Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

samo da kažem da smo prošlu LE odigrali 0-3-3

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

Ovu nećemo odigrati tako da nema frke. Uopšte nema smisla tangirati se zbog tog tovara loše čamovine (uz par časnih izuzetaka koji na terenu ne prave nikakvu razliku budući da apsolutno nikakav koncept igre ne postoji). Potpuna ravnodušnost.

Posted

There, there...

Vidi se da ekipa ima trenera, makar i na tv-u, da trče, ponavljaju iste akcije, trče po krilu, centriraju... Posle sinoćne utakmice mogu reći da ovaj trener ove sezone pokaza da je po meni bolji od mnogih ranijih na čelu s reberom kojeg sam hejlovao na aerodromu kad je došao. Cenim da bi ovaj trener sa još 3 krštena igrača pokazao ko vozi traktor a ko otvara kapiju.

Od igrača bih voleo da sam umesto ninkovića od prvog minuta video fofanu, pa šta im bog da, gore od njega nije moglo biti. Dečko ima osećaj za prostor, ali sve ostalo nema. Kako je opsovao prema navijačima, ne bih ga više video ni na 1km od stadiona.

Plašim se opet kako će naši igrači nastaviti utakmicu kad prime gol u azerbejdžanu, da li će krenuti napred ili će ostati umestu, da li će imati snage da do kraja postignu gol.

Posted

Vojislav Stanković se već sprema da napusti klub, ali želi da igra u revanšu. 

"Ništa još nije gotovo. Očekujem da ću igrati u revanšu, mislim da ću da se dogovorim nešto sa upravom  :lol: . Trenutno sam najbliži Palermu, koliko znam , ostali su neki detalji, ali moraću da ostanem koncentrisan na revanš", rekao je Stanković.

Posted

očigledno je da se sprema naka južna koreja, kina druga liga, katar i slično.

Posted

2:0 je najopasniji rezultat. Sad su peceni.

:lolol:

Posted

hvala ti drinčara

Posted

Al mu dobro cuci dres. Da nece on da zameni Drincica? :lol:

Posted

Mozda pruzme neka od njegovih cerki :naughty:

Sanja-i-Dragana-Dzajic-1.jpg

sanja  ili Dragana

Posted

Mozda pruzme neka od njegovih cerki :naughty:

Sanja-i-Dragana-Dzajic-1.jpg

sanja  ili Dragana

Uopšte ne liče na Džaju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...