic dao golova za rad u sezoni pre nego sto je dosao kod vas? To ne znam ali sam čuo priče da je došao jer ima neko poznanstvo sa Krstajićem. Njega je on lično doveo. Takođe znam da je cifra za koju je otišao iz Partizana bila nekih 7,8 puta (ne preterujem) manja od one koja je objavljena. Mislim da se pisalo da je otišao za nekih 800 000 negde u Koreju ili šta znam,a da je otišao za nekih 100 000 max. Edit po wikiju je dao 8 golova na 26 utakmica u zadnjoj sezoni u Radu. Edited August 23, 2014 by theanswer
kud u maglu Simoviću Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 mala digresija: stoji mi upaljen SK1, ide neka retrospektiva one utakmice sa Artmediom, gledam i neveruemtm kakav, za danasnje pojmove, dream-team smo imali tada - Bata, Nadj, Ivan Tomic, Kralj na golu, Simon, cak i onaj muceni Brnovic sto promasi penal na kraju. Tako da, nije istina da Nefci i svi ostali danas igraju fudbal, vec prosto, mi smo kurton. http://youtu.be/6tc0pTDkZwo bušan, dodao bih
Ted Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 kako i šta večeras: 1. pobeda 2. ubedljiva pobeda 3. demoliranje 4. sudija pomagaj umereni sam optimista....dobijamo 9-1
Kreator Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 (edited) i opet nema prenosa na rts-u partizan - donji srem? vidim nije bilo juče ni prenosa vojvod.- zvezda...ugasiti tu prokletinju, ništa drugo. Edited August 24, 2014 by BlackGeorge
Ted Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 prenos je na Areni, koju više nemam jer sam se preselio u sbb kraj, tako da imam sve osim arene. gledaću preko kliksporta, ako uopšte stignem :(
Kreator Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 prenos je na Areni, koju više nemam jer sam se preselio u sbb kraj, tako da imam sve osim arene. gledaću preko kliksporta, ako uopšte stignem :( Welcome to sbb ili "ako nismo ekskluziva, nećemo da sarađujemo sa vama". Propatićeš i za košarku (jadranska liga).
Moća Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 To ne znam ali sam čuo priče da je došao jer ima neko poznanstvo sa Krstajićem. Njega je on lično doveo. Takođe znam da je cifra za koju je otišao iz Partizana bila nekih 7,8 puta (ne preterujem) manja od one koja je objavljena. Mislim da se pisalo da je otišao za nekih 800 000 negde u Koreju ili šta znam,a da je otišao za nekih 100 000 max. Edit po wikiju je dao 8 golova na 26 utakmica u zadnjoj sezoni u Radu. Za koga bese novine pisale da je uspesno zamaskirao svoje kvalitete u sezoni pre dolaska u partizan? Za njega?
kud u maglu Simoviću Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 ješić je naš čovek, treba skupiti novaca da se vrate raznorazni dugovi. zato 7+ ili 2-1
Bright Billy Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Welcome to sbb ili "ako nismo ekskluziva, nećemo da sarađujemo sa vama". Propatićeš i za košarku (jadranska liga). I ligu sampiona.
Kreator Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 (edited) I ligu sampiona. Da, to sam zaboravio. RTS doduše prenosi drugi dan (sreda) po jednu tekmu.. U svakom slučaju, ako nemaš net i ne možeš da pratiš preko strima, imaćeš veliki problem da pratiš naš i inostrani fudbal/košarku. A koliko sam se informisao, oni drže nekih 30% beograda (sbb). Ovi što su na IKOM nemaju tih problema, a imaju i odličan internet. Da se vratim na temu: Večeras u 19h na stadionu partizana protiv donjeg srema. Na klupi će biti Varga jer je Nikolić kažnjen.Drinčić sigurno neće igrati, povređen je kao i Pantić. Živković rovit, Volkov...ne znam da li se oporavio. Plašim se da ne zaigraju od početka Bruka, Mešanac, Smarković, Rumeni.. da ne bude mučenje. S druge strane, drago mi je da Grbić napokon dobro igra. Edited August 24, 2014 by BlackGeorge
Recommended Posts