MocaVukotic Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 samo da kažem da smo prošlu LE odigrali 0-3-3
Muwan Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Ovu nećemo odigrati tako da nema frke. Uopšte nema smisla tangirati se zbog tog tovara loše čamovine (uz par časnih izuzetaka koji na terenu ne prave nikakvu razliku budući da apsolutno nikakav koncept igre ne postoji). Potpuna ravnodušnost.
twisted Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 There, there... Vidi se da ekipa ima trenera, makar i na tv-u, da trče, ponavljaju iste akcije, trče po krilu, centriraju... Posle sinoćne utakmice mogu reći da ovaj trener ove sezone pokaza da je po meni bolji od mnogih ranijih na čelu s reberom kojeg sam hejlovao na aerodromu kad je došao. Cenim da bi ovaj trener sa još 3 krštena igrača pokazao ko vozi traktor a ko otvara kapiju. Od igrača bih voleo da sam umesto ninkovića od prvog minuta video fofanu, pa šta im bog da, gore od njega nije moglo biti. Dečko ima osećaj za prostor, ali sve ostalo nema. Kako je opsovao prema navijačima, ne bih ga više video ni na 1km od stadiona. Plašim se opet kako će naši igrači nastaviti utakmicu kad prime gol u azerbejdžanu, da li će krenuti napred ili će ostati umestu, da li će imati snage da do kraja postignu gol.
Apollo Creed Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Vojislav Stanković se već sprema da napusti klub, ali želi da igra u revanšu. "Ništa još nije gotovo. Očekujem da ću igrati u revanšu, mislim da ću da se dogovorim nešto sa upravom . Trenutno sam najbliži Palermu, koliko znam , ostali su neki detalji, ali moraću da ostanem koncentrisan na revanš", rekao je Stanković.
Lezilebovich Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 očigledno je da se sprema naka južna koreja, kina druga liga, katar i slično.
adasevic Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Al mu dobro cuci dres. Da nece on da zameni Drincica?
mikelazzo Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Imamo zamenu za Drinu http://www.transfermarkt.co.uk/jean-barrientos/profil/spieler/118413
Milosh76 Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Mozda pruzme neka od njegovih cerki sanja ili Dragana
Mark Rothko Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Mozda pruzme neka od njegovih cerki sanja ili Dragana Uopšte ne liče na Džaju.
Recommended Posts